Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Το μουσικό και καλλιτεχνικό φεστιβάλ Νάξου ... έρχεται !

Φοίβος Δεληβοριάς, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Smokey Bandits, G-Pal και άλλοι πολλοί στη Νάξο ; Ναι !
Για ποιό λόγο ; Μα για το μουσικό και καλλιτεχνικό φεστιβάλ του νησιού που είναι στα σκαριά και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος, με πολλές ακόμα παράπλευρες εκδηλώσεις οι οποίες θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια 11-13 Ιουνίου.
Ποιος βρίσκεται πίσω απ' όλα αυτά ; Μα φυσικά η συν+Αξία, τα παιδιά της οποίας κάνουν πραγματικότητα μια σκέψη στην οποία είχαμε αναφερθεί τις Απόκριες ... και που τότε φάνταζε ως μακρινό όνειρο.
 Μαζί τους και αρωγός στην προσπάθεια το σωματείο μαζικής εστίασης Φιλοξενία. Περισσότερα προσεχώς ... και όταν θα είναι ανακοινώσημα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NAI I SYNAXIA KAI TA 10.000 EYRW POU THA VALEI O DIMOS PALI....ETSI KANW KAI GW ETHELODISMO

Ανώνυμος είπε...

O TSAMBAS APETHANE NIKOLA MOY

Ανώνυμος είπε...

Ο εθελοντισμός αφορά στις ώρες που αφιερώνει κάποιος για να στήσει μια παράσταση, το τρέξιμο και τη χαμαλοδουλειά που άλλοι δεν καταδέχονται ή δεν θέλουν να κάνουν.Οχι στις αμοιβές των καλλιτεχνών και των τεχνικών.
Όσοι δεν κάνουν τίποτα κάνουν μόνο κριτική...

Ανώνυμος είπε...

H Συναξία κατάφερε μέχρι τώρα να κάνει ότι δεν είχε καταφέρει κανείς μέχρι σήμερα. Και δεν αναφέρομαι στις εκδηλώσεις, αλλά στο ότι κατάφερε να μεταδώσει σε όλους μας ένα έντονο συναίσθημα αισιοδοξίας.

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ... ΧΑΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ. ΛΟΥΛΟΥΔΟΥΔΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.