Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Το Φιλώτι νίκησε μετά από αρκετά χρόνια τον Πανναξιακό (με σκορ 1-0) σήμερα το μεσημέρι στο Αγερσανί και πέρασε στη 2η θέση της βαθμολογίας!

Έχοντας τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, οι παίχτες του Παλάζη, έφτασαν σε δίκαιη νίκη, προσπερνώντας τον Πανναξιακό στη βαθμολογία...
αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά, ότι φέτος αποτελούν ένα καλοδουλεμένο και αξιόμαχο σύνολο, το οποίο δικαίως θα προχωρήσει στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.
Το Ναξιακό ντέρμπι-που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητος- κρίθηκε με την κεφαλιά του Σταματίου στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ οι Φιλωτίτες ''φωνάζουν'' και για ένα χέρι στην περιοχή των φιλοξενούμενων στο 55'. 
Ο Πανναξιακός (που με την εμφάνιση του προβλημάτισε), έμεινε για τρίτο ντέρμπι στο πρωτάθλημα μακρυά απ' τη νίκη, έχοντας αρκετούς ποδοσφαιριστές σε μέτρια μέρα και δίχως να έχει την κλασική ευκαιρία στο 90λεπτο.
Έξαλλοι οι πανηγυρισμοί στο τέλος της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους, σε ένα ματς που κύλησε χωρίς παρατράγουδα πριν-κατά τη διάρκεια-και μετά τη λήξη του...


ΦΙΛΩΤΙ (ΠΑΛΑΖΗΣ) Ανυφαντάκης, Μουστάκης, Μπελέγκου, Χαβδούλας, Πράσινος Ι., Ζούλης, Σταματίου, Λυμπερτάς (Κοττάκης), Δεγαϊτας, Κρητικός (Ξενάκης), Μανωλάς

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ) Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κώτσαρης, Παπανικολάου, Κατσάνης, Χαμηλοθώρης (Σέμε), Ευρυπιώτης, Βαλέττας (Βαθρακοκοίλης), Λίκα, Κούτρος, Κατσούδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: