Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Κέρδισε το χειροκρότημα

Καλή η Μύκονος, ακόμη καλύτερη η Τήνος αλλά κακά τα ψέματα, σε επίπεδο γαστρονομίας η Νάξος είναι μπροστά και με διαφορά…
Αυτός είναι και ο λόγος που κλήθηκε να κλείσει την διεθνή έκθεση Horeca 2016 και οι εντυπώσεις που άφησε ήταν απλά «μοναδικές»…
Στο επίλογο της τετραήμερης γαστρονομικής πανδαισίας, η μπακέτα δόθηκε στον Δημήτρη Παπαδόπουλου - Περιφερειάρχη Κυκλάδων της Λέσχης Αρχειμαγείρων Ελλάδας και Executive Chef – που έχοντας στο πλευρό του, τους Ναξιώτες chef: Δημήτρη (Τάκη) Γιαννάκη, Μάκη Καραγιάννη και Παναγιώτη Γιανναράκο αλλά και βοηθούς τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ Νάξου του τμήματος Τεχνικοί Μαγειρικής και Αρχιμάγειρες (CHEF) έδωσαν …ρέστα και αποθεώθηκαν από το κοινό… Οι δημιουργίες τους εξαιρετικές, πρωτότυπες με βάση τα μοναδικά προίόντα του νησιού και αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλοι να μείνουν εκστασιασμένοι…
Να σημειώσουμε ότι η αυλαία της έκθεσης έπεσε με Ναξιώτικο γλέντι με τον συνθέτη, στιχουργό , τραγουδιστή και δεξιοτέχνη του Βιολιού Νικόλα Χατζόπουλο και τον Χορευτικό Όμιλο Φοιτητών υπό την διεύθυνση του Αποστόλη Ψαρρού.





Δημοσίευση σχολίου