Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Η Κατερίνα Ανδριέλου, υποψήφια με τη ''Νησιωτική Πολιτεία''

(Δελτίο τύπου της δ. Κατερίνας Ανδριέλου ):
Η αγάπη για τους συμπολίτες μας και η επιθυμία να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όμορφο γι αυτούς, η επιδίωξη να κάνουμε όσα χρειάζονται για να περάσουν τα χωριά μας και τα νησιά μας στην πρώτη γραμμή, ώστε να εξελιχθούν σε χωριά ολοκληρωμένα που θα προσφέρουν κίνητρα για την επανακατοίκηση τους, όρεξη για δημιουργία και συνεχής επαγρύπνηση, τίμιος αγώνας με μοναδικό σκοπό το κοινό καλό αποτελούν στόχους κοινούς για τον Νίκο Μαϊτό και εμένα.
Με χαρά και πλήρη συναίσθηση της απόφασής μου, θα σταθώ στο πλευρό του Νίκου Μαϊτού στις ερχόμενες εκλογές, για να οδηγήσουμε τον τόπο μας εκεί που του αξίζει.

Ανδριέλου Κατερίνα
Φιλόλογος


Από το γραφείο Τύπου
Γιάννης Πιτταράς

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο τοπικό της Τραγαίας ε; Μια χαρά.

Ανώνυμος είπε...

opou kai na paei i katerina tha einai kalh!!bravo katerina

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται νέοι και σπουδαγμένοι άνθρωποι να είναι ΠΑΣΟΚ. Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβοοο Κατερινα καλη επιτυχια .....

Ανώνυμος είπε...

Κριμα που δεν καταλαβενεις μαλλον δεν καταλαβες ποτε......

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην Κατερίνα. Νέα, Δυναμική και με αγάπη για τα χωριά.

Τραγαιώτης είπε...

Και νέα και καλή η Κατερίνα, αλλά για μπράβο δεν είναι που κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ. Και ειδικά στην Τραγαία και ειδικά 2 μήνες μετά το θάνατο του Ν.Βλησίδη ... Όντως κρίμα είναι να βλέπεις νέους με μυαλά γέρων...

Ανώνυμος είπε...

diladi o syxwremenos pou katevike me to maraki- vathi pasok,den itan kalos?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΓΙΑΤΙ;
ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ Κ..ΛΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

και έλεγα και εγώ γιατί με έτρωγαν τόση ώρα....και τσουπ εμφανίστηκε ο μαλάκας...

Ανώνυμος είπε...

se ligo tha valei kai h maria antouaneta upopsifiotita...ela ma exete 3efugei entelos nomizete oti tha swsete thn anthrwpothta...makari na na mhn vgei kanenas sas oloi lamogia eiste koitate thn parth sas pws na parete tou psifous kai molis tous parete koitate tis tsepes sas...oust apo dw paliokatharmataaa!!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ των 2.35 μην αγχώνεσαι... Ολα θα γίνουν και μέχρι τότε ανάσες μικρές.. Μπράβο κατερινα.. Οι υπόλοιποι βαλς τη χολή σας, ζώα....εμείς θα συνεχίσουμε να ελπίζουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τη πορια του τοπου μας, εσυ στη μιζέρια σου..

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Κατερίνα. Έτσι πρέπει, νέοι άνθρωποι,νέα μυαλά,νέο αίμα και όρεξη για τα προβλήματα στα χωριά μας. Μακάρι να βρίσκονταν πολλοί νέοι να ασχοληθούν σοβαρά και υπεύθυνα με τα κοινά και όχι από τον καναπέ και ας πάνε με όποιο υποψήφιο να ναι.Βέβαια καλύτερα με τον Μαιτό γιατί είναι ένας υποψήφιος που ξέρει από διοίκηση και κάτι μπορεί να αλλάξει.

ΕΓΩ είπε...

και από πολιτικη.....κορμαρα...

ΕΓΩ είπε...

και από πολιτικη.....κορμαρα...

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που κανετε ειναι κακεντρεχες επιληψιμο μεμπτο και αντιδεοντολογικο,χασατε τη ψυχραιμια σας?Τοπο στα νιατα στις ικανές που μπορουν να συνισφερουν σε μια κοινοτητα οπως το Χαλκι που μαραζώνει μερα με τη μερα... Κ.Ανδριελου Καλη επιτυχια!!!