Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

''Γνωστοί-άγνωστοι'' και λοιπά παραμύθια... "κουκουλοφόρος" αποκαλύπτεται στα ΜΑΤ (video)

Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. Όσοι μάλιστα κατεβαίνουν σε πορείες έχουν σίγουρα δει πως ένα κομμάτι των "κουκουλοφόρων" όπως τους αναφέρει το αστικό πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ, βγαίνουν από τις γραμμές της αστυνομίας. Μπροστά μου έχω δει στην πλατεία Κάνιγγος ολόκληρη στρατιά μαυροφορεμένων ύστερα από το τέλος της πορείας, να ανασυντάσσονται και να μπαίνουν μετά σε κλούβες.
Πόσες φορές έχουν γίνει "μπάχαλα" σε σημεία που λες, ότι είναι σε...
εντεταλμένη υπηρεσία για να διαλυθεί η πορεία εξαιτίας 10 τύπων που κάνουν καγκελάκι στις πλάτες του οργανωμένων μπλοκ. Γνωστή η σχέση αστυνομίας και ανθρώπων που παρεισφρύουν στις διαδηλώσεις ώστε να μπορούν να αποτελούν το τυράκι των σωμάτων καταστολής για να διαλύουν τις αντιδράσεις!
Εδώ να σημειώσουμε πως βέβαια υπάρχουν και χρήσιμοι ηλίθιοι που νομίζουν ότι το θέαμα στις ειδήσεις που προκαλούν είναι κάτι παραπάνω από το χτύπημα το κεφάλι τους στον τοίχο. Μόνο που στο τέλος θα σπάσει το κεφάλι τους ως γνωστόν!
Να θυμίσουμε λοιπόν και στους νεοφιλελέδες και τους νεοναζί ποιοι ενδεχομένως να δολοφόνησαν τους ανθρώπους στην Μαρφίν, ένα γεγονός που έβαλε στον πάγο το δυναμικό κίνημα που είχε συγκροτηθεί εκείνη την περίοδο!
Στο παρακάτω βίντεο από την πορεία της Κυριακής ενάντια στο ασφαλιστικό θα δείτε έναν από αυτούς τους "κουκουλοφόρους" στο 11ο δευτερόλεπτο, αφού έχει πετάξει φωτοβολίδα και προς τα ΜΑΤ κι αυτά κινούνται απειλητικά προς το μέρος τους, κάνει κινήσεις με τα χέρια σαν να λέει "ώπα, σταθείτε εμείς είμαστε" ενώ στο τέλος βγάζει την κουκούλα ώστε να δει η διμοιρία ποιος είναι!
Ύστερα από αυτό που είδατε, τα ΜΑΤ πέταξαν χημικά στους διαδηλωτές στο Σύνταγμα και διέλυσαν την πορεία. Να τονίσω πως τα ίδια που γίνονταν επί κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γίνονται και επί ΣΥΡΙΖΑ.
Στην πορεία χτυπήθηκαν από δακρυγόνα διαδηλωτες όπου οδηγήθηκαν στο ΚΑΤ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: