Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση του ΑΟ Πανναξιακού για τον τελικό του πρωταθλήματος Κυκλάδων

Με αφορμή τα σχόλια και τα παραλειπόμενα αλλά και τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από τον τελικό του πρωταθλήματος Κυκλάδων μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Σύρου - Πανναξιακού Α.Ο. που έγινε στο γήπεδο της Πάρου την Κυριακή 26/04/2015, το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. δηλώνει τα εξής:

α) Καταδικάζει κάθε μορφής επεισόδια που έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά και κάθε επεισόδια γενικά, στις κερκίδες μεταξύ των φιλάθλων.
β) Τα επεισόδια ήταν μεμονωμένα, έγιναν προς το τέλος της παράτασης από 2 ή 3 άτομα και δεν επηρέασαν σε καμία περίπτωση την εξέλιξη του αγώνα.
Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε είναι υπερβολικός αφού οι εικόνες συνωστισμού που προβλήθηκαν στην τηλεόραση περιλαμβάνουν, κυρίως άτομα που χωρίζουν τους συμπλεκόμενους και όχι άτομα που εμπλέκονται.
Εδώ τονίζουμε η αρχή των περιορισμένων αυτών ταραχών οφείλεται σε πρόκληση από επίσης μεμονωμένα άτομα – οπαδοί του Α.Ο. Σύρου.
γ) Είχαμε επισημάνει ότι ο ορισμός της διαιτησίας του αγώνα ήταν εσφαλμένος αφού η παρουσία των τριών (3) Συριανών διαιτητών ήταν εξ αρχής αντίθετη με την αρχή της ίσης αντιμετώπισης των ομάδων και αποτέλεσε σημαντικό αρνητικό παράγοντα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
δ) Η διαιτησία ανέχθηκε τις επανειλημμένες εισόδους και παρεμβάσεις του προπονητή του Α.Ο. Σύρου μέχρι την οριστική αποβολή του από τον αγωνιστικό χώρο (65') και του επέτρεψε στην συνέχεια να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο, τον πάγκο, τα αποδυτήρια και να καθοδηγεί και να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του από κοντά. Επίσης ο διαιτητής αδιαφόρησε για τις συνεχείς ύβρεις - απειλές του επιτελείου και του "πάγκου" του Α.Ο. Σύρου προς το πρόσωπο του αλλά και των βοηθών του.
Τέλος δεν έδωσε καταφανές πέναλτι στο 25' υπέρ της ομάδος μας, με σύγχρονη αποβολή του αμυνόμενου, ενώ σημείωσε πολλά υπερβολικά φάουλ σε βάρος μας με κύριο σκοπό την αλλαγή κατοχή μπάλας ανακόπτοντας την ομάδα μας και δίνοντας πλεονέκτημα στην ομάδα της Σύρου. Τα video είναι αδιάψευστοι μάρτυρες για όλα τα παραπάνω τα οποία εν τέλει εκνεύρισαν τους φιλάθλους και αύξησαν το κλίμα δυσπιστίας.
ε) Οι παράγοντες, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδος μας επέδειξαν ψυχραιμία, κοσμιώτατη συμπεριφορά, απευθύνθηκαν και ηρέμησαν τους φιλάθλους, ενώ προστάτευσαν τους διαιτητές και βοήθησαν στην ομαλή περαίωση του αγώνα.
Στηλιτεύουμε τους σχολιασμούς που μάθαμε ότι έγιναν σε μεγάλο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι σε βάρος των παραγόντων και τεχνικού επιτελείου της ομάδος και διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι εμπλέχθηκαν, έστω και στο ελάχιστο σε ταραχές. Περιμένουμε την διόρθωση των λεγομένων αφού φαίνεται ότι πρόκειται για εσφαλμένη ενημέρωση από κέντρα συνειδητής παραπληροφόρησης που στόχο έχουν να μειώσουν το μέγεθος της επιτυχίας μας. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η ύπαρξη σχολίων σε βάρος της ηθικής των παικτών, του τεχνικού μας και λοιπών παραγόντων του Πανναξιακού Α.Ο. προειδοποιούμε ότι θα κινηθούμε νομικά εναντίον τους.
Ας καταλάβουν εν πάσει περιπτώσει όσοι ακόμη δεν το έχουν καταλάβει ότι η ομάδα της Νάξου κατέκτησε με το σπαθί της Κύπελλο και Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κυκλάδων, ξεπερνώντας όλες τις αντιξοότητες που βρήκε στο δρόμο της.
Κλείνοντας ζητάμε δημόσια συγγνώμη από άτομα που τυχών υπήρξαν «θύματα» επιπόλαιων ενεργειών οπαδών της ομάδας μας όπως η ρίψη κάποιου αντικειμένου στην κερκίδα ή η εμπλοκή σε μεμονωμένα επεισόδια, παρότι η ευθύνη δεν μας αναλογεί.


Με τιμή το
Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.






ΥΓ. naxos 365: το σχόλιο (πιο κάτω) ενός Πανναξιακού που βάζει τα πράγματα στη θέση τους...

Το πρωτάθλημα τέλειωσε...
Η ιστορία έγραψε Πανναξιακός Α.Ο. Αθλητικό Σωματείο Νταμπλούχος Κυκλάδων 2014-2015!! Πανάξιος Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Κυκλάδων!!! Χωρίς να έχει ουδεμία διαιτητική εύνοια από κανέναν σε κανένα ματς όλη τη χρονιά...Το αντίθετο, ίσα ίσα το ένιωσε αρκετές φορές μέσα στη χρονιά... Είναι η ομάδα που έδωσε περισσότερα ματς από τις άλλες στο Κύπελλο... Είναι η ομάδα που έφτασε τελικό και κατέκτησε το Κύπελλο χωρίς να έχει δώσει ένα ματς γηπεδούχος... Η ομάδα που πήρε ματς do or die με αριθμητικό μειονέκτημα... Η ομάδα που δέχτηκε επίθεση στον πάγκο της στον ημιτελικό και δεν ζήτησε ούτε διακοπή αγώνα ούτε έβγαλε ανακοινώσεις δυσφήμισης... Η ομάδα που στον τελικό κυπέλλου αγωνίστηκε απέναντι σε Συριανή ομάδα με Συριανούς διαιτητές, της ακύρωσαν 2 καθαρά γκολ δεν της έδωσαν καθαρό πέναλτι και είχε την ψυχική δύναμη να κερδίσει στα πέναλτι το τρόπαιο!!! Η ομάδα που σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος δεν έπαιξε χαλαρά ούτε φιλικά με καμιά ομάδα... Η ομάδα που ποτέ δεν υποτίμησε καμιά ομάδα.. Η ομάδα που σεβάστηκε όλους τους αντιπάλους της από τους πιο δυνατούς έως και τους πιο αδύναμους τους οποίους δεν διέσυρε ποτέ...
Η ομάδα που είχε πρόβλημα γηπεδικό όλη τη χρονιά... Η ομάδα που κυνηγήθηκε από αρκετούς εντός και εκτός νησιού... Η ομάδα που στις ήττες της έχανε τον ύπνο της μάθαινε από τα λάθη της και γινόταν καλύτερη από αυτές... Η ομάδα που αρκετοί ειρωνεύτηκαν μέσα στην σεζόν και δεν απάντησε ποτέ εκτός αγωνιστικού τερέν...
Η ομάδα που για να φτάσει στον τελικό της περασμένης Κυριακής έδωσε μέσα σε 9 μέρες 3 ματς τελικούς με τον τελευταίο να οδηγείτε σε 120 λεπτά αγώνα και πέναλτι σε ώρα ακατάλληλη για ποδόσφαιρο... Δεν είναι η ομάδα που έβγαλε ανακοινώσεις για άλλα σωματεία ούτε είπε ποτέ ''διαλέξτε που και πότε και ερχόμαστε''... Ούτε έγλειψε ΕΠΣ και διαιτησίες... Η ομάδα που δεν είχε ούτε ένα ευνοϊκό ορισμό ματς μέσα στην χρονιά... Η ομάδα που αγωνίστηκε ξανά σε τελικό μετά το κύπελλο, σε αυτόν του πρωταθλήματος απέναντι σε Συριανή ομάδα με Συριανούς διαιτητές, εκ των οποίων κάποιοι είχαν και επαγγελματικές σχέσεις με παίχτες άλλης ομάδας... Η ομάδα που έδειξε ψυχή σε όλα τα ματς... Η ομάδα που ήταν οικογένεια σε όλα τα επίπεδα.... Η ομάδα που πάλεψε πάντα ΜΟΝΟ εντός αγωνιστικού χώρου και έφτασε δίκαια στην κορυφή των Κυκλάδων... Η ομάδα μας φέτος δίδαξε ΗΘΟΣ εντός αγωνιστικού χώρου και εκτός σε διοικητικό επίπεδο... 
Διδαξε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ... Δίδαξε ΣΕΒΑΣΜΟ... Ήταν απλά μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ...
Για όλα αυτά είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ...Διδαξαμε το ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ σε όλες τις Κυκλάδες...
Όσοι λοιπόν προσπαθούν να μειώσουν κάτι από αυτό, όσοι προσπαθούν να πάρουν τα φώτα από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας τότε δυστυχώς για αυτούς θα χαλάνε καράβια λεφτά, θα τους φταίει πάντα η τύχη τους, θα τους φταίνε πάντα εξωαγωνιστικοί παράγοντες και θα είναι πάντα δεύτεροι γεμάτοι ζήλια και φθόνο πίσω από τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΟΝ ‪#‎ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ‬...
Το μεγαλείο σου ατέλειωτο, η ιστορία σου η λαμπρότερη, η φανέλα σου η βαρύτερη....
Στιγμές της ΔΟΞΑΣ σου, χαρές δικές μας...
Πόσο υπερήφανος Θεέ μου...
Ξανά ευχαριστώ όλους μέσα στην ομάδα δημόσια για αυτήν την μαγική χρονιά!!!! 
Επόμενο ραντεβού στα μπαράζ ανόδου για την Γ Εθνική...



Β.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: