Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Ενα φτωχό κράτος μπορεί να ορθοποδήσει. Ενα ταπεινωμένο έθνος ποτέ!!!

Εμπρός Ελληνες ήρθε η μεγάλη ώρα!
  Είναι πια πασιφανές ότι η χώρα μας μετά από ένα μεγάλο χρονικό τριών περίπου ετών μιάς πρωτοφανούς οικονομικής και πολιτικής κρίσης εισήλθε στην τελική φάση της καταστροφής. Μιάς καταστροφής της οποίας τα χαρακτηριστικά δεν διαφέρουν σε τίποτα με τα ανάλογα της Αργεντινής του 2000 και μάλιστα θα μπορούσαμε να...
πούμε σε οξύτερη μορφή.
Ολοι οι δείκτες της οικονομίας όχι μόνον έχουν επιβαρυνθεί αλλά κατέρρευσαν. Το πρωτογενές πλεόνασμα αμετάβλητα ακολουθεί μία αρνητική δίνη από την οποία είναι αδύνατον να εξέλθει, ενώ η ψαλίδα μεταξύ δημοσίων εξόδων και εσόδων αυξάνει ακατάπαυστα, γεγονός της μη έστω και οριακής μείωσης των δημοσίων δαπανών και της δραματικής μείωσης των δημοσίων εσόδων από την έμμεση και άμεση φορολογία, αποτέλεσμα της δραματικής μείωσης της αγοραστικής δύναμης των πολιτών.
Το εξωτερικό χρέος  ( 360 δίς ) στην καλύτερη των περιπτώσεων χρειάζεται 40 χρόνια για να αποπληρωθεί! Πόροι και χρόνος για ανάπτυξη δεν υπάρχουν. Η ανάπτυξη χρειάζεται υπό τις παρούσες συνθήκες και εντός της Ε.Ε. τουλάχιστον 3-5 χρόνια. Τα 3.000.000 νεόπτωχων Ελλήνων είναι δυνατόν να αντέξουν?
Τα ασφαλιστικά  ταμεία με το κούρεμα των ομολόγων είναι άδεια.
Τα αποθεματικά (ρευστότητα) της χώρας δεν επαρκούν πέραν  του Ιουλίου! Την 1η Αυγούστου λήγει ομόλογο ύψους 3.8 δίς προς την Ε.Κ.Τ. και οι εταίροι μας αρνούνται να προχωρήσουν σε νέα εκταμίευση!
Το τραπεζικό  σύστημα έχει ήδη καταρρεύσει και είναι ζήτημα ημερών να χρεωκοπήσει συγκεκριμένη τράπεζα, γεγονός το οποίο θα αποτελέσει και την απαρχή καταστάσεων τις οποίες δεν μπορούν να φανταστούν και οι πλέον ευφάνταστοι σεναριογράφοι.
2.000.000 άνεργοι   στα όρια της απόγνωσης, 400.000 άεργοι μικροεπιχειρηματίες, 500.000 λαθρομετανάστες (στο λεκανοπέδιο της Αττικής) αποτελούν την βραδυφλεγή βόμβα η οποία είναι έτοιμη να πυροδοτηθεί και βιαιότητες, και ακυβερνησία θα συνοδέψουν το εφιαλτικό σκηνικό της επανάστασης των πληβείων. Η νηναιμία πρίν την καταιγίδα, αυτή η βουβαμάρα των μαζών σήμερα, αποτελούν τα συμπτώματα των νομοτελειακά επερχομένων εφιαλτικών εξελίξεων.
Οι πολιτικοί μας ταγοί  το γνωρίζουν και προσπαθούν με σπασμωδικές  κινήσεις να το αποτρέψουν, απομονωμένοι όμως από τον λαό δεν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος της οργής και του μίσους όλων των κοινωνικών τάξεων της πατρίδας μας,
Επιτέλους άς μιλήσουμε ξεκάθαρα προς τον λαό ο οποίος όχι μόνον υποφέρει οικονομικά και μάλιστα σε επίπεδο εξαθλίωσης, αλλά και παρατεταμένης ανασφάλειας και φόβου για το αύριο και ο οποίος σε μεγάλο βαθμό έχει οδηγηθεί στην μανιοκατάθλιψη, για αυτό τον λόγο αυξάνονται καθημερινά και οι αυτοκτονίες (δολοφονίες). Αλήθεια τι τραγικότητα αναδύθηκε από την τελευταία αυτοκτονία του 70χρονου στο Γαλάτσι όταν ο δικαστικός επιμελητής πήγε να τον εξώσει για οφειλόμενα ενοίκια…!
Το τέλος της 37χρονης μεταπολιτευτικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας (τυραννίας) έφθασε με την απόλυτη ευθύνη των παλαιοκομματικών σχηματισμών, και της αριστεράς συμπεριλαμβανομένης, την ανικανότητα και την υποτέλεια των πολιτικών μας ανδρεικέλων και της υποδούλωσης από τα ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και την Ε.Ε. Η υποτέλεια των κομματικών πρακτόρων δεν ανακήρυξε ούτε κάν την ΑΟΖ ξεπουλώντας τον εθνικό μας πλούτο και το χειρότερο διακυβεύοντας την εθνική μας ανεξαρτησία, και μάλιστα σε μία περίοδο έντονων γεωπολιτικών ανακατατάξεων στην ευρύτερη περιοχή της μεσογείου.
Η πατρίδα μας, ο λαός μας ευρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και ήρθε η ώρα της μεγάλης ανατροπής η οποία δεν πρέπει να είναι απλά πολιτική αλλά πρωτίστως συνταγματικά θεσμική με πρώτιστο στόχο την δημιουργία Εθνοσυνέλευσης στα πλαίσια των δημοκρατικών κανόνων.
Το κόμμα μας, το ΕΘΝΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ξεκινά από σήμερα τον νέο μεγάλο ξεσηκωμό του Εθνους για την αποτίναξη των δεσμών του και δεν θα σταματήσει μέχρι την τελική νίκη.
Θα πετύχουμε  γιατί έχουμε ανιδιοτελή ιδανικά και αγάπη για την πατρίδα μας και στις τάξεις μας δεν δεχόμαστε άτομα τα οποία υπηρέτησαν με οποιοδήποτε τρόπο το μέχρι σήμερα σάπιο, οικογενειοκρατικό  και ιδιοτελή πολιτικό κατεστημένο.
Καλούμε τον υπερήφανο Ελληνικό λαό να συσπειρώσει τις τάξεις του παλεύοντας για το μέλλον του  και ειδικότερα για το μέλλον των  παιδιών του.
Μην παραπλανείσθε από την προσπάθεια παραπληροφόρησης και εφησυχασμού την οποία εντέχνως καλλιεργεί το πολιτικό κατεστημένο.
Εργάτη, επιχειρηματία, άνεργε, συνταξιούχε, φοιτητή, στρατιωτικέ, νεολαία των 400 ευρώ.
ΑΣ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ  ΑΣ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ  ΜΑΣ.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΣ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΦΡΑ ΤΗΣ.
Ευρώ  η δραχμή δεν έχουν καμμία αξία όταν δεν τα έχεις!!!
                                              …καὶ γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.


http://ethn-rizo-kinima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: