Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Το κλαμπ ... των υπάκουων γυναικών !

Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά, λέει ο λαός. Αυτό υποστηρίζει πιστά μια ομάδα όχι συντηρητικών ανδρών αλλά μουσουλμάνων, και ακόμη συντηρητικότερων, γυναικών στη Μαλαισία....
Γνωστή με την ονομασία «Το Κλαμπ των Υπάκουων Συζύγων», η εν λόγω ομάδα συστάθηκε το περασμένο Σάββατο και ήδη μετρά πάνω από 800 μέλη. Οι εν λόγω κυρίες καλούν τις γυναίκες να υπακούν τυφλά και αδιαμαρτύρητα σε όλες τις διαταγές των ανδρών τους, εάν βέβαια θέλουν να έχουν έναν… επιτυχημένο γάμο.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια της αντιπροέδρου της οργάνωσης, της ιατρού Ροχάγια Μοχάμαντ, σύμφωνα με την οποία «οι γυναίκες πρέπει να υπηρετούν και να ευχαριστούν τον άνδρα τους σα να ήταν πόρνες»!
Μάλιστα, οι Υπάκουες Σύζυγοι υποστηρίζουν πως η ενδο-οικογενειακή βία, οι εξωσυζυγικές σχέσεις, τα διαζύγια και γενικότερα η ταραχή στον κόσμο πηγάζουν από την απροθυμία των γυναικών να ικανοποιούν τους πασάδες συζύγους τους. Φυσικά και όχι άδιμα, το παραπάνω κήρυγμα έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από πλήθος φεμινιστικών οργανώσεων.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: