Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωσε Δήμα ο Πανναξιακός - Με προβλήματα στην Αγ. Παρασκευή

Παίκτης του Πανναξιακού είναι και επίσημα από σήμερα ο Γιώργος Δήμας, ο οποίος παρουσιάστηκε από τη διοίκηση της ομάδας. Ο 27χρονος (14/9/85) μέσος, έχει συμφωνήσει με το σύλλογο και προπονείται εδώ και 2 εβδομάδες περίπου, όμως το δελτίο του εκδόθηκε μόλις σήμερα, γιαυτό και καθυστερούσε η ανακοίνωση του. Ο Δήμας, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα του Φωκικού στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας (ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου), αναμένεται να δώσει λύσεις στον Δ. Σκούνα τόσο ανασταλτικά, όσο και οργανωτικά καθώς αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με την Αγ. Παρασκευή και αν χρειαστεί θα αγωνιστεί αφού είναι ετοιμοπόλεμος. Ο Γ. Δήμας είναι η τελευταία (χειμερινή) μεταγραφική κίνηση του Πανναξιακού μετά τους Σταματίου - Παναγιώτου και αποτελεί παίκτη - πολυτέλεια τόσο για τον Πανναξιακό, αλλά και για την κατηγορία, αφού συγκαταλέγεται στους καλούς εν ενεργεία (και σε καλή ηλικία) παίκτες της Β' Εθνικής. Έρχεται να ενισχύσει την ...
προσπάθεια της ομάδας για παραμονή στην κατηγορία, σε μια δύσκολη χρονιά για τον σύλλογο, με αντιξοότητες και δυσκολίες και δείχνει ότι οι άνθρωποι του Πανναξιακού το πιστεύουν, κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν και θα το παλέψουν μέχρι τέλους. 
Με αγωνιστικά προβλήματα θα παει ο Πανναξιακός στο Σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα με την Αγ. Παρασκευή, αφού Κολιούσης και Τόσκας, δεν προπονήθηκαν (λόγω τραυματισμών) στη σημερινή τελευταία προπόνηση της ομάδας, με τη συμμετοχή τους να είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ τραυματίας παραμένει και ο Σταματίου. Το Σαββατιάτικο παιχνίδι θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τον Μεσόγειος fm 105,4 και από τη διαδικτυακή διεύθυνση http://www.livestream.com/pannaxiakos στις 3.00 το μεσημέρι, σε περιγραφή του Μιχάλη Κάβουρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: