Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Παρέμεινε αήττητος ο Πανναξιακός στην Α1 - Ήττα στο μπάσκετ απ' τον πρωτοπόρο και αήττητο Κάδμο

Αλώβητος πέρασε και από Θεσσαλονίκη ο Πανναξιακός!
Ο Πανναξιακός παρέμεινε αήττητος ξεπερνώντας και το εμπόδιο του Αίαντα στον Εύοσμο και έχοντας το απόλυτο (3Χ3 νίκες) στις τρεις πρώτες αγωνιστικές υποδέχεται την Τετάρτη την ΑΕΚ στη Νάξο.

Σε έναν αγώνα όπου η τοπική ομάδα του Ευόσμου κοίταξε στα μάτια τον Πανναξιακό στα δύο πρώτα σετ αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι περισσότερο από τις εντυπώσεις, η ομάδα της Νάξου έφυγε με καθαρή νίκη 3-0 σετ και συνεχίζει αήττητη την κούρσα του πρωταθλήματος...

Η γνώμη του πάγκου (δηλώσεις στο volleyball.gr):
Ηλίας Ζωλασταθιάδης: «Είμαι πραγματικά εξοργισμένος με τον τρόπο που χάνουμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ενώ έχουμε μια ομάδα η οποία μπορεί να κάνει μεγάλες νίκες, είναι πραγματικά απίστευτη η αφέλεια που δείχνουμε κάποιες στιγμές»
Γιώργος Ρούσης: «Πήραμε το τρίποντο που θέλαμε και ήταν ο πρώτος στόχος. Δεν πετύχαμε όμως το δεύτερο στόχο μας που ήταν να έχουμε μία σταθερά καλή απόδοση στον αγώνα, καθώς αυτό συνέβη μόνο στο τρίτο σετ. Γενικά είμαι ικανοποιημένος μόνο από τη νίκη και δεν θα πρέπει να δίνουμε δικαιώματα σε τέτοια παιχνίδια»

Αίας (Ζωλασταθιάδης): Βλάχου, Τζούριτς, Ανδρονικίδου, Κλέπκου, Κλίβελαντ, Κούση, Γεωργιάδου –λ / Σωτήρογλου –λ, Βλάχου, Φαλέγκα, Αποστολίδου, Ξανθοπούλου, Τζιαρλή,


Πανναξιακός (Ρούσης): Φρέσκο, Πότοκαρ, Δρακουλίδου, Οικονομίδου, Τοτσίδου, Ζακχαίου, Κακουράτου –λ / Σεφεριάδου

Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής ΕΔΩ:



Αντιστάθηκε αλλά δεν άντεξε απέναντι στον αήττητο Κάδμο στη Θήβα

Χωρίς νίκη για 4η συνεχόμενη αγωνιστική η ομάδα μπάσκετ του Πανναξιακού αλλά με εμφανή σημάδια βελτίωσης δεν σταματά να ελπίζει.
Με το απόλυτο στις νίκες διατηρήθηκε ο Κάδμος, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας του Πανναξιακού με 61-54, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου του Νότου της Γ’ Εθνικής.
Ο Πανναξιακός είχε ένα εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο όπου στην αρχή του προηγήθηκε με 12-0 και κοίταξε στα μάτια τον γηπεδούχο Κάδμο. Οι αθλητές του Τάσου Βάβουλα κρατούσαν τα ηνία σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο, βρίσκοντας λύσεις κυρίως κοντά στο καλάθι, ενώ ο Κάδμος ήταν νευρκός και με αρκετά αβίαστα λάθη. Έτσι ο Πανναξιακός έκλεισε την πρώτη περίοδο με σκορ 13-21.
Στη δεύτερη περίοδο ο Κάδμος μπήκε αποφασισμένος να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο. Πρώτα με ένα σερί 7-0 μείωσε στον πόντο(20-21) και οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τους μοναδικούς τους πόντους για το 20-23. Ο Κάδμος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος σε άμυνα και επίθεση και με νέο σερί(11-0) πήγε στα αποδυτήρια με 31-23,έχοντας τρέξει στη β περίοδο ένα επιμέρους σκορ 18-2.
Η ομάδα της Θήβας συνέχισε να έχει το πάνω χέρι και στην τρίτη περίοδο συντηρώντας σταθερά τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό. Με προσήλωση σε άμυνα και επίθεση έφτασε στο +15(44-29) στα μισά της περιόδου και σ εκείνο το σημείο έχασε διαδοχικές ευκαιρίες να αυξήσει τη διάφορα και να καθαρίσει το παιχνίδι. Ο Πανναξιακός με σερί 0-6 προσπάθησε να επιστρέψει στον αγώνα (44-35) αλλά ο Κάδμος απάντησε για να κλείσει το δεκάλεπτο με σκορ 48-36.
Στην τελευταία περίοδο οι Θηβαίοι ξέφυγαν με +13 (53-40) ωστόσο οι Ναξιώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Η άμυνα ζώνης που επιστράτευσαν μπλόκαρε τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα ο Πανναξιακός να ροκανίζει τη διαφορά, αρχικά στους 7(53-46) και έπειτα στους 4 (55-51) δύο λεπτά πριν τη λήξη.
Ο Κάδμος πιο ψύχραιμος με δύο καλές άμυνες και με ένα 4-0 στην επίθεση έκανε το 59-51 και έφτασε στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη με 61-54.

Κάδμος – Πανναξιακός ΑΟΝ 61-54

Τα δεκάλεπτα: 13-21, 18-2,17-13, 13-18

ΚΑΔΜΟΣ (Αναστασίου): Σκεμπές 2, Πανταζής 10, Σιλβέστρου 2, Γκρινιάρης 6, Νικολάου 2, Χαρατσής 12 (1), Τσαπρούνης 4, Γιάννου, Τσιριμώκος 9 (2), Μπένος 6, Σπηλίοπουλος 8 (1).


ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Βάβουλας): Πολίτης, Σβορώνος 2, Καλαβρός, Γεωργιάδης, Τζίμης 13 (2), Μάκαρης 2, Δαχρετζής 18 (1), Καδηγιαννόπουλος 4, Μυλωνάς 15.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΔΩ:





Δεν υπάρχουν σχόλια: