Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Για το Γιάννη Συμεώνογλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΝΟΠΠΠΑΠΠΠΑ
Το  Διοικητικό Συμβούλιο   του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού- Αθλητισμού-Περιβάλλοντος-Παιδείας- Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συνήλθε έκτακτα σήμερα, Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014 σε συνεδρίαση έπειτα από  την θλιβερή αναγγελία του απρόσμενου θανάτου του συντοπίτη μας Γιάννη Συμεώνογλου  και αφού άκουσε την εισήγηση του Προέδρου του Δ.Σ. ο οποίος εξήρε την πολύχρονη προσφορά του θανόντος στον αθλητισμό του νησιού μας και τόνισε επίσης την εντιμότητα και την ευγένεια του χαρακτήρα του


Αποφασίζει Ομόφωνα...
Να εκφράσει τα θερμά του  συλλυπητήρια στην οικογένεια του
Να παραμείνει κλειστό για προπονήσεις και αγώνες  το Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ Νάξου την Δευτέρα 27/10/2014 από 15:00 μ.μ.  και έως το τέλος της ημέρας
Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                    Τα. Μέλη του Δ.Σ.



Βαρύ πένθος στην αθλητική οικογένεια του Πανναξιακού
Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Νάξου και η αθλητική οικογένεια του Πανναξιακού για τον απρόσμενο θάνατο του Γιάννη Συμεόνογλου στα 41 του χρόνια το απόγευμα της Κυριακής στη Νάξο.
Ο Γιάννης Συμεόνογλου, παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών αγαπούσε τον αθλητισμό και ήταν παλαιότερα αθλητής και γενικός αρχηγός της αντρικής ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακου.
Το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ, οι αθλητές και οι αθλήτριες του σωματείου εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στους οικίους και συγγενείς.


Ανακοίνωση του Δ.Σ του Πανναξιακού ΑΟΝ για τον Γιάννη Συμεώνογλου - Δελτίο Τύπου

«Ο πρόεδρος, το Δ.Σ., το τεχνικό επιτελείο, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για τον αναπάντεχο χαμό του ενεργού μέλους και επί πολλά χρόνια αθλητή του Πανναξιακού Α.Ο.Ν., φίλου μας, Γιάννη Συμεώνογλου.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής το σωματείο μας έστειλε ήδη γραπτό αίτημα στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ώστε η ομάδα μας των γυναικών, να αγωνιστεί με«ένδειξη πένθους» στη φανέλα της, στα δύο επόμενα παιχνίδια της στην Α1 Εθνική Κατηγορία, με Α.Ο. Μαρκόπουλου εκτός έδρας την Τετάρτη και με ΣΑΑΚ Ανατόλια εντός έδρας το Σάββατο.

Επίσης ζητάμε να μας επιτραπεί να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του επόμενου εντός έδρας παιχνιδιού με το ΣΑΑΚ Ανατόλια.»

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: