Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Συναντήσεις των Βουλευτών Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ) και τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Νάξου

Την Πέμπτη 19 Μαρτίου οι τρεις βουλευτές των Κυκλάδων, Νίκος Μανιός, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Συρμαλένιος, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο και εκπροσώπους της ΟΝΑΣ...
Tέθηκαν και συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην Νάξο, όπως το λατομείο στο Σαγκρί, το σμυριδικό, το φλέγον θέμα της Υγείας, του Νοσοκομείου-Κ.Υ. Νάξου, οι διακομιδές, τα περιφερειακά ιατρεία και η ιατρική κάλυψη των ορεινών περιοχών, το Κέντρο Γεωργικής Εκπαίδευσης (ΚΕΓΕ), ο ΧΥΤΑ, η ανάγκη να μην κλείσει το Γυμνάσιο Σκαδού, ο απαραίτητος χωροταξικός σχεδιασμός σε επίπεδο νησιού και όχι κλαδικό, και η αντίθεση στην πολιτική εκποιήσης της δημόσιας περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ, και τα έργα υποδομής (περιφερειακός δρόμος, λιμάνι, αεροδρόμιο, και βιολογικός καθαρισμός λυμμάτων).
Την Παρασκευή 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των τριών βουλευτών με τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Νάξου, Μανώλη Μαργαρίτη και Αργύρη Ανεβλαβή. Πέραν των παραπάνω ζητημάτων, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος αναφέρθηκαν και σε θέματα που άπτονται της δημοτικής διοίκησης. Επιπλέον συζητήθηκαν τα προβλήματα των Μικρών Κυκλάδων.
Και στις δύο συναντήσεις εδραιώθηκε μια σταθερή δίοδος επικοινωνίας με στόχο την προώθηση επίλυσης των θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: