Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Πρεμιέρα στο σπίτι μας

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ υποδέχεται απόψε (25/10, 18:30) τον νεοφώτιστο ΑΟ Θήρας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή χρονιά...
Η δική μας πρεμιέρα…
Μία εβδομάδα μετά την έναρξη του πρωταθλήματος ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανοίγει τις εντός έδρας υποχρεώσεις του υποδεχόμενος τον νεοφώτιστο ΑΟ Θήρας συνάμα δε αποτελεί και τη πρώτη πράξη των ενδοκυκλαδικών ντέρμπι . Οι δύο ομάδες συναντιόνται για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα, ενώ σε επίπεδο φιλικού τουρνουά έχουν συναντηθεί στα ΝΟΜΙΚΕΙΑ το 2013 στη Σαντορίνη όπου ο Πανναξιακός έφυγε νικητής με 3-0 σετ.
Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για αύριο (25/10) το απόγευμα (18:30) στο ΔΑΚ Νάξου και η ομάδα του Ζόραν Κόβαζιτς ολοκληρώνει αύριο το πρωί το πρόγραμμά της με ξεμούδιασμα ενόψει του απογευματινού αγώνα.
Η ένταση στις προπονήσεις είναι δεδομένη, τα κορίτσια μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη (3-0) θέλουν να αποδείξουν ότι η εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας ήταν μία κακή παρένθεση και τίποτα περισσότερο. Κάτι που φάνηκε άλλωστε και στα λόγια της Άννας Σαλούστρου, η οποία δήλωσε στη συνέντευξη της Τετάρτης ότι «Δείξαμε περισσότερο σεβασμό απ’ ότι έπρεπε στον αντίπαλό μας και με την εμφάνισή μας αδικήσαμε, δεν σεβαστήκαμε τους εαυτούς μας και τη δουλειά που έχουμε κάνει». Τόσο ο προπονητής κ. Κόβαζιτς όσο και η Σαλούστρου μίλησαν για αβίαστα και εύκολα λάθη που έδωσαν την δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να φτάσει πιο εύκολα απ ότι και ο ίδιος ενδεχομένως να περίμενε στη νίκη.
Όμως, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί παρελθόν. Τώρα μπροστά μας είναι ένας άλλος αγώνας, με τον ΑΟ Θήρας που επίσης έρχεται από ήττα (3-1 από την ΑΕΚ στην Αθήνα) και σίγουρα δεν θα θέλει στο παρθενικό της ταξίδι στην Α1 να μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Και έχουμε και το γόητρο καθότι μιλάμε για Κυκλαδίτικο ντέρμπι. Η Άννα Σαλούστρου δίνει το στίγμα λέγοντας «έχω ζήσει τρία χρόνια σε νησί. Ξέρω τι σημαίνει τοπικό ντέρμπι. Και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να υπερασπιστούμε τον σπίτι μας και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας με μία καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί με τη νίκη. Κανείς δεν θέλει να χάνει, η νίκη σου ανεβάζει την ψυχολογία και θα δώσουμε ότι μπορούμε ώστε να εμφανιστούμε ως ομάδα. Και θεωρώ ότι είναι θέμα γοήτρου η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι».
Το ευχάριστο για την ομάδα του Πανναξιακού είναι ότι δεν υπάρχουν απουσίες και όλες οι αθλήτριες είναι στη διάθεση του Ζόραν Κόβαζιτς.
Η αποστολή του ΑΟ Θήρας έρχεται το απόγευμα της Παρασκευής με την Ελένη Μεμετζή επίσης να έχει στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριες… Ο ΑΟ Θήρας ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο κλειστό του Μίλωνα στην πρεμιέρα με 3-1 σετ αν και προηγήθηκε με 1-0 με εντυπωσιακή ανατροπή, ενώ το δεύτερο σετ χάθηκε στην …παράταση κι εκεί τελείωσαν όλα. Όλοι στη Σαντορίνη θέλουν να ξεχάσουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ και αυτό που τονίζει η κ. Μεμετζή είναι «Θέλω κάθε Σάββατο η ομάδα να δείχνει σημάδια βελτίωσης και να παίζουμε όσο γίνεται καλύτερο βόλεϊ ώστε να το απολαμβάνει ο κόσμος. Μόνο μέσα από την καθημερινή δουλειά μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Έχουμε οκτώ νέα παιδιά στην ομάδα, άρα δεν μπορούμε από τη μία στιγμή στην άλλη να μεταμορφωθούμε. Ο στόχος μας δεν είναι άλλος από την παραμονή. Έχουμε μία νεανική ομάδα με κορίτσια που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία και όλη αυτή η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη για όλους μας»

# Να σημειώσουμε ότι η αποστολή του ΑΟ Θήρας θα συνοδεύεται και από είκοσι περίπου οπαδούς…

Δεν υπάρχουν σχόλια: