Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Προσπάθεια εξεύρευσης λύσης για το τμήμα μπάσκετ Πανναξιακού ΑΟΝ

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν., εκ του Γραφείου Τύπου του, ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό του, ότι όταν εκλέχτηκε τον Αύγουστο 2015, βρέθηκε μπροστά σε μία μεγάλη οικονομική και οργανωτική πρόκληση.
Τη συμμετοχή για πρώτη φορά δύο τμημάτων του σε εθνικές κατηγορίες.
Δυστυχώς ο οικονομικός σχεδιασμός των εσόδων για το τμήμα καλαθοσφαίρισης, ενημέρωσαν ότι δεν υλοποιήθηκε όπως είχε σχεδιαστεί, με συνέπεια πλέον να υπάρχει σαφέστατο πρόβλημα βιωσιμότητας για το τμήμα.
Θεώρησαν λοιπόν υποχρέωσή τους, πριν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια, να καλέσουν τους φίλους του αθλήματος, της ομάδας και του νησιού μας να...

βοηθήσουν έτσι ώστε το τμήμα να καταφέρει να ολοκληρώσει ομαλά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Σε ανταπόκριση μας σε αυτό τους το κάλεσμα οι φίλοι του Μπάσκετ του Πανναξιακού έπειτα από συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό κέντρο της Παντάνασσας, εκλέξαμε μια εφταμελή επιτροπή για να μεσολαβήσει στην Διοίκηση ώστε να βρεθεί λύση για την βιωσιμότητα του τμήματος Μπάσκετ του Σωματείου.
Η επιτροπή αυτή πράγματι προέβη σε συναντήσεις με τη Διοίκηση του Σωματείου, όπου και ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα του τμήματος και εγγράφως κλήθηκε να απαντήσει στην Διοίκηση αν είναι δυνατόν και με ποιόν τρόπο μπορεί να βοηθήσει την Διοίκηση στο κάλεσμα βοήθειας που απεύθυνε στον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας.
Στο διάστημα των συνομιλιών αυτών η επιτροπή κλήθηκε και ανταποκρίθηκε πλήρως στην οργάνωση και διεξαγωγή τριών παιχνιδιών του τμήματος, δύο του ανδρικού τμήματος ( ένα εντός και ένα εκτός έδρας) και ένα του παιδικού τμήματος εντός έδρας, με αποκλειστικά δικά της έσοδα ( φιλάθλου κόσμου).
Έπειτα από συζητήσεις η επιτροπή αποφάσισε συνέταξε και παρέδωσε η ίδια στην Διοίκηση εγγράφως τις αποφάσεις της.
Έως και σήμερα δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση από την Διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ. Οι υποχρεώσεις των τμημάτων τρέχουν και έπρεπε να έχουμε έρθει σε συμφωνία για την συνέχεια της πορείας του τμήματος, που όπως ο Πρόεδρος του Σωματείου δήλωσε στους παίκτες σε συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Συλλόγου, έβλεπε πολύ θετικά, έπειτα από τις συναντήσεις που είχε η Διοίκηση με την εφταμελή επιτροπή.
Γι αυτό τον λόγο σας κοινοποιούμε το έγγραφό μας προς την Διοίκηση, με τις αποφάσεις- δεσμεύσεις της επιτροπής, το οποίο σας στέλνουμε σε επισύναψη.



Προς: Διοικητικό Συμβούλιο Πανναξιακού ΑΟΝ
                     Κοινοποίηση:MME ΜΑΞΟΥ
           Η επιτροπή που ομόφωνα εξελέγη από τα μέλη-φίλους του Πανναξιακού για διαμεσολάβηση-βοήθεια  της ομαλής συνέχισης της πορείας του τμήματος Μπάσκετ του Συλλόγου της περιόδου 2015-16 -κατόπιν ενημέρωσής της εγγράφως από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σχετικά με τις  αποφάσεις του για την πορεία του τμήματος Μπάσκετ
Αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη της το καλό του Πανναξιακού και του φιλάθλου κόσμου που παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει αποτελέσματα και κυρίως λόγω της πολύ καλής  και ιστορικής πορείας και των δύο τμημάτων (Βόλεϊ-Μπάσκετ) του Συλλόγου:
1) Επιθυμούμε την συνέχιση της συμμετοχής του τμήματος Μπάσκετ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ  την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν 2015/16 του Ανδρικού τμήματος και της  επιτυχημένη πορεία του.
2) Η σύνθεση του αθλητικού τμήματος Μπάσκετ του Συλλόγου να παραμείνει ως έχει μέχρι σήμερα (αθλητές – προπονητικό team)  λόγω της επιτυχημένης πορείας του, της επιθυμίας των αθλητών ,και την επιθυμία των μελών της επιτροπής που έχει εξουσιοδοτηθεί, από τον φίλαθλο κόσμο που αγαπά και στηρίζει αυτό το άθλημα, να μεσολαβήσει για να παραμείνει το υπάρχον τμήμα σε αγωνιστική δράση.
3) Επιθυμούμε τα έσοδα των εισιτηρίων στα εντός έδρας παιχνίδια του τμήματος, και των ακαδημιών (παρόλο που είναι εις γνώσιν μας ότι ίσως να μην επαρκούν) να διαχειρίζονται από εμάς ως επιτροπή για την εξόφληση των υποχρεώσεων των εντός έδρας παιχνιδιών του τμήματος και των προπονητών των ακαδημιών.
4) Επιθυμούμε τα έσοδα ενεργειών και δράσεων της επιτροπής πάντα σε συνεννόηση με το Διοικητικό Συμβούλιο να απορροφούνται από το τμήμα Μπάσκετ.
5) Θα προβούμε σε έκτακτη συνάντηση με τα μέλη- φίλους του Πανναξιακού για ενημέρωση των δεσμεύσεων και των υποχρεώσεων που ανέλαβε η επιτροπή που εκείνοι εξέλεξαν και εμπιστεύθηκαν.
6) Ως επιτροπή αναλαμβάνουμε τα εξής:
Α. Την Διενέργεια και διεξαγωγή των αγώνων του ανδρικού τμήματος στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια του.
Β. Οργάνωση των ταξιδιών του ανδρικού τμήματος (Διαμονή – Διατροφή)
Γ. Την Πληρωμή των υποχρεώσεων των εντός έδρας αγώνων του τμήματος (Διαιτησία – Γιατρός – Κριτές)
Δ. Πρωτοβουλίες και δράσεις για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου .
Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση όλων των παραπάνω ως επιτροπή θεωρούμε ότι είναι <<αναγκαία>> η άψογη συνεργασία Διοίκησης Συλλόγου – Επιτροπής με καλή πίστη και θέληση εκατέρωθεν.
Επίσης θεωρούμε αναγκαία την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει η Διοίκηση του Συλλόγου και οι Χορηγοί.
Τέλος κάνουμε έκλυση σε όλους τους άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους με τα προαναφερόμενα, σ’αυτούς τους δύσκολους  καιρούς η επιτυχημένη πορεία του Συλλόγου μας να μην αναχαιτιστεί από προσωπικές αντιπαραθέσεις, εγωισμούς και αντιπαλότητες. Ας γίνει η προσπάθεια αυτής της επιτροπής αρχή και αφορμή ένωσης και υπέρβασης, και ας σταθούμε όλοι στο ύψος του Ναξιώτικου Σωματείου που τιμά για χρόνια την ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού μας.
            Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ για μας ως επιτροπή  είναι Ένας  Ενιαίος  και Αδιαίρετος !
                         
      Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.
                                                           Η επιτροπή
                                                     Δημήτρης Δεδρινός
                                                      Βαγγέλης Βουτσίνος
                                                      Βαγγελίτσα Κιουλαφή
                                                       Μανόλης Κατσούλης
                                                       Λήδα Λιακοπούλου
                                                        Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος
                                                         Μανόλης Σορώκος

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Πανναξιακού ΑΥΡΙΟ Τετάρτη 17/02/2016 και ώρα 19:00 στο Πνευματικό κέντρο Παντανάσσης
Πάλι σε συνάντηση για ενημέρωση και λήψη αποφάσεων για την συνέχιση της πορείας του αθλήματος Μπάσκετ του Πανναξιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: