Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Σχεδιασμός με βάση τους Ναξιώτες

Ο Πανναξιακός έχει ήδη ανακοινώσει την μεταγραφή του Νίκου Στάμου για τη νέα σεζόν στην Δ' Εθνική, αλλά ... δεν θα προχωρήσει άλλη μεταγραφή πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους ντόπιους παίχτες και το ήδη υπάρχον ροστερ σύμφωνα με τον πρόεδρο Βασίλη Φλεριανό.
Στόχος πρόεδρου + προπονητή είναι η ομάδα ...
 να στελεχωθεί κατά το δυνατόν με Ναξιώτες ποδοσφαιριστές, ώστε να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος και η βάση της ομάδας να αποτελείτε από παιδιά που θα αγαπούν και σέβονται τη φανέλα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα γίνουν άλλες κινήσεις, αλλά η επιτροπή μεταγραφών που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα, έχει προς το παρόν ρίξει το βάρος στα παιδιά του νησιού.
Προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζεται και η διαρκής συνεργασία του Δημήτρη Σκούνα με τον προπονητή των ''μικρών ομάδων'' του Πανναξιακού Πέτρου Μαράκη. Ένα ακόμα φιλικό προ ημερών με ομάδα της Σύρου, έγινε ακριβώς γιαυτό το σκοπό, ώστε ο coach να δει και να ξεχωρίσει ταλαντούχους Ναξιώτες πιτσιρικάδες οι οποίοι θα προωθηθούν σιγά-σιγά στους εφήβους, ενώ κάποιοι απ' αυτούς θα ξεκινήσουν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα !
Τζαβές, Μπανακάκης, Καπαρέλης, Βιλλαντώνης, Φάρκωνας, Καραλέμογλου απ' τους έφηβους, (οι περισσότεροι απ' αυτούς ήδη με αρκετές συμμετοχές) ''προβιβάζονται'' στην 1η ομάδα, ενώ συνεχίζονται και οι επαφές με τους (περσινούς) βασικούς, ώστε να αποφασιστεί ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι όχι.
Ο προγραμματισμός πάντως είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αρκεί κάποιος να σκεφτεί ότι παίκτες όπως οι Αγγελής, Βασαλάκης, Κατσάνης, Σουσούνης, Πολυκρέτης, Ζαφείρης, (και πολλοί ακόμα) είναι Ναξιώτες, οι οποίοι προήλθαν στην ουσία από έναν παλαιότερο παρόμοιο προγραμματισμό !

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λες ρε φιλε. Και εγω βαρεθηκα να βλεπω ξενους παιχτες στην ομαδα. Τι ειναι αυτη η ξενομανια πια? Βαρεθηκα να μειωνουν και να κοροιδευουν τους ντοπιους. Να παιξετε μπαλα με ντοπιους ρε! Αλλιως αντι για λεφτα θα παρετε τα ...... Ενας αγανακτησμενος.

Ανώνυμος είπε...

poious xenous re paidia ? 9 stous 11 Naxiotes paizoun ta teleftaia 2 xronia ...

Ανώνυμος είπε...

γεια σας ρε κουβαρνταδες...προπερσυ η ομαδα επαιζε χωρις μεταγραφες και περυσι ανεβηκε με 2 μεταγραφες....ξενομανιες και μαλακιες κομπλεξικοι........

Ανώνυμος είπε...

Ama thelete stin omada na paixoyn ntopioi kai paidia poy agapane thn omada katebaste sto gipedo katsani niko! Antrea katsouli kai sfyroera poy toys balate stin dioikisi. Autoi den kanoun gia dioikisi. Kanoun gia mpala. Tous theloume xana sto gipedo!

Ανώνυμος είπε...

Οταν μιλατε για το τοπικο ναι παιζανε ντοπιοι. Ναι τα τελευταια 2 χρονια επαιζαν ντοπιοι. Οταν μιλατε για Δ εθνικη μια ζωη ολο ξενοι επαιζαν. Ποιος ειναι ο κομπλεξικος? Η αληθεια ποναει φιλε. Εμεις θεμε ντοπιους. Καλα τα λενε τα παιδια στα παραπανω σχολια.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ)ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΙ, ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ...... ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΜΕ. ΜΗ ΓΡΙΝΙΑΖΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Μιας και θα τους παντρεψουμε φιλαρακι δεν γινεται να βαλουμε για κουμπαρους τους κατσανη-κατσουλη-σφυροερα μηπως τους ξαναδουμε και αυτους να παιζουν? Ολοι χρειαζονται οπως λες. Και αφου συμφωνουμε ας τους ξαναδωσετε παπουτσια και ο προπονητης θα κρινει... Δεν ηταν ωραια η κινηση να τους κοψετε την μπαλα για να μπουν στην διοικηση.

Ανώνυμος είπε...

de nomizo na tous ekopse kanenas ti mbala 9.01. kairos itan ta 40 patisan

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ-ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΘΑ ΒΟΗΘΑΕΙ... ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ. ΟΧΙ ΨΙΧΟΥΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ! ΑΓΓΕΛΗΣ-ΣΟΥΣΟΥΝΗΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΑΓΓΕΛΗ ΚΑΤΣΑΝΗ Γ. ΣΟΥΣΟΥΝΗ ΚΑΙ ΖΑΦΕΙΡΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Προεδρε! Δυναμη! Δωσε λεφτα στους ντοπιους και εμεις μαζι σου. Οχι ολα οι ξενοι και τα παιδια τα δικα μας τπτ

Ανώνυμος είπε...

ΩΩΩΩΧ ! ΓΡΙΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΙΟΥΝΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι γρινια. Ειναι παραπονο φιλε. Την ομαδα οπως και να εχει θα την στηριξουμε αλλα μην μας περνανε και για μαλακες. Ειναι καιρος να κοιταξουν τους ντοπιους. Τα λεφτα να μεινουν στο νησι.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πολυ λυπηρο αυτο που συμβαινει με ολους εσας.Δυστυχως ειστε εκτος τοπου και χρονου απο τον προεδρο μεχρι τον τελευταιο φιλαθλο.Ο μονος ευνοουμενος για μια ακομα φορα ειναι ο κ.Σκουνας -αν ειναι δυνατον - αντε και κανα δυο αλλοι , ονοματα δε λεμε για να μη παρεξηγηθουμε αλλα ξερουν αυτοι ποιοι ειναι.Κατα τα αλλα καλη επιτυχια την νεα ποδοσφαιρικη χρονια...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ είπε...

εχω παιξει μπαλα και ξερω πολυ καλα την κατηγορια...απο τοτε που ημουνα παικτης και αρχηγος της ομαδας ημουν κατα των ξενων παικτων...αλλα για να μεινει κατηγορια η ομαδα μας,πρεπει σε συγκεκριμενες θεσεις να παρουμε καλους παικτες,που δεν υπαρχουν στο ροστερ της ομαδας μας!το προβλημα δεν ειναι τα λεφτα για τους ντοπιους...αλλα θα μπορουν να ακολουθησουν τις υποχρεωσεις της ομαδας απ'τις 20 ιουλιου...το δ.σ αποφασιζει και οχι ο κ.σκουνας!εγω ημουν,ειμαι και θα ειμαι κοντα στην ομαδα μας για το καλυτερο...υ.γ.τα σχολια και οι αποριες στα συμβουλια του δ.σ. καθε τεταρτη απογευμα στα γραφεια της ομαδας...και οχι ανωνυμα......γιατι εμενα δεν μου αρεσει να κρυβομαι!

προεδρος πανναξιακου
βασιλης φλεριανος

Ανώνυμος είπε...

ο Βαβουλας λειτουργει σαν Παναξιακος αμα δωσει τον Κοττακη δεν θα μπορει να σταθει στη γεφυρα, σας χαρισε και την ενσταση στο κυπελλο δεν θα τον χωραει το χωριο σε λιγο
APATSI G1
ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Βασιλη κανεις δεν ειπε οτι δεν αγαπας την ομαδα και δεν κανεις το καλυτερο γι αυτην, παντα ομως με βαση τους δικους σου στοχους.Ε αυτοι οι στοχοι ειπα οτι ευνοουν καποιους οπως τον κ.Σκουνα κ καποιους αλλους.Δεν ειναι αναγκη να δικαιολογειστε απο τωρα για τυχον λανθασμενες κινησεις οσον αφορα τον προγραμματισμο του εμψυχου υλικου για την νεα χρονια.Λαθη θα γινουν οπως και σωστα θα γινουν.Μακαρι να ειναι πιο πολλα τα σωστα κ να μεινει η ομαδα.Αλλα προς Θεου μη δινετε απο τωρα αποκουμπι σε κανενα Σκουνα για τυχον αποτυχια και δικαιολογιες τυπου , δεν τους ειχα απο την αρχη , δεν ερχονται σε ολες τις προπονησεις, δεν μου πηραν αυτους που ηθελα και αλλα τετοια γραφικα.Κατεβασε τους ολους, κανε και τις προσθηκες σου, επιβεβαιωσε με το τεχνικο σου τιμ οτι ειναι ολα οκ γι αυτους και ξεκινα.Βαλε κατω μετα την αναλογια μπατζετ/αποδοση και ριξε ευθυνες η δωσε ευσημα.Τοσο απλα ειναι τα πραγματα με βαση τους δικους σου σκοπους.Με βαση καποια αλλη λογικη που συμμεριζομαι κι εγω ολα αυτα ειναι λαθος την παρουσα χρονικη στιγμη.Καλη επιτυχια.

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε απατσι μας εχετε ζαλισει τα παπαρια με το κατσικι...με 200ευρω παιρνεις καλυτερο..και μακαρι να ηταν ολοι με την παιδεια του βαβουλα θα ειχατε κανει κανενα βημα μπροστα και θα ειχατε και χορτο...Βαβουλα συγχαρητηρια για την επανοδο στην Α μην ακους κανενα .......

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΠΑΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ Κ.ΒΑΒΟΥΛΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Ο.Φ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ. Ο ΒΑΒΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΟΡΙΚΟΥΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΖΕΙΣ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ? ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΗ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΟΦΟΡΙΚΟΥΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΑΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ρε προεδρε αφου εχεις παιξει μπαλα για πες μας ποσα επερνες? Εσυ επαιζες βασικος με 300€? Και στην τελικη αν εσυ επαιζες βασικος με 300€ και οι οποιαδηποτε μεταγραφη ηταν στον παγκο με 800€. Αρα ειναι ξεφτιλα. Αντι λοιπον να κανεις. 5μεταγραφες κανε 3. Και τα λεφτα που θα γλυτωσεις απο τις 2 μεταγραφες δωστα στα παιδια τα δικα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ. ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΣΟΥΣΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ. Υ.Γ. ΡΕ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια δειξτε λιγο ηρεμια. Ολα θα γινουν. Προεδρε εχω να κανω 2 παρατηρισεις. 1) κατα την γνωμη μου το ροστερ της ομαδας θα επρεπαι να ειναι τα παιδια που πηραν το διπλο στην Σαντορινη και 4 μεταγραφες καλες. Αυτοι που ανεβασαν την ομαδα και εφαγαν ολη την ταλαιπωρια αυτοι να παιξουν και στην Δ'. Ειναι θεμα τιμης και ικανοποιησης στο πρωσοπο των παιδιων. Για αυτο να κατεβασεις ξανα!! Στο γηπεδο τους Βασαλακη,Κατσανη,Κατσουλη,Σφυροερα και μαζι με τα αλλα παιδια και με τις μεταγραφες να φτιαξουμε 1καλο συνολο. 2) θα ειναι καλο να μην υπαρχουν μεγαλες διαφορες στα λεφτα. Δεν μπορει ο Αγγελης να περνει 200€ και η μεταγραφη 1000€. Η διαφορα ειναι μεγαλη. Φτιαξε τις ισοροπιες και δωσε το βαρος στους ντοπιους. Κανε την υπερβαση.

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ 400€. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΡΙΒΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΦΤΑΣΑΜΕ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΕΙ ΧΑΛΙΑ. ΓΙΑ ΣΤΑΜΙΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΗ ΜΙΑ ΜΕ ΛΑΧΝΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΧΕΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ Δ.Σ. ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ....ΤΕΛΟΣ! ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

επιτέλους αφήστε τα μίση

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΨΙΧΟΥΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΑΝ ΠΧ ΚΑΤΣΑΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΝΑ ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΝΩ ΜΕ ΣΚΟΥΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ

Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ είπε...

Προς τον αγαπητο κυριο που κανει το σχολιο στις (12.20). Εμεις θελουμε ολα τα παιδια στο γηπεδο. Και τον ΚΑΤΣΑΝΗ και τον ΚΑΤΣΟΥΛΗ και τον ΣΦΥΡΟΕΡΑ. Εσυ που κανεις αρνητικα σχολια για το τριτο προσωπο εχεις εμονες! Μαζι του. Μαλλον θα σου εχει πειραξει το οτι ηταν ενας απο τους 25 που ανεβασαν την ομαδα και εσυ δεν υπηρχες πουθενα. Εισαι κομπλεξικος!

Ανώνυμος είπε...

Για τον 12.29...
Θα σε παρακαλουσα για να μην αναφερεις ανακριβειες να δεις καμια φωτογραφια εκεινης της ομαδας, και θα καταλαβεις γτ ειχε σωθει απο Δεκεμβριο ,που οντως ετσι ηταν,και ποιοι Ναξιωτες επαιζαν μεχρι τοτε.3-4 τον αριθμο, ψαξε και βρες τους.Το γτ στην συνεχεια επαιξαν κι αλλοι και το λογο που επαιζαν ασε να το ξερουν μερικοι που συμμετειχαν τοτε ειτε ως διοικηση ειτε ως ποδοσφαιριστες. Κ επειδη μαλλον εισαι μεσα στα πραγματα επειδη θυμασαι μηνες και προσωπα, ρωτησε και καποιους του τοτε συμβουλιου το μοντελο που εφαρμοσε ο κ.Σκουνας για τα παιδικοεφηβικα και μετα πηγαινε και ρωτησε τον ιδιο ποσα κατεβαιναν.Σου εβαλα πολλα μαλλον ε?Ε εσυ παλι μην τα λαβεις ολα υποψιν σου...

ΑΝΕΒΛΑΒΗΣ Γ. είπε...

ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 12.20 ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΙ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΙΣ ΣΗΚΩΣΕ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ. ΕΣΥ ΣΗΚΩΣΕΣ ΤΑ 'ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΑΣ' ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΩΡΑ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

Unknown είπε...

Θα πρότεινα να χαλαρώσετε ...
είμαστε ΟΛΟΙ Πανναξιακοί

ΚΟΤΤΑΚΗΣ Μ. ΑΠΟ ΦΙΛΟΤΙ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΡΕ ΠΑΝΘΗΡΑ. ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΟΥΝ? ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ? ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΟΥΖΗ ΠΟΛΥ! ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ Ο 'ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ' ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΙΟΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.

ΜΑΡΟΥΛΗΣ Γ. ΑΠΟ ΠΟΤΑΜΙΑ είπε...

Καραγκιωζη των σχολιων(12.20) ο ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ και εσυ εισαι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΟ! ΑΝΤΕ ΚΕΡΑΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Parte limperta stin omada pou matwnei tin fanelaaa!!!