Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ο ΑΠΑΣ την πρόκριση στο Final 4

Η ομάδα της Απειράνθου, ήταν η νικήτρια (71-64) στο Ναξιακό ντέρμπι του μπάσκετ, κερδίζοντας δίκαια το εισιτήριο για το Final 4 της Σαντορίνης.
Στο ματς που ήταν προγραμματισμένο για τις 15.30 και τέλειωσε λίγο μετά τις έξι, ο ΑΠΑΣ είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένος, ψύχραιμος και εύστοχος στο τελευταίο κρίσιμο 10λεπτο, παίρνοντας τη μεγάλη νίκη που τον στέλνει στη Σαντορίνη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα Κυκλάδων!
Ο Πανναξιακός, με δυο ήττες, στα δυο τελευταία κρίσιμα παιχνίδια, μένει εκτός τελικών μετά από χρόνια, στη σεζόν που υπήρχαν ίσως οι μεγαλύτερες προσδοκίες από κάθε άλλη φορά.
Στο κατάμεστο από φιλάθλους και των δυο ομάδων κλειστό του ΔΑΚ, αν και υπήρχε ένταση, όλα τελικά κύλησαν ομαλά και χωρίς παρατράγουδα, με τους Απεραθίτες να πανηγυρίζουν στο τέλος τη μεγάλη νίκη-πρόκριση.
Καλή επιτυχία στον ΑΠΑΣ και μακάρι το πρωτάθλημα να έρθει για μια ακόμα φορά στη Νάξο!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sinexiste na plironete metagrafes palta

Ανώνυμος είπε...

σκασε γατακι. κανατε και εσεις μεταγραφες,αν και δεν εχει καμια σημασια.ο απας αποδειχτηκε καλυτερη ομαδα!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΠΑΙΧΤΗΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για τις γραβιέρες θα μιλήσει επιτέλους κανείς?

Ανώνυμος είπε...

Ναι. Ήταν πολύ αλατισμένες. Άλλη φορά να προτιμάτε φέτα, που είναι και πιστοποιημένη.