Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

''Μάσκα''...

Ο Αλέξης μόλις προχτές μας υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να πάρει νέα μέτρα και χτες είπε ότι για το καλό της χώρας και προκειμένου να μην οδηγηθούμε σε εκλογές, θα...
προτιμήσει να κάνει κάποιες έστω και οδυνηρές υποχωρήσεις έναντι των δανειστών!
Εμείς τον ψηφίσαμε γιατί μας υποσχέθηκε ότι δεν θα κάνει άλλες παραχωρήσεις και τώρα μας λέει πως προκειμένου να μην γίνουν εκλογές, δηλαδή προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία, είναι πρόθυμος να κάνει υποχωρήσεις!!!
Δηλαδή ο σκίζω τα μνημόνια λέει στους δανειστές τραβάτε με κι ας κλαίω, όπως ακριβώς απεικονίζει το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Μάσκας» ιεροσυλώντας πάνω στον πίνακα του Βαν Ντάικ.
Πάντως επειδή η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, ίσως γιατί η ίδια είναι αδιέξοδη, θα δοθεί πολιτική λύση αφού οι εκλογές και παρόλες τις προσπάθειες αποφυγής τους από την κυβέρνηση, φαίνονται αναπόφευκτες. Υπογραφές για νέα μνημόνια πρέπει να μπουν και ο ελληνικός λαός θα κληθεί να αποφασίσει ποιος θα υπογράψει. Ο Αλέξης ή ο Κούλης ή μήπως μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης στην οποία θα συνεννοηθούν ποιος θα υπογράψει;
Όπως καταλαβαίνετε από τα παραπάνω όλες οι δημοκρατικές επιλογές οδηγούν σε υπογραφή νέων μέτρων, γιατί είπαμε, η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα…Γ.Κ.
Δημοσίευση σχολίου