Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Λαός σε κατάσταση ιδρυματοποίησης...

Τα αποτελέσματα των εκλογών, όπως αυτά διαγράφονται στις ευρωεκλογές, είναι απόδειξη ιδρυματοποίησης του Έλληνα πολίτη (κλασική κλινική περίπτωση), ο οποίος μη μπορώντας να αντιληφθεί την επιχείρηση τρομοκρατίας που ασκήθηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά, δεν τόλμησε να αποκαθηλώσει την μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, η οποία δεν υποστηρίζεται ούτε από τα κομματικά της στελέχη...
Οι πρώτες ενδείξεις, λοιπόν, σκιαγραφούν μία κατάσταση ιδρυματοποίησης, αφού ο Έλληνας δεν τολμά να απαγκιστρωθεί από το νοσηρό και θανατηφόρο (κυριολεκτικά) πολιτικό περιβάλλον, το οποίο έχει την αμέριστη συμπαράσταση της γερμανίδας Καγκελάριου και των λοιπών σφουγγοκολάριων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Απίστευτο και όμως αληθινό, ένα τραγικό αποτέλεσμα για τους Έλληνες, οι οποίοι απώλεσαν το δικαίωμα της οποιασδήποτε αντίδρασης κατά του κσθεστώτος που έχει επί της ουσίας καταλύσει το Σύνταγμα και είναι έτοιμο να υπογράψει πρόγραμμα διαχείρισης της Ελλάδας που θα φτάσει μέχρι το 2050-60, ενώ από τις αρχές του 2015 έχει προγραμματισθεί η βαλκανοποίηση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών.
Δυστυχώς, η αποχή η οποία ήταν σε τεράστια επίπεδα και αυτή τη φορά, έγινε ο καταλυτικός παράγοντας υποστήριξης των ανθυποκυβερνώντων (μην ξεχνάμε πως τη χώρα κυβερνά ουσιαστικά ο Ράιχενμπαχ, ακουλουθούμενος από τον Φούχτελ και από τους ξένους υπαλλήλους που τοποθετήθηκαν σε κάθε υπουργείο, προκειμένου να υπάρξει ο μέγιστος έλεγχος της χώρας.
Οι Έλληνες πολίτες επέλεξαν να απέχουν από την ευθύνη της απόφασης για το μέλλον τους, αλλά ταυτόχρονα επέλεξαν να τους εκπροσωπήσουν "κόμματα" που δεν έχουν ούτε πολιτικές θέσεις, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το πλέον αμαρτωλό πολιτικό παρελθόν και που λειτουργούν ή πρόκειται να λειτουργήσουν ως "βαλβίδες ασφαλείας" του υπάρχοντος καθεστώτος.
Άξιοι της μοίρας τους και χωρίς κανένα δικαίωμα διαμαρτυρίας, όλοι εκείνοι που ψήφισαν υπέρ των δημίων τους.
Ίσως, τελικά, θα πρέπει να περάσουμε (να μας περάσουν) μέσα από μία ζωντανή κόλαση για να καταλάβουμε... Ίσως, τελικά, θα πρέπει να πεινάσουμε για να αντιληφθούμε ποιούς εμπιστευόμαστε... Οι επόμενοι μήνες θα είναι οι αδιάψευστοι μάρτυρες του μεγαλύτερου λάθους που θα μπορούσε να κάνει ένας λαός που έχει μετατραπεί σε αγέλη προβάτων και οδηγείται στην σφαγή...


Δεν υπάρχουν σχόλια: