Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση της Λαϊκής Επιτροπής Κωμιακής για την 1η Μάη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η 1η Μάη αποτελεί μέρα σύμβολο για την εργατική τάξη και τους συμμάχους της γιατί ποτίστηκε με το αίμα χιλιάδων εργατών, με ξεκίνημα το Σικάγο του 1886, αλλά και στη χώρα μας, το Μάη του 1936 στην απεργία των καπνεργατών και το 1944 στη Καισαριανή.
Είναι μέρα πάλης απέναντι σε αυτό το σύστημα και τις πολιτικές που το υπηρετούν και έχουν οδηγήσει το λαό στην εξαθλίωση. Μέρα διεκδίκησης και αγώνα για καλύτερες συνθήκες ζωής...
Η νέα συγκυβέρνηση συνεχίζει την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, στην ίδια ρότα των προηγούμενων, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της ΕΕ και των άλλων ιμπεριαλιστικών οργανισμών. Οι όποιες προεκλογικές δεσμεύσεις για να δοθούν κάποια «ψίχουλα», μεταφέρθηκαν σε «βάθος χρόνου».
Γι αυτό η  φετινή πρωτομαγιά θα πρέπει να είναι ημέρα αφύπνισης του λαού, ώστε να ξεκινήσει η αντεπίθεση απέναντι στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που βιώνουμε σήμερα, με στόχο την ανατροπή αυτού του εκμεταλλευτικού συστήματος, για να γίνουμε κυρίαρχοι του πλούτου που παράγουμε.
Καλούμε όλους τους κατοίκους να συμμετέχουν μαζικά στη πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στην παραλία στην  πλατεία παλιού Δημαρχείου στις 11π.μ.

                                                        ΚΩΜΙΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: