Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Η Δανία ζητά τη βοήθειά μας, σώσε κι εσύ ένα Δανό! (video)

Με ένα video που έχει γίνει ήδη viral, η Δανία ζητά την βοήθεια των Ελλήνων. Κι αν αναρωτιέστε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για τον λαό του βορρά, δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

Οι Δανοί αγαπούν την Ελλάδα που αποτελεί έναν από τους πέντε πιο δημοφιλείς προορισμούς των κατοίκων της χώρας αλλά συχνά οι διακοπές σε μέρη όπως αυτά της Μεσογείου που τα καλοκαίρια λούζονται διαρκώς από τον καυτό ήλιο, έχουν ένα πολύ υψηλό τίμημα για τους τουρίστες από τον βορρά.
Προκειμένου λοιπόν να μειωθούν τα τόσο υψηλά ποσοστά καρκίνου του δέρματος (μελάνωμα), το Danish Cancer Society και το ίδρυμα TrygFonden ξεκίνησε μια νέα καμπάνια στο πλαίσιο ευρύτερου προγράμματος (Danish Sun Safety Campaign) με την οποία μέσω των βίντεο που έφτιαξαν καλούν τους πολίτες των 5 αγαπημένων χωρών που επισκέπτονται οι Δανοί, να τους βοηθήσουν. Τα βίντεο μάλιστα έχουν τον τίτλο «Help a Dane» (Βοήθησε ένα Δανό) και ενώ έχουν υπότιτλους στην αγγλική γλώσσα ο παρουσιαστής μιλά στη γλώσσα των πολιτών στους οποίους απευθύνεται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση στα ελληνικά.

Σ.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: