Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Άνετο πέρασμα απ' τη Λάρισα και... τρίποντο τετράδας για τον Πανναξιακό

Με το τρίποντο έφυγε από την Λάρισα ο Πανναξιακός, καθώς επικράτησε με 3-1 του Φιλαθλητικού για την 19η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.
Η ομάδα της Νάξου περιμένει στραβοπάτημα από τον Άρη επί της ΑΕΚ για να παραμείνει μόνη στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ο Φιλαθλητικός παραμένει τελευταίος στη βαθμολογία και πλέον έχει ελάχιστες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.
Με τη γηπεδούχο ομάδα εδώ και καιρό να αγωνίζεται με ένα νεανικό σύνολο, ο Πανναξιακός ξεκίνησε το ματς με τις Δρακουλίδου, Νούσια και σταδιακά ο Ζόραν Κόβαζιτς έριχνε στο ματς κι άλλες...

αθλήτριες από τον πάγκο με την ομάδα του να φτάνει εύκολα στο 0-2.
Από εκείνο το σημείο και μετά ο Φιλαθλητικός έχοντας αποβάλλει το άγχος και εκμεταλλευόμενος την χαλάρωση του Πανναξιακού έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, καθώς κατέκτησε εύκολα το τρίτο σετ, ενώ στο τέταρτο σετ έγινε μάχη πόντο με πόντο μέχρι το 13-13. Εκεί όμως ο Πανναξιακός με πίεση στο σερβίς ξέφυγε με 13-18 και κράτησε αυτή τη διαφορά ως το τέλος.

Τα σετ: 1-3 (10-25, 13-25, 25-15, 20-25)
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Πράππας) Τζούριτς, Μπαζιάνα, Μαυροπάνου Χατζηελευθερίου, Υφαντή Μπάλα, Αναγνωστοπούλου -λ / Ντουλμπέρη, Γκαμζάρη, Γαλογαύρου, Σταμπουλή.


ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Κόβαζιτς) Δρακουλίδου, Καρπουζά, Διώτη, Νούσια, Περίν, Μεταξά, Κελεσίδου -λ / Αποστολίδου, Γκιαούρη, Φάρκωνα, Τοτσίδου, Μιλοβάνοβιτς.

«Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό»
Λάμπρος Πράππας: «Θέλω να πω ένα μπράβο στα κορίτσια για την εμφάνιση τους σήμερα. Προσπαθήσανε και δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό. Πήραμε ένα σετ που είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας, αλλά δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Σίγουρα όμως η σημερινή εμφάνιση ήταν μια τονωτική ένεση για τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές».

«Κρατάμε το τρίποντο»
Ζόραν Κόβαζιτς: «Σήμερα ήθελα να δω και τις άλλες αθλήτριες της ομάδας μου, αφού πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά από το τρίτο σετ και μετά χάσαμε το ρυθμό και την αυτοσυγκέντρωση μας, ωστόσο στα μέσα του δ’ σετ επανήλθαμε. Σίγουρα δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αντίδραση μας μετά το τρίτο σετ, αλλά κρατάμε το τρίποντο και συνεχίζουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια: