Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Πανέτοιμος και ''φτιαγμένος'' ο Πανναξιακός, πάει στην Σαντορίνη για τον τίτλο

Η ώρα του ντέρμπι έφτασε. Η μητέρα των μαχών
 που περίμεναν όλοι οι φίλαθλοι είναι πλέον θέμα ωρών, με τον Πανναξιακό να αναχωρεί αύριο για την Σαντορίνη με στόχο να επιστρέψει πρωταθλητής. Η σημερινή τελευταία προπόνηση τέλειωσε χωρίς απρόοπτα, με τον Στέφανο Μεϊμάρογλου να έχει στην διάθεση του 18μελη αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές :  Beleku E., Μπανακάκης Ν., Κουφόπουλος Χ., Βασιλάκης Β., Ζαφείρης Δ., Κρητικός Μ., Τζιώλος Δ., Κατσάνης Γ., Κατσούλης Α., Πολυκρέτης Κ., Χαμηλοθώρης Α.,
 Σουσούνης Λ., Σφυροέρας Γ., Πολυκρέτης Μ.,
Βιλαντώνης Κ., Mubarak A., Καπαρέλης Β.,
Κατσάνης Ν., και Αγγελής Μ.
Μοναδικός απών ο Γ. Βασαλάκης
 (που είναι τιμωρημένος),
 ενώ το ευχάριστο νέο για τον Σ. Μεϊμάρογλου είναι η επιστροφή στις υποχρεώσεις της ομάδας του Έβερεστ Μπελέγκου, ο όποιος έδειξε στις προπονήσεις της τελευταίας εβδομάδας ότι είναι έτοιμος να πέσει στη μάχη, και είναι πιθανό να ξεκινήσει στην 11αδα.  
Ο προπονητής του Πανναξιακού δήλωσε στο naxos 365 σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής : Έχουμε δουλέψει αρκετά και καθένας ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου, που μέχρι τώρα έχουν τις καλύτερες επιδόσεις μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι από τις δυο κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας και ... ας κερδίσει ο καλύτερος. 
Παράλληλα, μεγάλη αναμένετε να είναι η συμμετοχή στην εκδρομή των φιλάθλων της ομάδας, μιας και ο καιρός μάλλον θα είναι σύμμαχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: