Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

Μοναδικό φαινόμενο προδοσίας στην παγκόσμια ιστορία της αριστεράς

Του Μάρκου Παντελιά. 
Το νέο και πιο φαρμακερό μνημόνιο, στην πραγματικότητα υλοποιεί το σύνολο των απαιτήσεων των λεγόμενων εταίρων και δανειστών. Κι αυτοί δεν είναι άλλοι από την ευρωπαϊκή και παγκόσμια ελίτ, που στόχο έχει, την εγκαθίδρυση, της νέας μορφής ,του παγκόσμιου ναζιστικού ολοκληρωτισμού. Με την κατάλυση των βασικών συνιστωσών της δημοκρατίας, κοινοβούλιο, τοπική αυτοδιοίκηση, συνδικαλισμό κλπ. Τη διάλυση όλων των κατακτήσεων στους τομείς υγείας, παιδείας, πρόνοιας κλπ, καθώς και την...
εκ βάθους διάλυση της εθνικής οικονομίας και την απαξίωση της εθνικής περιουσίας, παραχωρώντας την με εξευτελιστικούς όρους (πάντα για το καλό μας). Ακόμη και των πιο απαραίτητων δομών ενός κράτους, στους τομείς των μεταφορών, επικοινωνιών, με την πλήρη παραχώρηση λιμανιών, αεροδρομίων, δικτύων, ενέργειας κλπ. Ολοκληρώνεται έτσι, η πλήρης, και χωρίς δυνατότητα επιστροφής, καταστροφή.
Τα ευρωπαϊκά και διεθνή συμφέροντα που απεργάζονται αυτά τα σχέδια, με βασικό όπλο τον απόλυτο έλεγχο των δικτύων ενημέρωσης τηλεόραση, εφημερίδες, διαδίκτυο κλπ. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνουν, οι ηγεσίες των αστικών κομμάτων και των κυβερνήσεων να στρατεύονται στην υπηρεσία των μεγάλων συμφερόντων, εδραιώνοντας την εξουσία τους, όσο αντίθετοι κι αν είναι οι λαοί, που υποτίθεται ότι υπηρετούν.  Αυτό ακριβώς έχει συμβεί και με την «πρώτη φορά αριστερά», που μέσα σ’ ένα βράδυ το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ, που όσα δύσκολα μέτρα δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με άνεση και χωρίς αναστολές επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας έγινε αξιοποίησή της, η επιβολή νέων φόρων με την παράλληλη ληστεία των μικρών και μεσαίων εισοδημάτων έγινε, εξασφάλιση των μισθών και συντάξεων κλπ.
Δεν δίστασαν οι αθεόφοβοι να αμαυρώσουν την ιστορία και τους αγώνες χιλιάδων αγωνιστών που εκτελέσθηκαν βασανίσθηκαν, εξορίστηκαν και πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Όλων εκείνων των για χρόνια κυνηγημένων αγωνιστών, που δεν πρόδωσαν, αλλά στάθηκαν όρθιοι μπροστά σε απειλές και εκτελεστικά αποσπάσματα, υπερασπιζόμενοι την αξιοπρέπειά τους, για μια πατρίδα κυρίαρχη και ελεύθερη. 
Τέτοιου μεγέθους προδοσία στο χώρο της υποτιθέμενης αριστεράς, είναι ίσως μοναδικό φαινόμενο στην παγκόσμια ιστορία των αριστερών κινημάτων.

Δημοσίευση σχολίου