Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

''Μάσκα''

Η παγκόσμια διανόηση.
Πρέπει να συγχαρώ δημόσια το Μανολάκι που με την ευχέρεια που τον διακρίνει να ορίζει τους κατάλληλους ανθρώπους στα κατάλληλα πόστα, όρισε...

νέο αντιδήμαρχο οικονομικών τον Νίκο Βαθρακοκοίλη. Φαίνεται πως το Μανολάκι μετά το θαύμα με το Αργοκοίλι, περιμένει και το θαύμα με τον Βαθρακολοίκη!!!!
Νομίζω πως μετά από αυτά τα σημαντικά για την πολιτική σκηνή του τόπου μας γεγονότα, επάξια η νέα σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου, μαζί με τους υπόλοιπους αξιωματούχους, να κοσμούν το πρωτοσέλιδο της σημερινής «Μάσκας» με τον τίτλο: «Η παγκόσμια διανόηση!»
Στην εικόνα θα βρείτε τη συμμετοχή των δικών μας στο κάδρο με τους μεγαλύτερους διανοητές του κόσμου. Επίσης οι πιο ψαγμένοι θα βρείτε και τις αντιδράσεις κάποιων από τους διανοητές για την παρουσία των δικών μας δίπλα τους!
Το πνευματικό επίπεδο στο οποίο έχει κατέλθει η δημόσια ζωή του τόπου, είναι ανάλογο της ανόδου που έτυχαν οι κατώτεροι του επιπέδου!!!
Το σημερινό πρωτοσέλιδο το παραδίδω τόσο σε όλους εσάς για να προβληματιστείτε, όπως επίσης και στους ιστορικούς για να γελάσουν!
Αν και είμαι σίγουρος πως θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο και θα γελάσετε εσείς και θα προβληματιστούν οι ιστορικοί!!!



Γ. Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: