Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΙΤΗΜΑ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥ ΠΡΟΣ HELLENIC SEAWAYS

Αξιότιμε κ.Αγαπητέ,
Ένα από τα θέματα ειδικού ενδιαφέροντος , που αφορούν τους επαγγελματίες της Νάξου , είναι στα δρομολόγια του πλοίου «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ» που έχει ως προορισμό τα νησιά Σύρο, Ικαρία, και Σάμο να συμπεριλαμβάνεται και η Νάξος.
Η εξυπηρέτηση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιακών αναγκών του νησιού μας, και η σύνδεσής του με το Βόρειο Αιγαίο, μία φορά τουλάχιστον την εβδομάδα, με την...

 προσέγγιση του πλοίου στο κομβικό Λιμάνι της Νάξου κρίνεται να είναι πολύ σημαντική και αναγκαία για τους κατοίκους, επισκέπτες και επαγγελματίες του νησιού, καθώς η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία των νησιών μας είναι η γέφυρα που μας συνδέει με την χερσαία Ελλάδα και ως εκ τούτου και γέφυρα ζωής γιατί η ανάπτυξη και η επιβίωση των κατοίκων κυριολεκτικά εξαρτάται από τις καθημερινές προσεγγίσεις των πλοίων της γραμμής. Αυτό το μοναδικό δρομολόγιο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες για μετακίνηση επιβατικού κοινού και εμπορευμάτων προς τα 4 αυτά νησιά και την βόρεια Ελλάδα ενώ παράλληλα θα συμβάλλει στην εξυπηρέτηση του εμπορικού κόσμου και στην ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας που εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν πλήττεται. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση ελπίζοντας και ευελπιστώντας στην υλοποίηση της πρότασης μας.


                                                              Με εκτίμηση,

                                        Ο Πρόεδρος                           Ο Γ.Γραμματέας 

                              Ευάγγελος Στρατούρης                    Στυλιανός Κορρές



Κοιν: Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού κ.Γιώργο Σταθάκη, Γ.Γ. του υπουργείου Ναυτιλίας κ. Γιάννης Θεοτοκάς, τον Γ.Γ. Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Γιαννέλη, τους βουλευτές του νομού Νίκο Συρμαλένιο, Αντώνη Συρίγο, Νίκο Μανιό, Γιάννη Βρούτση , τον περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Έπαρχο Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη, τον αντιπρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου και δήμαρχο ΝΑΞΟΥ-ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, τους επαγγελματικούς φορείς και συλλόγους των Κυκλάδων και τα ΜΜΕ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: