Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου φιλοξενεί στο νησί μας το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας ΙΟΑΣ ''Πάνος Μυλωνάς'' για ένα ενδιαφέρον σκοπό.

Σας περιμένουμε για μια βραδυά διασκέδασης λίγο διαφορετική μα πάντα ασφαλής.
Θα μας βρείτε το Σάββατο 15 - 10- 2016 και ώρα 22:00 στο χώρο που θα έχουμε διαμορφώσει για τις απαιτήσεις της εκδήλωσης στον πεζόδρομο που οδηγεί στο Swing Bar.
Ο κ. Μαγγιώρος Γιάννης στηρίζει την προσπάθεια μας
«Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» - 15 Οκτωβρίου 2016
27 πόλεις Πανελλαδικά αναλαμβάνουν δράση
29 νυχτερινά κέντρα διασκέδασης συμμετέχουν.
• Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώνει και εφέτος για 10η συνεχόμενη χρονιά, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 τη «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» σε 27 πόλεις της Ελλάδας, ταυτόχρονα με τη μεγάλη Πανευρωπαϊκή διοργάνωση...


• Κύριος στόχος της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την Οδική Ασφάλεια, μέσω της ενημέρωσης, προάγοντας παράλληλα πολύτιμα μηνύματα στους οδηγούς, με ιδιαίτερη έμφαση στους νέους, ότι «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί».
• Η συγκεκριμένη δράση διεξάγεται με την υποστήριξη του Δικτύου Εθελοντών του Ινστιτούτου πανελλαδικά, αλλά και λοιπών φίλων μας που με μεγάλη προθυμία συμμετέχουν στις ενέργειες του Ι.Ο.ΑΣ. και βοηθάνε στην άρτια διεξαγωγή της ενέργειας, αναλαμβάνοντας δράση έξω από τα 29 νυχτερινά κέντρα για φέτος.
• Το μήνυμα της βραδιάς είναι: «Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει… Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας»

Ραντεβού το Σάββατο 15 Οκτωβρίου για να διασκεδάζουμε πάντα με ασφάλεια!


Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τον Νο.ππα.πππα και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου για την υποστήριξη τους.
Επίσης ευχαριστούμε την BLUE STAR FERRIES την Interamerican Νάξου τον Ippokambos και το εστιατόριο Μάρως για την συνεχή στήριξη τους.
Υποστηριχτές στην επικοινωνία μας.
naxospress - naxostimes - cyclades voice - Naxos Naxios Naxos - Naxos 365 - Sport Cyclades - Cyclades 24 - Κυκλαδική.


Τους ευχαριστούμε πολύ.

Και τέλος ευχαριστούμε τον MESOGIOS FM 105,4 τον Aegean voice 107,4 και το spice radio για την στηριξή τους μέσα απο την φωνή του ραδιοφώνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: