Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Σαν άνεμος ο Πανναξιακός

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Στέφανου Μειμάρογλου, που πέρασε σαν άνεμος απ' την Σαντορίνη κερδίζοντας την τυπικά γηπεδούχο Ίο με 0-4. Με τη νίκη αυτή ο Πανναξιακός παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, κοιτάζοντας πλέον το επόμενο δύσκολο (και πάλι εκτός έδρας) ματς με τον Ανδριακό.
 Οι Ναξιώτες, που δεν είχαν την τελευταία στιγμή στην διάθεση τους τον Μπελέγκου (λόγω ίωσης), ήταν καλύτεροι σ' όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά με κόντρα τον δυνατό άνεμο, δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 1ο μέρος αν και είχαν δυο δοκάρια με τον Μουμπάρακ.
 Στην επανάληψη όμως, (και με την βοήθεια του ευνοϊκού πλέον άνεμου), μπήκαν δυνατά, και στην ουσία καθάρισαν το ματς με δυο γκολ απ' τα αποδυτήρια του Μουμπάρακ (46') και του Ζαφείρη (48').  Στην συνέχεια, χωρίς πλέον άγχος και παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, έκαναν την νίκη θρίαμβο, με το βαρύ πυροβολικό Λευτέρη Σουσούνη να επιστρέφει στα γκολ, πετυχαίνοντας το 0-3 στο 67' και το 0-4 στο 85'.



 Αποστολή εξετελέσθει για την ομάδα του Πανναξιακού που θα διανυκτερεύσει απόψε στην Σαντορίνη και επιστρέφει αύριο πρωι στη βάση της, με το μυαλό όλων πλέον να είναι στο πολύ δύσκολο ματς στην Άνδρο.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: