Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Κυβέρνηση τσίρκο! Παραιτήθηκε ο υφ. Ναυτιλίας Γ. Βερνίκος λόγω off shore! - Ο Γιάννης Στουρνάρας... (εκλεκτός των τραπεζιτών), νέος υπουργός οικονομικών !

Είναι για γέλια αυτή η κυβέρνηση! Μόλις ανακοίνωσε την παραίτησή του ο υφυπουργός Ναυτιλίας Γ. Βερνίκος λόγω ασυμβίβαστου! Ως ιδιοκτήτης off shore εταιρείας ο γνωστός εφοπλιστής δεν μπορεί να συμμετέχει στην κυβέρνηση βάσει νόμου τον οποίο προφανώς δεν υπολόγισε κανείς όταν τον τοποθετούσε στο υφυπουργείο!!!
Και καλά αυτός, ίσως να μην το γνώριζε στην αρχή, ο Βενιζέλος που τον πρότεινε, αυτός ο ογκόλιθος της Συνταγματολογίας, ο Σαμαράς, κάποιος σε μια νομική υπηρεσία του κράτους, κανείς δεν το γνώριζε;
Τραγική η εικόνα της κυβέρνησης! Δεν μπορεί να οργανωθεί στα βασικά! Και την ψηφίσαμε για...
να μας …σώσει!!!
Σε κουτσό άλογο ποντάραμε Έλληνα!!!!


ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Ο εκπρόσωπος του τραπεζικού συστήματος Γιάννης Στουρνάρας και επί πρωθυπουργίας Σημίτη συνομιλητής του ΔΝΤ, αντικατέστησε στο Υπουργείο Οικονομικών τον επίσης εκπρόσωπο των τραπεζών, Βασίλειο Ράπανο.
Και οι δύο είναι προσωπικές επιλογές του μνημονιακού πρωθυπουργού ….
Αντώνη Σαμαρά και οι δύο έχουν στο βιογραφικό τους την συμμετοχή τους στη σκανδαλώδη εποχή της εισόδου της Ελλάδας στο ευρώ των swaps.
Η επιλογή Στουρνάρα, επιβεβαιώνει και την επιλογή Ράπανου. Η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, είναι όμηρος των Τραπεζιτών. Τις δικές τους εντολές θα εφαρμόζει.

αιέν αριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια: