Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συνεχίζει τις προβολές κινηματογραφικών ταινιών στις οποίες ο Ιάκωβος Καμπανέλλης έχει γράψει το σενάριο ή τις έχει σκηνοθετήσει ή είναι βασισμένες σε θεατρικά έργα του.
Την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 και ώρα 21.00 θα προβληθεί η ταινία Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΠΟΘΩΝ σε σενάριο του Νίκου Τσεκούρα, διασκευασμένο από τον Ιάκωβο Καμπανέλλη και σκηνοθεσία Γιώργου Ζερβού. Η ταινία προβλήθηκε πρώτη φορά το 1958 και πρωταγωνιστούν: Γιώργος Φούντας, Τζένη Καρέζη, Ελένη Ζαφειρίου, Σόνια Ζωΐδου, Χριστόφορος Νέζερ, Ανδρέας Ζησιμάτος, Νίκος Φέρμας, Τάκης Χριστοφορίδης, Κούλα Αγαγιώτου, Κωνσταντίνος Παππάς, Άγγελος Γιαννούλης, Διονυσία Ρώη, Βελισσάριος Κοντογιάννης, Κώστας Βουδούρης, Χριστόφορος Χειμάρας...


Σας περιμένουμε κι αυτή την Πέμπτη να απολαύσουμε παρέα μια ταινία που γυρίστηκε στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και έλαβε μέρος στο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ του Κάρλοβυ Βάρυ της Τσεχοσλοβακίας και στη συνέχεια στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Η είσοδος για όλες τις προβολές είναι ελεύθερη.


                                   Limnitonpothon2

     C:\Users\user\Desktop\αρχείο λήψης.png


 ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

                ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ

                      

Δεν υπάρχουν σχόλια: