Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Γ. ΧΩΜΑΤΑ

Την Κυριακή 11.12.2016 ο Γιώργος Βακόνδιος, πολιτευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σύρου Στάθης Μπαρμπούνης επισκέφθηκαν τα γραφεία του Συλλόγου Παροχής Φροντίδας και ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ και παρέδωσαν δύο καινούρια αμαξίδια αναπήρων ως δωρεά στη μνήμη του Γ. Χωματά.
Όπως ανέφερε ο Γιώργος Βακόνδιος στον πρόεδρο κο Αντώνη Μαυρομουστάκη, η επιλογή του Συλλόγου για δωρεά στη μνήμη του Γ. Χωματά σχετίζεται με το γεγονός ότι όπως ο αείμνηστος βουλευτής Κυκλάδων ήταν ως γιατρός πάντα με αυταπάρνηση δίπλα σε πάσχοντες ασθενείς, έτσι και η ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ είναι η ανιδιοτελής στήριξη συνανθρώπων μας με προβλήματα υγείας...


Ο ευπατρίδης Γιάννης Χωματάς υπήρξε κορυφαίος επιστήμων της ιατρικής, πρωτοπόρος χειρουργός ιατρός στον τομέα μεταμοσχεύσεων και βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας.
Ως πολιτικός διακρίθηκε για το ήθος του και ήταν πρότυπο ανιδιοτελούς προσφοράς προς την πατρίδα και τις Κυκλάδες δεδομένου ότι ως λαμπρός επιστήμονας και κορυφαίος ιατρός δεν είχε καμία ανάγκη καταξίωσης μέσω της πολιτικής και πολύ περισσότερο δεν χρησιμοποίησε την πολιτική για προσωπικά οφέλη.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Αντώνης Μαυρομουστάκης, αφού αναφέρθηκε στο θεάρεστο έργο της ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ και εξήρε τον ρόλο των εθελοντών και εθελοντριών του Συλλόγου, ευχαρίστησε τον Γιώργο Βακόνδιο για τη δεύτερη προσφορά του, δεδομένου ότι στο παρελθόν ο Σύλλογος έτυχε προσφοράς ειδικού κρεβατιού και συσκευής οξυγόνου για τους έχοντες ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: