Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Απευθείας πτήσεις Κωνσταντινούπολη - Μύκονος

Ξεκινά στις αρχές Ιουνίου η απ' ευθείας αεροπορική σύνδεση Μύκονος - Κωνσταντινούπολη, με την Τουρκική αεροπορική εταιρεία BORAJET να καλύπτει τη γραμμή με δυο πτήσεις την εβδομάδα (Πέμπτη - Κυριακή). Οι Τούρκοι, που έχουν αυξήσει κατακόρυφα τις αφίξεις τους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αποκτούν άλλον ένα δίαυλο επικοινωνίας με το ''glamorous νησί των ανέμων'', το ...
οποίο όταν έπρεπε άφησε στην άκρη ψευτοδιλήμματα και εσωτερικές έριδες, κοίταξε μπροστά και χάρη στο διεθνές αεροδρόμιο που διαθέτει, δέχεται σήμερα εκατοντάδες απ' ευθείας πτήσεις από Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο, Στοκχόλμη κλπ. Την ίδια ώρα που άλλα νησιά εντείνουν τις διαβουλεύσεις για το πως θα επισκευάσουν ή θα επεκτείνουν και κατά πόσο το απαρχαιωμένο λιμάνι τους που είναι έτοιμο να βουλιάξει. Γιατί για διεθνές αεροδρόμιο ... άστo καλύτερα. Μπράβο στους άξιους Μυκονιάτες που είναι 200 χρόνια μπροστά!  

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Emeis edo exoume aptheias ptisi apo xora se Aperathou gia na vlepei pio sixna kai pio grigora o Dimarxos tous psifoforous kai na tous kanei olla ta xatiria.

Skata kai pali skata. Den tha pame pote mprosta edo sto Nisi me tetoious antropouys.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος ενδιαφέρετε μπορεί τώρα να κλήση ένα εισιτήριο από Μύκονο Κωνσταντινούπολη Μύκονο με 150 ευρώ το προτείνω για εκδρομή είναι συμφέρουσα μια και Ναξο Αθήνα Νάξο το εισιτήριο της ΟΑ είναι κοντά 210 με επιδότηση στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ από το ελληνικό κράτος

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΗΣΤΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΑΞΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ε. ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ 2-3 ΞΥΠΝΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Νέο σύγχρονο διεθνές αεροδρόμιο-νέο οδικό δίκτυο με περιφερειακούς που καλύπτουν όλο το νησί-πολιτισμός. Το τρίπτυχο αν θέλουμε να πάμε κάποτε μπροστά. Αλλιώς ας γυρίσουμε στα ζα και στη γη για να μην ταλαιπωρούμε και τον κόσμο.
Ν.Β.