Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Χιλιάδες υπογραφές (ηλεκτρονικές και έντυπες) έχουν συγκεντρωθεί μέσα σε λίγες μέρες ενάντια στο ξεπούλημα της παραλίας και των λιμνών του Αγ. Προκοπίου, της λίμνης της Αλυκής στο αεροδρόμιο, της παραλίας με τις αμμοθίνες στην Πλάκα, της παραλίας και του έλους του Καλαντού και της παραλίας Λιβάδι στην Ηρακλειά. Την Κυριακή 24/8/2014, η επιτροπή αγώνα ενημέρωσε και συνέλεξε υπογραφές από κατοίκους των Τριπόδων.
Οι ηλεκτρονικές υπογραφές συγκεντρώνονται στο AVAAZ (γράψτε avaaz naxos στο google και θα το βρείτε) καθώς και στο blog της Επιτροπής Αγώνα (http://naxos-sos.blogspot.gr/).
Σημαντική είναι και η υποστήριξη των συλλογικοτήτων της Νάξου αλλά και των κατοίκων της.
Πολλοί επισκέπτες της Νάξου στέλνουν...

 μηνύματα συμπαράστασης στον αγώνα εναντίον της εκποίησης, αλλά παράλληλα αναδεικνύουν και την ανάγκη διατήρησης της φυσικής ομορφιάς των παραλιών της Νάξου από τις ανθρώπινες παρεμβάσεις.
Χαρακτηριστικό της ευαισθητοποίησης αλλά και της επιθυμίας για παρέμβαση είναι το πιο κάτω η-μήνυμα που λάβαμε:
«Πρόκειται να παντρευτώ στην Νάξο τον Σεπτέμβριο και θεωρώ τελείως απαίσιο το τι συμβαίνει με το πούλημα των ακτών. Τα πεθερικά μου έχουν ένα σπίτι στον Αγ. Προκόπη και έρχονται εκεί για διακοπές για πολλά χρόνια. Θα υπογράψω πράγματι την εκστρατεία σας. Στο γάμο μου θα έλθουν 75 καλεσμένοι και θα τους ζητήσω να υπογράψουν και αυτοί την εκστρατεία σας.»

Καλοδεχούμενη η προσφορά της φίλης, που εμψυχώνει όλους για εντατικοποίηση του αγώνα μας.


''Η Επιτροπή Αγώνα για την Υπεράσπιση των Δημοσίων Αγαθών στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: