Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Πρόσκληση στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χώρας Νάξου, σας γνωρίζουμε ότι η θητεία του παρόντος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ολοκληρώνεται και το Διοικητικό Συμβούλιο σας καλεί να συμμετάσχετε στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη 29-10-2014 και ώρα 18:30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

1. Λογοδοσία επί των πεπραγμένων.
2. Οικονομικός Απολογισμός.
3. Ενημέρωση για τις προσεχείς Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη:
α) Νέου Διοικητικού Συμβουλίου
β) Εξελεγκτικής Επιτροπής
4. Υποψηφιότητες για τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
5. Συζήτηση απόψεων και προτάσεις για τα προβλήματα του σχολείου.
6. Τρέχοντα θάματα.
Επιπλέον, θα έχουμε την ευκαιρία να καλωσορίσουμε τους γονείς της Α’τάξης, όπως και να τους ενημερώσουμε για το σχολείο μας, τις δράσεις μας και να συζητήσουμε μαζί τους όποια θέματα επιθυμούν.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά μας, για να αντιμετωπίσει οτιδήποτε χρειαστεί. Όμως, δεν αρκεί μόνο αυτό.
Είναι ιδιαίτερα σημαντική και κρίσιμη η ενεργή συμμετοχή, συμπαράσταση και υποστήριξη όλων των γονέων. Την κρίσιμη περίοδο, την οποία διανύουμε είναι ζωτικής σημασίας οι γονείς να είμαστε ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει στο σχολείο, καθώς και να είμαστε κοντά στα παιδιά μας, η ζωή των οποίων βάλλεται καθημερινά. Το σχολείο, μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ!
Παρακαλούμε θερμά, στις προσεχείς εκλογές να θέσετε υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή για την Εξελεγκτική Επιτροπή.
Για υποβολή υποψηφιοτήτων μπορείτε να απευθυνθείτε, στη διεύθυνση του σχολείου ή στα τηλέφωνα 6986566738 Κλουβάτου Στέλλα και 6937145977 Καρεγλάς Αποστόλης (μέχρι τις 10-11-2014).


Τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου
Γονέων και Κηδεμόνων
4ου Δημοτικού Σχολείου Χώρας Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια: