Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Δελτίο τυπου της γραμματείας Νάξου του ΠΑΜΕ

Η γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ, στα πλαίσια των πανελλαδικών κινητοποιήσεων ενάντια στα νέα μέτρα αλλά και αυτά που δρομολογούνται με επίκεντρο την επίθεση την κοινωνική ασφάλιση, πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 22 Οκτώβρη, επισκέψεις σε χώρους δουλειάς και γειτονιές και παραχώρησε συνέντευξη σε ρ/σ του νησιού απευθύνοντας  κάλεσμα αγωνιστικού ξεσηκωμού.
Παράλληλα πραγματοποιεί συναντήσεις με τα Διοικητικά Συμβούλια των εργαζομένων ξεκινώντας σήμερα  με το Σωματείο εργαζομένων του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε την εργατική λαϊκή απάντηση με στόχο την παρεμπόδιση της νέας επίθεσης σφαγιασμού των δικαιωμάτων μας. Με στόχο την κατάργηση των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων, την κάλυψη των απωλειών που είχαμε την περίοδο της κρίσης για τα κέρδη της καπιταλιστικής μεγαλοεργοδοσίας. Με στόχο την διεκδίκηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, της ζωής που μας αξίζει...

Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα συμπόρευσης σε συνδικαλιστές που πιθανά έχουμε διαφορετικές εκτιμήσεις σε διάφορα ζητήματα, όμως δεν ανεχόμαστε συνδικάτα και Ομοσπονδίες να βρίσκονται κάτω από τον κυβερνητικό και εργοδοτικό έλεγχο.
Απευθύνουμε πρόταση αγωνιστικής απάντησης, κάλεσμα προς όλα τα σωματεία να πάρουν άμεσα αποφάσεις συμμετοχής στην 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ στις 12 Νοέμβρη και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Νάξο, στην πλατεία του παλιού Δημαρχείου στην παραλία, στις 11 π.μ.!





Γραμματεία Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια: