Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ο οδοντίατρος Πέτρος Καραπάτης υποψήφιος με τη Νησιωτική Πολιτεία

(Eπιστολή του κ. Πέτρου Καραπάτη)
Επί 15 και πλέον έτη ασχολούμαι αδιάλειπτα και ανιδιοτελώς με το εθνικοτοπικό συλλογικό κίνημα του χωριού μου και της Νάξου. Σ΄ αυτά τα χρόνια μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω τα ανεπίλυτα προβλήματα του τόπου μας και να παλέψω για την επίλυση τους.
Μέσα σ΄ αυτόν τον αγώνα μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω το Νίκο Μαϊτό και να δουλέψω στο πλευρό του μέσα από τις γραμμές του Ναξιακού συλλογικού κινήματος. Εκεί είχα τη τύχη να διαπιστώσω την οργανωτικότητα, την μεθοδικότητα, τον ρεαλισμό και την αποτελεσματικότητα του ανθρώπου. Ενός ανθρώπου που έχει μάθει να δίνει μάχες στη ζωή του σε...  όλα τα μέτωπα και να τις κερδίζει. Που έχει όραμα και το κάνει πράξη.
Για το λόγο αυτό στάθηκα από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό του και συμπαρατάχθηκα στη νέα προσπάθεια που καταβάλλει για ένα διαφορετικό - ελπιδοφόρο μέλλον για το νησί μας.
Η κατάθεση της υποψηφιότητας μου στη διάθεση της κίνησης ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και του Νίκου Μαϊτού, φαντάζει αυτονόητη.


Με τιμή
Καραπάτης Πέτρος
Οδοντίατρος
τ. Πρόεδρος Συλλόγου Απεραθιτών
τ. Γεν. Γραμματέας της Ο.ΝΑ.Σ.


Το γραφείο Τύπου
Γιάννης Πιτταράς

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πετρο εχεις και ενσημα απο σμιριδα... Δεν καταλαβαινουμε εμεις που ζουμε στην Ναξο τι κανατε τοσα χρόνια για την ανάπτυξη της Νάξου. Εσεις οι έξω απο δω δεν θελατε να γίνει τιοτα για να θυμαστε τους προγόνους μας....και ερχεσται τώρα στην δύση της επαγγελατικη σας ζωή να βοηθήσετε εμάς τους νέους. Εσεισ που κάνατε τόσα λάθει και μας φέρατε στην ανεργία...Ντροπή σας .. μας περνατε γοα ιθαγενης όλους εμάς που ουμε στα νησία μας.

Ανώνυμος είπε...

εγώ μένω εδώ αλλά θα βάλω υποψηφιότητα στο Γαλάτσι όπου έχω ένα διαμέρισμα.

Ανώνυμος είπε...


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΝΙΑ ΤΕΧΝΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ.

Έχοντας στο μυαλό μου τι είναι και πως ακριβώς λειτουργεί η στρατηγική της επικοινωνίας και της σχεδιασμένης μετάδοσης μηνυμάτων, σας λέω πως με τον συγκεκριμένο συνδυασμό, γίνεται εξόφθαλμα φανερό, μέχρι αηδίας, πως η ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ (σιγά-σιγά) της ανακοίνωσης κατάθεσης(;) υποψηφιοτήτων έχει συγκεκριμένους στόχους. Εγώ θα τους χαρακτήριζα βέβαια επιεικώς παρωχημένους για πολλούς λόγους. Πρώτα πρώτα για να υπάρξει αληθινή επικοινωνία, πρέπει να υπάρχει απ την πλευρά του πομπού(του κάθε υποψήφιου στην περίπτωσή μας) αυτογνωσία και αυτοκριτική για το περιεχόμενο του μηνύματος που θα ακολουθήσει για τον δέκτη(εμάς συντοπίτες). Εδώ βλέπουμε ανθρώπους όπως ο παραπάνω, που λένε, είδα τον Μαιτό, τόσο καιρό και πείσθηκα πως είναι ο κατάλληλος. Η ιδεολογία που υπήρχε σ’αυτό που ο Μαϊτός μεγάλωσε, έδρασε, ανδρώθηκε δεν δείχνει να τους πολυαπασχολεί και αυτό είναι το επικίνδυνο. Γιατί αν λέω αν, δεχθούμε πως ο Μαϊτός είναι κατασκεύασμα κομματικού σωλήνα και αν δημόσια δεν έχει παραδεχτεί, απολογηθεί ή αποκηρύξει το ΠΑΣΟΚ, ως έναν απ τους κυρίως υπεύθυνους της καταστροφής, τότε τι να πω; Μάλλον νομίζει πως μιλάμε την ίδια γλώσσα αλλά να του υπενθυμίσω πως τα Ελληνικά ή Ναξιώτικα δεν έχουν σχέση με τα Πασοκικά που αυτοί μιλάνε και θέλουν να κατανοήσουμε. Έχουν μείνει στην εποχή των κηρυγμάτων για κουφούς και πιστούς πασόκους. Ανισότιμη λοιπόν επικοινωνία, χωρίς υποχωρήσεις πολιτικές για συναινέσεις και αποδοχή τους είναι ΑΤΥΧΗ και αδόκιμη. Η μαζική επικοινωνία σε δημοκρατικές κοινωνίες δεν έπρεπε να υιοθετεί τέτοιου είδους πρακτικές και να γνωρίζει επιδοκιμασία από ανθρώπους με επιστημονική κατάρτιση.

«Ο ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΚΛΕΙΟΥ» της νήσου Νάξου

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ. ΣΑΝ ΣΑΠΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ..........

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα στα παιδιά τα γνωστά τα δικά μας και τα δικά τους.
Στον φίλο μας από τα παλιά τον
«Ο ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΚΛΕΙΟΥ» της νήσου Νάξου.

Μην μου αγχώνεστε, δεν θέλω τρόμο στα μάτια σας. θέλω ηρεμία, υπομονή και να βάλετε τη φαντασία σας να οργιάσει, για να σκέφτεστε τι θα πείτε κάθε φορά που ανακοινώνει υποψήφιο κάποιος και να βγάζετε τη χολή σας.
Εκεί κλεισμένοι μέσα στα γραφεία σας, μακριά από τη κοινωνία, ξέρεις εκεί στη νοοτροπία του 3,01%.

Για να μην ξεχνιόμαστε πρέπει να επαναλάβω τη συνταγή:

Ξυπνάς το πρωί και πίνεις ξυδάκι, πριν τον καφέ. Μετά τρως δακατιανό, μετά φαγητό μαζί πάλι με μία κουταλιά ξυδάκι. Προσοχή στη δόση, μόνο με συνταγή κτηνιάτρου αυξάνεται.
Το βράδυ ότι έχει παραδοσιακά το μενού και μία κουταλιά ξυδάκι μαζί.
Εύκολο;

PS Γενικά για να μην σε μπερδεύω και βγεις από την ρουτίνα σου, ξύδι κάθε οκτώ ώρες, σαν αντιβίωση.
Συμβουλεύσου την φαρμακοποιό σου, αυτή ξέρει, μόνο από ΞΥΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

Είχαμε τον προβοκάτορα "συνταγούλη" και την... "ουρά" του τον "χαχανούλη" και εσχάτως μας προέκυψε και ο "Ξυδάκις" (με "ι" και όχι με "η" καθότι δεν είναι Κρητικός... αλλά Ναξικάνος).
Ο οποίος στο παρόν σχόλιο συστήνει ηρεμία και υπομονή και τριγκάρει τη φαντασία μας σε βαθμό οργίων για να απαντήσουμε σε τι;;; σε ένα πρόσωπο ή σε πέτε πρόσωπα;;; Έτσι χωρίς σχέδιο; Από σήμερα που θα αρχίσουν να παρουσιάζονται θέσεις θα δεις φαντασία "Ξυδάκια" μου... Κομματικοποιεί δε τα πάντα αλλά ξέχασε πως πλέον δεν τον παίρνει να το κάνει, διότι στο 3.01% σήμερα είναι άλλος κομματικός σχηματισμός... Αυτός ντε που αντί να παλιώσει και να ωριμάσει σαν καλό απόσταγμα με τον χρόνο, ξύδιασε και ο κόσμος το φτύνει...
Το ποιος είναι στην κοινωνία και ποιος στο συνεφάκι του ας ρωτήσει έξω στην κοινωνία να το μάθει... Συνηθίζεται πάντως στις προηγμένες κοινωνίες, οι σκληρά εργαζόμενοι και σκεπτόμενοι στα γραφεία τους να θεωρούνται χρήσιμοι...
Όσο για το ευφυολόγημα περί ξυδιού, κτηνιάτρου και φαρμακοποιού το ερώτημα σε κάθε περίπτωση είναι, εκδίδεται απόδειξη για το ξυδοφάρμακο που συστήνεις;;;
Θυμηθείτε:
Αγαπάς την Ελλάδα(Νάξο);;; Απόδειξη...

Ανώνυμος είπε...

min fountwnieis, tha patheis tpt.
sinistw psyxraimia, i zwi einai mia.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου φίλοι, προτείνω να αφήσουμε στην άκρη τις κόντρες και τις μπηχτές και να δούμε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση ως την απαρχή της αλλαγής στην εκπροσώπηση του τόπου μας στα συλλογικά του όργανα. Ας κρατήσουμε λοιπόν ότι θετικό έχει κάθε εκλογικός συνδυασμός σε επίπεδο θέσεων και προσώπων, να συμφωνήσουμε όλοι στο ποιες είναι οι 3-4 προτεραιότητες και ποια η λύση τους και ανεξαρτήτως αποτελέσματος να προσπαθήσουν όλοι μαζί να τα υλοποιήσουν. Έξω από κομματικές σκοπιμότητες και συμφέροντα. Πρέπει να βάλουμε πλάτη όλοι, είμαστε υπεύθυνοι όχι μόνο για το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά για την επίλυση των προβλημάτων από την 26η Μαΐου και μετά.
Και τα προβλήματα είναι πολλά.
Ας κάνουμε μία αρχή.

Η ευκαιρία είναι τώρα.