Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

AΟ Πάρου - Πανναξιακός 1 - 3

2Ο λεπτά καλό ποδόσφαιρο απέδωσε ο Πανναξιακός σήμερα στο γήπεδο της Παροικίας, το οποίο ήταν αρκετό να του δώσει την νίκη-πρόκριση στους 4 του κυπέλλου Κυκλάδων.

Οι Ναξιώτες μπήκαν νωθρά στο γήπεδο και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις ...
 στο 5', όταν ο Γιουρτζίδης εκμεταλλεύτηκε το ''πούλημα'' της μπάλας από τους αμυντικούς του Πανναξιακού και με διπλή προσπάθεια (στο τετ α τετ με τον Θέμελη) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0. Ο Πανναξιακός συνήλθε στο 20λεπτο, έβαλε την μπάλα κάτω, δημιούργησε αρκετές φάσεις, είχε δοκάρι(σε πλασέ του Παπαδόπουλου) και κατάφερε τελικά να γυρίσει το παιχνίδι. Στο 26' ο Σουσούνης κέρδισε το πέναλτι, ο Στάμος εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 1-1. Στο 39' ο Κολιούσης με απ΄ευθειας γυριστό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ πέτυχε ένα υπέροχο γκολ βάζοντας τον Πανναξιακό μπροστά στο σκορ.  Στο 44', ο Στάμος και πάλι με υπέροχο άπιαστο φαλτσαριστό σουτ (που είχε ήδη επιχειρήσει άλλες δυο φορές) εστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Χαριστού κάνοντας το 1-3 και τελειώνοντας από το ημίχρονο στην ουσία το ματς.
Το 2ο ημίχρονο είναι σαν να μην έγινε ποτέ !
Με τον Πανναξιακό να έχει σκορ ασφαλείας και τον ΑΟΠ να μην έχει διάθεση και δυνάμεις να κυνηγήσει κάτι καλύτερο έγινε ένα παιχνίδι που γρήγορα θα σβηστεί από τη μνήμη όσων παρακολούθησαν το ματς, με την ομάδα της Νάξου να έχει τον έλεγχο, να δημιουργεί και να σπαταλά μικροευκαιριες, με τον Κοττάκη να χάνει την σημαντικότερη στο 83' σε τετ α τετ το οποίο αποσόβησε ο Χαριστός.
Καλύτεροι για την ομάδα του Δ. Σκούνα οι Στάμος, Κολιούσης και ο Κουτελιέρης όσο αγωνίστηκε στην επανάληψη.
Ο κόουτς του Πανναξιακού δήλωσε στο naxos 365 : ''Μπήκαμε στο 1ο ημίχρονο πολύ χαλαροί, χωρίς συγκέντρωση στο παιχνίδι μας, με αποτέλεσμα να δεχτούμε και το γκολ. Προσπαθήσαμε βέβαια στη συνέχεια και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την κατοχή της μπάλας και την πειθαρχεία στο συγκεκριμένο ματς καθώς έχουμε δουλέψει αρκετά πάνω σ΄αυτα τα θέματα. Θέλω στο μέλλον να είμαστε πιο σοβαροί και όχι να ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια.''

ΑΟΠ (Ερρίκος) Χαριστός, Μουράι (Μπάλιος), Μουλάς, Αρκουλής (Δαφερέρας), Καζακίδης, Μπιρμπίλης, Λάπι, Γιουρτζίδης, Ζήκος, Παντελαίος (Καλαμπαλίκης), Καραγκούνης.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Σκούνας) Θέμελης, Κατσάνης, Καρατέλιος (Καζανάς), Παπαδόπουλος, Τόσκας, Κολιούσης, Καρούσης, Πολυκρέτης (Κοττάκης), Σουσούνης, Στάμος, Τσιτοφώτος (Κουτελιέρης).

Στα άλλα σημερινά ματς για το κύπελλο Κυκλάδων Άνω Σύρος - Μύκονος 1-0, Τήνος - Ανδριακός 3-0.












5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΑΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΑΞΩΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ 5 ΓΚΟΛ ΕΙΣΑΣΤΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΑΨΟΓΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΖΟΥΜΗ

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ?ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΣΤΕ.5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΑΓΓΕΛΗ ΦΕΤΟΣ..ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΗ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ..