Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Τσακνής, Ζιώγαλας και Μηλιώκας στην Ocean την Πέμπτη 02/02


Είναι  τρεις :   Διονύσης Τσακνής,  Νίκος Ζιώγαλας,  Γιάννης Μηλιώκας,    κατά σειρά ηλικίας  απ’ τον μικρότερο στο μεγαλύτερο ,  αλλά δεν είναι τρεις κι ο κούκος.  Είναι μαζί τους και η Γεωργία Γραμματικού και η Κασσιανή Λειψάκη και οι νεοφερμένοι απ’ τη Θεσσαλονίκη “On the road”  .
Ένα εκρηκτικό μείγμα γερόλυκων με πιτσιρικάδες και όποιος αντέξει.  Πρώτον  γιατί το rock δεν γερνάει και δεύτερον γιατί τα φαινόμενα μπορεί και να απατούν.  Ένα είναι σίγουρο :  Τα αγαπημένα τραγούδια έχουν λόγο ύπαρξης και είναι παντός  καιρού.
Η χειμωνιάτικη  περιοδεία  τους  έχει  ήδη  ξεκινήσει  με  μεγάλη  επιτυχία .
Επόμενη μας  πόλη ....  θα  είναι η Νάξος!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H πεινα που χει πεσει στο λεκανοπεδιο ειναι εμφανης!
Επισης,που τους θυμουνται και τους ξεθαβουν εναν-εναν.....η κριση χτυπαει παντου!

Ανώνυμος είπε...

σε μια περιοδο κρισης μια επιχειρηση προσφερει και προσφερει φτηνα καλλιτεχνες που χειμωνιατικα δεν το φανταζομασταν οτι θα ερχοντουσαν και συ κομπλεξικε βγαλε τη χολη σου να μη σ ενοχλει.....μπραβο στα παιδια

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι,αν δεν γινόταν κανένα event,οι βλάχοι οι ναξιώτες,τώρα πάλι που έχουμε την ευκαιρία να δούμε μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου πάλι κάποιοι κομπλεξικοί γκρινιάζουν.Για να ξέρεις κανένας δεν τους ξέθαψε...οι άνθρωποι αυτοί κάθε χρόνο βρίσκονται σε μουσικές σκηνές αλλά προφανώς εσύ είσαι του Βέρτη και του Κιάμου...
Μπράβο στον Κωστή και στον Λίλο που μας δίνουν τη δυνατότητα οικονομικά να περάσουμε όμορφες βραδιές.

Ανώνυμος είπε...

Ουυυυυστ ρε μπαστουνοβλαχοι που ξερετε κι απο μουσικες σκηνες!Καμια σκηνη κατω στου μαραγκα ισως...νοατε!Επισης μην τολμησει κανεις και εκφερει την γνωμη του,θα τον φατε βλαχοφασιστες!!

Ανώνυμος είπε...

Στον ανωνυμο Σαβ Ιαν 28, 08:52:00 μμ
"Ουυυυυστ ρε μπαστουνοβλαχοι" ? Κατι μου θυμιζει αυτο.
Αποκαλυφθηκες παπαρα! Βγαλε τη χολη σου και σκασε μια για παντα. Τι σε χαλαει ρε κομπλεξικε που ερχονται καποιοι καλλιτεχνες στο νησι? Αλλα ξεχασα... Πως θα το παιζεις γνωστης και εντεχνος εσυ...? Με καταλαβες ποιος ειμαι φανταζομαι, ε? Σταματα να το παιζεις γνωστης γιατι θα σε ξεφτυλισω μια για παντα, κουραμπιε!

Ανώνυμος είπε...

τρόμπα, φιγουρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα...
κι ολα μαυρα,ουτε μια αποδειξη...
μπραβο μπραβο.
αλλα βεβαια τωρα ξεφουσκωσε η "μοδα" με τις αποδειξεις.
ουτε εμεις ζηταμε,ουτε οι καταστηματαρχαιοι ειναι διατεθιμενοι να δωσουν και ολοι ευχαριστημενοι και γκρινιαρηδες..."αυτοι που μας τα φαγανε"εχει γινει η μονιμη καραμελα μας.αλλα ειπαμε (ο Μηλιωκας δηλαδη το ειπε):
τρόμπα, φιγουρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα...