Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Έπιασε κορυφή η Παννάξα!


Μια προσωπική ενέργεια του Κώστα Δερμιτζάκη στο 64ο λεπτό, ήταν αρκετή να χαρίσει στον Πανναξιακό το πολυπόθητο τρίποντο και να τον στείλει (έστω και προσωρινά) στην κορυφή της βαθμολογίας του 9ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος.

Το ματς με τον ΑΟ Δικαίου ήταν ακριβώς όπως το περιμέναμε...
Ο Πανναξιακός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και η ομάδα από την Κω τα τρεξίματα...
Γεγονός είναι ότι η νίκη ήρθε δύσκολα, απέναντι στην καλύτερη ομάδα που πέρασε φέτος απ' το νησί.
Όσο κυλούσε ο χρόνος, ήταν εμφανές ότι το ματς θα κριθεί στο γκολ, όπως συνήθως συμβαίνει στα περισσότερα παιχνίδια του Δίκαιου κι ας είχε ο Πανναξιακός κάποιες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.
Τελικά ο Κώστας Δερμιτζάκης (που όταν πάρει τη μπάλα στα πόδια του εκτός περιοχής και βρει χώρο... μάλλον γράφει) έδωσε τη λύση και αφιέρωσε το όμορφο γκολ μαζί με όλους τους υπόλοιπους στον πρόεδρο του Πανναξιακού Βασίλη Φλεριανό που έχασε τον πατέρα του προ ημερών.
Λίγο πριν, η κεφαλιά του Ντούκα είχε αποκρουσθεί στη γραμμή από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων, ενώ λίγο μετά σε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ Αριανούτσος και Δερμιτζάκης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Τσαραπατσάνη που έβγαλε το πλασέ του τελευταίου.
Το ματς δεν είχε άλλες δυνατές συγκινήσεις και το τελικό 1-0 πανηγυρίστηκε δεόντος από τους λιγοστούς φίλους του Πανναξιακού που βρέθηκαν σήμερα στα κάγκελα και στα πέριξ...
Εντυπώσεις
Ομάδα δουλεμένη, με ομοιογένεια, με ατέλειωτα τρεξίματα και αλληλοκαλύψεις ο ΑΟ Δικαίου πάλεψε έστω για το βαθμό αλλά επιθετικά ήταν ακίνδυνος. Σαφώς και αυτή η νησιωτική ομάδα αδικείται από τη βαθμολογική της θέση, σε σχέση με άλλους που είδαμε φέτος στο ΔΑΚ...
Ο Πανναξιακός πήρε δίκαια το ΚΑΘΑΡΟ ματς και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας τα αυριανά παιχνίδια και έχοντας ένα λιγότερο, το οποίο περιμένουμε να δούμε πότε θα οριστεί...
Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους οι Τόσκας, Τζορμπατζάκης και Ντούκα, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Μποϊλης Γ.

*Happy birthday και μπουγέλα στα αποδυτήρια για τον Ρένο Ντούκα, που σήμερα έκλεισε τα 29 του χρόνια και του ευχόμαστε να είναι πάντα γερός και να τα εκατοστήσει!

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΒΛΑΣΤΟΣ) Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης (Κατσάνης), Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης (Μπονιάκος), Αθανασίου, Ντούκα (Κεμαβόρ), Δερμιτζάκης, Τερόλης.
ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΜΑΝΟΥΣΟΓΛΟΥ) Τσαραπατσάνης, Χατζησουλεϊμάν, Χατζηνικολάου, Γκουντελίτσας, Σωτήρι, Μποϊλης Ζ, Χατζηβασίλης (Οικονόμου), Μυλωνάς, Πης (Φύτας), Μποϊλης Γ, Σιώμος. 




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το έστω κ προσωρινά γιατί το λες? ίδιο αριθμό αγώνων με τους άλλους έχει δώσει μην τους γκαντεμιάζεις...

Ανώνυμος είπε...

protos os to telos