Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

“Μαμά, γιατί δεν κάνω ποτέ πάρτυ στα γενέθλιά μου;”

Ένα κοριτσάκι, που σήμερα γεννήθηκε, έμεινε ορφανό! Από πατέρα!
Γιατί; Γιατί κάποιοι αποφάσισαν να της τον στερήσουν! Έτσι … χωρίς λόγο ! Για μια … κάμερα! Γιατί η λύσσα τους εκεί τους οδήγησε. Να σκοτώσουν ένα χαρούμενο πατέρα που ήθελε να γράψει σ’ αυτή την κάμερα το πρώτο της κλάμα, το πρώτο της χαμόγελο! Όχι όμως μόνο το δικό της, αλλά και της μητέρας της και όλης της οικογένειας της. Αντί λοιπόν να τον αφήσουν, τον μαχαίρωσαν, τον κατακρεούργησαν για να του πάρουν την κάμερα. Αλήθεια, η κάμερα αυτή ήταν πιο ακριβή από τη ζωή του; Αυτοί έτσι το σκέφτηκαν.
 Τι αξία έχει για αυτούς και τους ομοίους τους μια ανθρώπινη ζωή; Καμιά. Ακόμα και ζώα να ήταν, αλλιώς θα τα έβλεπαν. Αλλά φαίνεται ότι η ζωή τους τους έκανε αγροίκους, υπανθρώπους. Και τώρα; Θα απολαμβάνουν την καινούρια τους κάμερα. Ή μπορεί να την πούλησαν για ένα κομμάτι ψωμί, ή για μια δόση ναρκωτικά. Θα καμαρώνουν βέβαια που όλη η Ελλάδα έμαθε το “κατόρθωμά” τους.
Ποιος θα φέρει πίσω τον πατέρα σ’αυτό το κορίτσι;
Το σύντροφο σ’αυτή τη μάνα;
Τον πατέρα στο άλλο παιδί που κι αυτό έμεινε ορφανό;
Μπορεί κανείς;
Κε Παπουτσή, κα Στεφανίδου,  κ. δήμαρχε, κ. Δ/ντή της ΕΛΑΣ;
Μπορεί κανείς σας να φέρει πίσω αυτό το αδικοχαμένο παλικάρι;
Μήπως εσείς που “προστατεύετε” τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών;
Δεν σας ακούσαμε σήμερα. Δεν τα μάθατε τι έγινε σήμερα; Ή μήπως δεν ήταν λαθρομετανάστες οι φονιάδες; Και αν δεν ήταν; ΑΥΤΟΣ Ο 44-χρονος ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ; Πρέπει να είναι λαθρομετανάστης για να κινητοποιηθείτε; Μόνο για τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθρομεταναστών αγωνίζεστε; Για τέτοια ισότητα μιλάτε; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; Ή θλίβεστε σιωπηρά; Αν βρεθούν ζωντανοί θα τρέξετε να τους υπερασπιστείτε; ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ; Θα τους βρείτε και στέγη αν κάνουν καμιά απεργία πείνας;
Και για να αντιστρέψω τα δεδομένα.
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΑΣ; Ή Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ;
Θα κάνατε τίποτα; Ή απλά θα εκφράζατε τη θλίψη σας όπως κάποιοι (για μια ακόμη φορά) το κάνατε στις κάμερες;
ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ;
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ …
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ (πλέον) ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ;
“Μαμά, γιατί δεν κάνω ποτέ πάρτυ στα γενέθλιά μου;”
Εσείς κα Στεφανίδου, που είστε μητέρα, μπορείτε να του απαντήσετε;
Αλήθεια, σήμερα το μεσημέρι που έτυχε να σας δω στην τηλεόραση (καλύτερα να μην το έκανα) μου έκανε τρομερή αίσθηση η φράση σας (στο ακόλουθο βίντεο μετά το 10:30):
“Εντάξει τώρα μην κλείνουμε το δρόμο … τι φταίνε και οι υπόλοιποι Αθηναίοι. Μην διαμαρτυρόμαστε με αυτόν τον τρόπο. Κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 10 15 20 πάει και κλείνει έτσι τους δρόμους.” 
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!
ΟΤΑΝ ΟΙ 250 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ;
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΘΩΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ;;
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΔΟΞΑ … ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ;
ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ ;;;
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ;;
Προσπαθήστε πάντως να μπείτε στη θέση και της χήρας μάνας και του ορφανού κοριτσιού… έστω για λίγα λεπτά… Πιστέψτε με … θα σας κάνει καλό. Θα δείτε την άλλη όψη της ζωής.
πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μακρόχρονη πλύση εγκεφάλου με αριστερές ιδεολογίες, σε βαθμό ιδεολογικής τρομοκρατίας, κατέστησε κοινωνικά αποδεκτό να θεωρείται κάποιος ακρο-αριστερός, αλλά απολύτως ειδεχθές να αποκαλείται κάποιος “ακρο-δεξιός”. Λίγο παλιότερα ο χαρακτηρισμός “ακρο-δεξιός” αποδιδόταν με ευχέρεια σε εκείνους που είχαν ανεπτυγμένο το αίσθημα της αξιοπρέπειας και της τιμής. Τώρα αποδίδεται ακόμη και σε αυτούς που έχουν φυσιολογικά ένστικτα αυτοσυντήρησης, ατομικής και ομαδικής.
Professor

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν να αναφέρετε και την πηγή όταν παίρνετε κάποιο άρθρο.

Η πηγή είναι το blog μας
http://meapopsi.wordpress.com

Και το άρθρο μας:
http://wp.me/pV3ZJ-1iB

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Unknown είπε...

Έχετε δίκιο και ζητούμε συγνώμη. Το λάθος αποκαταστάθηκε. Και πραγματικά πρόκειται περί λάθους και όχι εσκεμμένης παράληψης (όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από άλλες αναδημοσιεύσεις σ' αυτό το ιστολόγιο).