Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Δράσεις του συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας ότι μια νέα χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία και σεβασμό στην ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας. Για το λόγο αυτό προγραμματίζουμε ποικίλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους και καλούμε τους συγχωριανούς και μέλη (νεολαία, φοιτητές, επιστήμονες κλπ.), να πλαισιώσουν το σύλλογο με προτάσεις, ιδέες και απόψεις συμβάλλοντας στο έργο του.

Φτιάξε την παρέα σου και έλα στο σύλλογο!!!
Παραδοσιακοί μεζέδες από συγχωριανούς μας «μάγειρες» και καλό Κυνηδαριώτικο κρασί, κάθε Τετάρτη στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20–Γαλάτσι). Η ανακαινισμένη αίθουσα του συλλόγου, θέλουμε να γίνει στέκι συνάντησης των συγχωριανών και φίλων μας να συζητάμε, να ανταλλάσσουμε απόψεις και να διασκεδάζουμε. Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα παρευρίσκονται κάθε Τετάρτη στον σύλλογο.
Ξεκινάμε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και σας περιμένουμε.

Σαββατοκύριακο μαθαίνω και διασκεδάζω με παραδοσιακούς χορούς!!!

Ένας από τους βασικούς σκοπούς του συλλόγου μας, είναι η διατήρηση και η διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στην αίθουσα του συλλόγου, κάθε Σάββατο και Κυριακή, θα διδάσκονται παραδοσιακοί χοροί για μικρούς και μεγάλους. Τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών:
1ο ΤΜΗΜΑ : Για παιδιά ηλικίας έως 13 ετών, με υπεύθυνη τη Μαρία Νικολάου Κλουβάτου, κάθε Κυριακή 5:30 – 6:30  το απόγευμα.
2ο ΤΜΗΜΑ : Από 13 ετών και άνω (έφηβοι–νέοι), με υπεύθυνο τον Γιώργο Παντζιαρίδη, κάθε Σάββατο απόγευμα από 18:00 – 19:30.
3ο ΤΜΗΜΑ : Όλοι οι υπόλοιποι...., με υπεύθυνο επίσης τον Γιώργο Παντζιαρίδη, συνεχίζουν κάθε Σάββατο μετά το 2ο τμήμα από 19:30 – 21:00  το βράδυ.
Ξεκινάμε Σάββατο 22/10/2016 για το 2ο και 3ο τμήμα εκμάθησης παραδοσιακών χορών και Κυριακή 23/10/2016, έναρξη για το 1ο τμήμα εκμάθησης παραδοσιακών χορών.

Δώσε αίμα – Χάρισε ζωή – Χρειάζονται 10 λεπτά από το χρόνο σου!!!
Συμβάλλουμε και διαδίδουμε τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας. Ένα μικρό ποσοστό πληθυσμού σήμερα προσφέρει αίμα, ενώ χρειαζόμαστε πολλούς περισσότερους αιμοδότες για να καλυφθούν οι αναγκαίες ποσότητες. Έχοντας υπόψη, την ανάγκη ενίσχυσης της τράπεζας του συλλόγου μας, διοργανώνουμε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ σε συνεργασία με το Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ «Αγία Σοφία», την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 και από 10:00 το πρωί έως 14:00 μετά το μεσημέρι, στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20–Γαλάτσι, Τηλέφωνο: 210 2927231).
Προωθείστε το μήνυμα της αιμοδοσίας του συλλόγου μας στους συγγενείς σας, στους φίλους και γνωστούς σας, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του συλλόγου. Όποιος από τους αιμοδότες επιθυμεί την έκδοση της «κάρτας αιμοδότη», μπορεί να απευθύνεται στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος : Ιάκωβος Κ. Τσελέντης, Ο Γεν. Γραμματέας: Κων/νος Γ. Καρποντίνης

Δημοσίευση σχολίου