Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Ο Πανναξιακός, βάζει τα πράγματα στη θέση τους, αναφορικά με την αναβολή του ημιτελικού του κυπέλλου Κυκλάδων

Για την ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου μας.
Επειδή πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Όλη την εβδομάδα μέλη του Δ.Σ. της Λάβας, καθώς και εκλεγμένα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ Κυκλάδων , ζητούσαν επιτακτικά από την διοίκηση μας την αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του ημιτελικού από Σαββάτο όπως είχε οριστεί σε Παρασκευή.
Εμείς αρνηθήκαμε την αλλαγή ημέρας σε Παρασκευή, γιατί πολύ απλά τα 23/25 των αθλητών μας είναι ερασιτέχνες και οι περισσότεροι δουλεύουν την Παρασκευή το απόγευμα!     Αντιπροτείναμε την αλλαγή ώρας σε Σαββάτο μεσημέρι, ακόμα και σε Κυριακή απόγευμα. Καμία πρόταση μας δεν έγινε δεκτή.
Την Τετάρτη πληροφορηθήκαμε την πρόθεση αναβολής του ημιτελικού. Πέμπτη πρωί διαβάσαμε τα αστεία δημοσιεύματα περί αναβολής του παιχνιδιού...

Καταρχάς στο σημείο αυτό χωρίς να κρίνουμε το αληθές ή το ψευδές του γεγονότος θα θέλαμε να αναφέρουμε μερικά πράγματα. Η αναβολή του ημιτελικού έγινε χθες το βράδυ κατά τις 22:40 (1 ώρα νωρίτερα ο κ. Φρέρης είχε επικοινωνήσει με μέλος του Δ.Σ. μας και είχε βεβαιώσει ότι, ο αγώνας οριστικά θα διεξαχθεί Σάββατο και ώρα 19:00) σε διάστημα λιγότερο των 48 ωρών από την έναρξη του αγώνα κάτι το οποίο αντιτίθεται με το άρθρο 17 του ΚΑΠ Ερασιτεχνών. Δεύτερον η ΕΠΣ Κυκλάδων και η διοίκηση της για άλλη μια φορά πρωταγωνίστησε σε ένα κακοστημένο θέατρο του παραλόγου. Έστω ότι 6 παίχτες έπαθαν χθες γαστρεντερίτιδα. Το ρόστερ των ομάδων αποτελείται από 6 παίχτες;
Με το πεπραγμένο τους αυτό δημιουργούν δεδικασμένο ούτως ώστε στο μέλλον όποτε έχουμε τραυματίες με χαρτί γιατρού να αναβάλουμε τα παιχνίδια; Τα κριτήρια είναι αντικειμενικά και θα τηρούνται στο μέλλον σε όλες τις ομάδες ή πρόκειται για ένα χρωστούμενο "ρουσφέτι" σε κάποιους; Τρίτον πόσες μέρες κρατάει μια γαστρεντερίτιδα; Την Κυριακή το απόγευμα δεν θα μπορούσε να οριστεί το παιχνίδι; Γιατί ο Πρόεδρος της ΕΠΣ δεν το δεχόταν και ήθελε μόνο Δευτέρα απόγευμα ή Πέμπτη;
Τέταρτον ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. ουδέποτε συναίνεσε στην  πρωτοφανή αυτή απόφαση που πήρε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Φρέρης Ειρηναίος περί αναβολής του παιχνιδιού. Εάν δεν υπήρχε όλο αυτό το παρασκήνιο από αρχής της εβδομάδας ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ σεβόμενος πάντα όλες τις ομάδες των Κυκλάδων μας, τον κόσμο τους, τις διοικήσεις τους και τον κόπο των ποδοσφαιριστών τους, ενδεχομένως και να συναινούσε στην αναβολή.
Τονίζουμε εδώ ότι, σε αυτή την περίπτωση όπως και σε άλλες περιπτώσεις που αναβλήθηκαν αγώνες χωρίς να υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος, ότι η ΕΠΣ Κυκλάδων «ρίχνει το μπαλάκι» στα σωματεία, αποφεύγοντας να λάβει απλές αποφάσεις που θα έχουν όμως πολιτικό κόστος για εκείνους, με αποτέλεσμα να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στις ομαλές σχέσεις αδελφοποιημένων σωματείων.
Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. στο πέρασμα της μισού και πλέον αιώνα ένδοξης ιστορίας του, έχει αποδείξει ότι τα παιχνίδια τα κερδίζει μέσα στο γήπεδο.
Τα παρασκηνιακά παιχνίδια τα αφήνει για τους μετρ του είδους της διαπλοκής....αναφέρουμε ενδεικτικά  ότι σε  παιχνίδι πρωταθλήματος, δεν υπήρχε κάποιος Ιατρός και ο γηπεδούχος έφερε κάποιον οδηγό-διασώστη του ΕΚΑΒ να εκτελέσει καθήκοντα γιατρού κάτι που ήταν και εις γνώση του διαιτητή του αγώνα.. είχαμε το δικαίωμα πρίν την έναρξη του αγώνα υποβολής ένστασης και το δικαίωμα να αρνηθούμε την τέλεση του αγώνα και να τον κερδίσουμε στα χαρτιά κάτι που ουδέποτε θελήσαμε γιατί ΕΜΕΙΣ παίζουμε τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο. Γιατί ΕΜΕΙΣ απλά....είμαστε ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ!!!!
Χθες το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες δέχθηκε άλλη μια ήττα από το σιχαμερό παρασκήνιο. Παρακολουθούμε τα δρώμενα και βλέπουμε περίεργες αλλαγές παιχνιδιών εκτός προθεσμίας, περίεργους ορισμούς αγώνων, άλλα μέτρα και άλλα σταθμά σε ίδιες περιπτώσεις. Διερωτόμαστε δημόσια και ανοιχτά προς όλες τις ομάδες και όλους τους δημόσιους φορείς, αυτό το ποδόσφαιρο ονειρεύεστε όλοι; Αυτό το ποδόσφαιρο θέλετε όλοι;
ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ

Ο Πανναξιακός εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές στίβου του συλλόγου που θ αγωνιστούν στην  ημερίδα στίβου του   Άγιου Κοσμά το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και στην οποία θα λάβουν μέρος οι αθλητές:
Μανδηλαρας Γιώργος μήκος παμπαίδων Α
Γκορνάτι Μάρκος άλμα εις μήκος παμπαίδων Β
Γκορνάτι Σιμόνα 60μ παγκορασίδων Α
Γκορνάτι Παύλος 50μ μίνι
Βερνίκου μαργαρίτα 60μ παγκορασίδων Α
Σατρατζένη Ιωάννη 60μ παμπαίδων Α
Καραλίδης Γιώργος 150μ παίδων
Κωσταντας Μιχάλης 60 μέτρα ανδρών
Σίατρας Ελευθέριος άλμα εις μήκος έφηβων.
Για άλλη μια φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας και τον απλό κόσμο που στέκεται αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια.

Με τιμή για το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.

   
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                  ΓΟΥΡΖΗ ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου