Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ματιασμένοι...

Κακή εμφάνιση και ήττα 1-2 για τον Πανναξιακό, στο πρώτο ματς μπροστά στο κοινό του, σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ. Η Τριγλία Ραφήνας, απέδρασε με το τρίποντο, παίζοντας άριστα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και εκμεταλλευόμενη την ανυπαρξία των γηπεδούχων στο πρώτο 45λεπτο.
Πρώτη ήττα και για τον Γιώργο Βλαστό στον πάγκο του Πανναξιακού, απ' τη μέρα που ανέλαβε (στις αρχές Απριλίου).
Το ματς
Με την Τριγλία να δίνει χώρο στους γηπεδούχους και τους παίχτες του Γιώργου Βλαστού να μην μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Γκούτσια, κύλησε το πρώτο 20λεπτο. Η ολιγωρία της άμυνας και το 0-1 με τον Ζέκιο στο 22', σε μια κατά τα άλλα ανύποπτη απόπειρα αντεπίθεσης, γέμισε νεύρα και άγχος τους γηπεδούχους που έδειχναν σε κακή μέρα απ το ξεκίνημα. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα στο 35', όταν το κακοχτυπημένο φάουλ για τον Πανναξιακό έξω από την περιοχή της Ραφήνας, κατέληξε σε...
 αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, με τον Αλεβίζο να βρίσκεται φάτσα με τον Θέμελη και να μην δυσκολεύεται να γράψει το 0-2 (από ελεγχόμενη πάντως θέση οφ-σαιντ).
Στην επανάληψη, η ομάδα της Νάξου με την είσοδο του Κεμαβόρ (που είχε περάσει στο ματς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου), έδειξε να ξυπνά. Έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους, αλλά η τριπλή (πλέον) ζώνη άμυνας της Τριγλίας ήταν δύσκολο να διασπαστεί. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν το σκορ σε 1-2 στο 80' με ένα υπέροχο γκολ του κορυφαίου του γηπέδου Κεμαβόρ, που δεν ήταν αρκετό να γλυτώσει τους γηπεδούχους τελικά απ' την ήττα.

Κορυφαίοι για τον Πανναξικό ο Άγγελος Κεμαβόρ, που άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού (απ' την ώρα που αντικατέστησε τον τραυματία Μπονιάκο), με τον Παντελή Αθανασίου (που και σήμερα έτρεξε ασταμάτητα και έδωσε άπειρες μάχες) να τον ακολουθεί σε απόδοση.

Εντυπώσεις
Κάκιστο το ξεκίνημα στο περιφερειακό για την ομάδα της Νάξου, που με μια ισοπαλία και μια ήττα ως τώρα, παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας, παρουσιάζοντας... περσινές παθογένειες και ένα πρόσωπο που ουδεμία σχέση έχει με την ομάδα που παρακολουθήσαμε στα φιλικά, κόντρα μάλιστα σε ομάδες ανώτερης κατηγορίας.

* Για τον Πανναξιακό, ακολουθεί το εκτός έδρας ματς στη Βάρη κόντρα στον Αστέρα, ο οποίος σήμερα έκανε διπλό μέσα στον Περαμαϊκό και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

*Ατυχία για τον σκόρερ του 1ου τέρματος της Τριγλίας Ζέκιο, ο οποίος αναχώρησε με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο της Νάξου, με τη ζημιά στο γόνατο του να δείχνει δυστυχώς σοβαρή.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Βλαστος) Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζορμπατζάκης, Σταυρόπουλος (Κατσάνης), Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης, Αθανασίου, Ντούκα, Δερμιτζάκης, Μπονιάκος (Κεμαβόρ).

ΤΡΙΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Τσιγκούλης) Γκούτσιας, Στρομπουλός, Φελεγκάκης, Μπλιάμπλιας, Τσέπας, Σκαφίδας, Αλεβίζος, Τσάγκαρης, Χατζάκης, Μάντζης, Ζέκιο.

*Στα άλλα ματς...
Νικολακάκης - Άνω Μερά 2-0
Διαγόρας - Ιωνικός 0-3
Ολυμπιακός Λαυρίου - Ατρόμητος Πειραιά 0-1
ΑΟ Δικαίου - Κερατσίνι 1-1
Περαμαϊκός - Αστέρας Βάρης 1-2

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει παιδιά ,μεγαλύτερη προσπάθεια στα επόμενα. *η κουκούλα βλάκα που την ζωγράφισες δεν έχει καμιά θέση στην ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ? Η ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ?

Ανώνυμος είπε...

bre palomalaka esena apo to simerino i koykoyla se peiraxe

Ανώνυμος είπε...

πες τα ρε τολη

Ανώνυμος είπε...

ta muala ta dikasas phran aera to epomeno mats ua paijoumai apo ta plagia mazi me thn koukoula