Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Κόντρα στην ΑΕΚ τα κορίτσια του Πανναξιακού

Η νέα πρόκληση για τα κορίτσια του Πανναξιακού, ακούει στο όνομα Α.Ε.Κ. Η κορυφαία ίσως γυναικεία ομάδα βόλεϋ στην Ελλάδα τα δυο τελευταία χρόνια, βρίσκεται ήδη στο νησί για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι στα πλαίσια της Α1. Με την Φερνάντεζ στην αποστολή και τη Γιόσοβιτς να έχει ήδη πάρει χρόνο συμμετοχής, η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, αν και ο βαθμός ετοιμότητας των πιο πάνω αθλητριών δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο για τον Απόστολο Οικονόμου. Αλλά όταν βρίσκονται στο παρκέ ονόματα όπως της Παπαφωτίου, της Γιακουμή, της Καββαθά και της Τοτσίδου, η αποστολή με το κωδικό όνομα νίκη... μόνο εύκολη δεν αναμένεται να είναι για τον Πανναξιακό, χωρίς βέβαια να...
είναι απαγορευτική, μιας και η ΑΕΚ στα μέχρι τώρα παιχνίδια, έχει παρουσιάσει αστάθεια στην απόδοση της.

Η ατμόσφαιρα στο κλειστό του ΔΑΚ αναμένεται καυτή, μιας και θα δώσουν το παρόν φίλαθλοι και των δυο ομάδων, με τη Σία Τοτσίδου να είναι το πρόσωπο της αναμέτρησης, λόγω της θητείας της και στους δυο συλλόγους. Μάλιστα, η αθλήτρια της ΑΕΚ (που δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το σοβαρό τραυματισμό της), σε δηλώσεις που παραχώρησε προ ημερών στον ιστιότοπο sport-fm, χαρακτήρισε τον Πανναξιακό ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι η συγκέντρωση θα πρέπει να είναι το όπλο της ΑΕΚ στο συγκεκριμένο ματς, με όλες τις παίκτριες να δίνουν το κάτι παραπάνω αν θέλουν να πάρουν τη συγκεκριμένη νίκη.
Η ομάδα της Νάξου, θα μπει στο παρκέ με στόχο να κατακτήσει βαθμό ή βαθμούς, αφού οι δυο συνεχόμενες ήττες στο τάι-μπρέικ, από δυο ανταγωνιστικούς συλλόγους όπως ο ΠΑΟ και τα Βριλήσσια έδειξαν ότι τα κορίτσια του Kovacic δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις κορυφαίες Ελληνικές ομάδες.
Το θέαμα στο κλειστό του ΔΑΚ το απόγευμα του Σαββάτου αναμένεται συναρπαστικό!
Το ματς ξεκινά στις 18.45. Να είστε εκεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: