Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Tι σφυράς μωρή σερπαντίνα ...

    (Πανναξιακός - Αιγάλεω  0 - 1)
Σε ένα ματς που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και κυρίως λόγω του δυνατού ανέμου, ο διαιτητής Μακρής έκλεψε την παράσταση συγκεντρώνοντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων !

Το παιχνίδι
Με τον Πανναξιακό να έχει κόντρα τον άνεμο και το Αιγάλεω την φλύαρη υπεροχή, κύλισε το 1ο 45λεπτο με τους γηπεδούχους πάντως να μην απειλούνται ιδιαίτερα. Οι παίχτες του Δ. Σκούνα μάλιστα ήταν αυτοί που είχαν την καλύτερη στιγμή, όταν σε δυνατό σουτ του Στάμου έξω από την περιοχή στο 35', ο Βούλγαρης επεσε στη δεξιά γωνιά του και έδιωξε.
2ο ημίχρονο
Με την έναρξη της επανάληψης, ήταν φανερό (και με τη βοήθεια πλέον των καιρικών συνθηκών) ότι ο Πανναξιακός θα πιέσει. Και αυτό συνέβη μόλις στο 47' όταν είχαμε και την πρώτη σημαντική φάση στα καρέ του Αιγάλεω, η οποία συγκέντρωσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ο Καρούσης με την μπάλα στα πόδια προσπαθεί να μπει στην αντίπαλη περιοχή σε προφανή θέση για γκολ, ανακόπτεται όμως αντικανονικά από τον Παπαδόπουλο πάνω στη γραμμή με τον διαιτητή να δίνει μεν το φάουλ, αλλά να μην αποβάλει τον παίχτη του Αιγάλεω που ήταν τελευταίος ... χρεώνοντας τον απλά με κίτρινη. Ο Στάμος θα αναλάβει την εκτέλεση του φάουλ στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.
 Στο 62' έγινε όμως, η φάση που σημάδεψε το ματς. Ο Παπαδόπουλος (ο ίδιος παίχτης που δεν απεβλήθη στο 47') διεκδικεί μια βαθιά μπαλιά στο ύψος της περιοχής του Πανναξιακού, ''αγκαλιάζεται'' με τον Τόσκα (σε ένα σύνηθες μαρκάρισμα σε τέτοιες φάσεις) αλλά ... τελικά πέφτει ! Ο διαιτητής Μακρής ... το σκέφτεται μερικά δευτερόλεπτα και δείχνει το σημείο του πέναλτι μέσα σε θύελλα διαμαρτυριών. Ο Μαστραντώνης θα ευστοχήσει απ' το σημείο του πέναλτι στο 64' γράφοντας το 0-1, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι τέλους με τον Πανναξιακό πάντως να μην καταφέρνει να απειλήσει ιδιαίτερα στο χρόνο που απέμενε.
Καλύτεροι του Πανναξιακού, οι Θέμελης, Τόσκας, Κουτελιέρης, Καρούσης και ο Μ. Πολυκρέτης για όσο διάστημα αγωνίστηκε.
Διαιτησία
Όσον αφορά τον ρέφερι τα είπαμε. Απλά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και δέχτηκε τις δίκαιες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Πολλά παράπονα και από τον δεξιό επόπτη γραμμών (Δαρσινός) με αλλοπρόσαλλες υποδείξεις καθ' όλη τη διάρκεια του ματς και με γρήγορο κατοστάρι για τη φυσούνα με το σφύριγμα της λήξης και στα δυο ημίχρονα. Τυχαίο; δε νομίζω !
Εντυπώσεις
Ο Πανναξιακός δεν κατάφερε να δώσει τη χαρά της νίκης στους πιστούς οπαδούς του, που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΔΑΚ, αν και άξιζε τουλάχιστον το βαθμό. Με μέτρια εμφάνιση, δικαιούται να φωνάζει για τις φάσεις που αδικήθηκε ... αλλά μέχρι εκεί. Επόμενο ματς την Τετάρτη και πάλι στο ΔΑΚ κόντρα στον Ελπιδοφόρο, ψάχνοντας την 1η νίκη που θα δώσει βαθμολογική ανάσα και ψυχολογική ώθηση.
3ο ημίχρονο ...
Ο διαιτητής ''απέδρασε'' τελικά απ' το ΔΑΚ περίπου μιάμιση ώρα μετά την λήξη του αγώνα συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη και μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες. Πιο πριν, είχαν αποχωρήσει οι περίπου 30 οπαδοί του Αιγάλεω που ακολούθησαν την ομάδα τους στο νησί αφού είχαν προκαλέσει φθορές στο ολοκαίνουριο ταρτάν του σταδίου από ρίψη καπνογόνων. Μετά από διαβουλεύσεις και αφού είχε ζητηθεί να μηνυθούν οι υπαίτιοι, τελικά αναχώρησαν κανονικά.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΣΚΟΥΝΑΣ) Θέμελης, Καζανάς, Κουφόπουλος (Πολυκρέτης), Τόσκας, Παπαδόπουλος, Κολιούσης, Καρούσης, Κουτελιέρης, Σουσούνης, Στάμος (Αγγελής), Κοττάκης (Κρητικός)
ΑΙΓΑΛΕΩ (ΓΡΑΦΑΣ) Βούλγαρης, Τσιρογιάννης, Ζαφειράτος, Κωνσταντόπουλος Κ (Βασιλάκης), Παπαδόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Καραγιάννης, Ντεμεκούρας (Βασιλίκης), Μαστραντώνης, Τζανετάκης, Δουκάκης.


















113 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O OLYMPIAKOS KAI TO AIGALEO NA KERDIZOYN KAI OLOI OI YPOLOIPOI ...

Ανώνυμος είπε...

Αρχισανε τα χειρουργια Τσιλιιιιιιι

Ανώνυμος είπε...

h karamela paliwse.. apla paradextite oti xasate k malista dikaia.. sto nhsaki kala ta lete.. EGALEARA K TA MYALA STA KAGELA

Ανώνυμος είπε...

τσαμπα το κρυο που φαγαμε με τον κορακα

Ανώνυμος είπε...

Esu mou..pano pou les EGALEARA K TA MYALA STA KAGELA!! Tha erthoume emeis oi naxwtes apo tin Athina kai tha sou Ga...iso to CITY kai to AIGALEO SOY ston deutero guro

Ανώνυμος είπε...

Που να βγάλει τον καρκίνο αυτός που πέταξε το καπνογόνο !

Ανώνυμος είπε...

kalhspera magkes!!
ftasame loipon sthn perivohth kyriakh kai sto paixnidi me to aigalew.wraies kouventes peri...'dak',peri 'adikias' pou fwnazoun kapoioi,to zoumi omws einai oti o pannaxiakos ksanaehase..den ehei shmasia apo poion kai pws, an thes na legesai kalh omada prepei kai na to deihneis sto ghpedo kai o pannaxiakos kyrioi den to deihnei.mia omada xwris plano,xwris systhma,na paizei me giomes kai na mhn mporei na allaksei 2 pases(ws genikh eikona olwn twn paixnidiwn tou).kai mazi me ola ayta erxetai kai h kakh fysikh katastash(to poios ftaei kseroume)na symplhrwsei ta opoia kaka proanefera.
as mas apanthsei h dioikhsh ti stoxo exei omada? thn paramonh ths?? pws?? etsi opws paizei?? an nai kante kati kai grhgora gt to provlhma einai profanes kai fwnazei.kante to prin na einai arga. i mipws exei apla ws stoxo th summetoxh ths?? an isxyei to deytero ti kanate metagrafes kai vgainete kai zhtate lefta na tous plhrwsete? etoimoi naxiwtes paixtes einai etoimoi na paiksoun afilokerdws gia thn omada kai na dwsoun thn psyxh tous gia th fanela.kai as xanoume.gt twra ti?kerdizoume?paizoume kalyterh mpala?
o pannaxiakos htan kai einai mia istoria,mia idea,mia parea.den tou aksizei ayth h metaxeirhsh.
PROSTATEPSTE THN OMADA MAS!!!

''pipilas''

Ανώνυμος είπε...

''πιπιλα'' η ομαδα παρεα κλπ ειναι για να παιζει τοπικο με καρτεραδο, μαρπησαικο και λαβα και να πανηγυριζει που σκοτωνει τα θηρια και ειναι πρωτη στο χωριο. αν αυτο τον πανναξιακο θες ........δεν τον θελουν οι υπολοιποι. οσο ανεβαινεις μεγαλωνουν οι απαιτησεις. δες το γυναικειο βολευ. ειναι ακριβως το ιδιο. υπηρχε ποτε περιπτωση οι προπερσινες ντοπιες κοπελες να παιζουν α2; καμια. το ιδιο ισχυει και με το ποδοσφαιρο. και δεν υπαρχουν ντοπιοι που να παιζουν αφιλοκερδως. δεν πιστευω να εισαι τοσο βαθια νυχτωμενος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΑ ΟΛΟ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΑΜΑΤΑΚΙΑ ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΑΝΙΠΑΡΤΟΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ CITY ΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Esu mou..pano pou les EGALEARA K TA MYALA STA KAGELA!! Tha erthoume emeis oi naxwtes apo tin Athina kai tha sou Ga...iso to CITY kai to AIGALEO SOY ston deutero guro

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΛΕΝΤΙΣΟΥΜΕ ΡΕ ΤΟ CITY ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΝΑΞΙΟΤΕΣ ΣΤΟ CITY ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΚΟΛΟΓΥΦΤΟΙ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ... Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΜΠΑΦΟΥΣ. ΕΛΕΗΝΟΙ. ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ. ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΕ ΒΑΠΟΡΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ. ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

μιλας μωρη γαμιολα αιγαλεωτη που ηρθες με το μπαμπα και τη μαμα σου (μπραβους) στο νησι για να μην τις φας??...επρεπε να ρχοσασταν μονοι σας κοτες λυρατες, πρεζακια του κερατα που οι μανες σας κανουν πεζοδρομιο στη θηβων!!!, θα κανατε μπανακι νοεμβριατικο στο λιμανι, που να ψωφησετε στην πεινα απο την κριση σκατοπουστες...

#spiderman#

Ανώνυμος είπε...

...και μα την παναγια σας μιλαω ειμαι απογοητευμενος απο την εμφανιση της ομαδας μας και ημουν ετοιμος να τα χωσω στο Σκουνα αλλα ας οψεται το μουνι ο διαιτητης που μου αλαξε ολη τη διαθεση!!!...που να μην προλαβει να ξανασφυριξει ο σκατοπουστας και να τον βρει το κακο!!!

#spiderman#

Ανώνυμος είπε...

Το φίλαθλο πνεύμα και η αποθέωση του fair play σε όλο της το μεγαλείο. Συγχαρητήρια pink panther που κατά τα άλλα είσαι ευαισθητοποιημένος, του πολιτισμού, του αθλητισμού και της Συν-αξίας.

''o ποιητής''

Ανώνυμος είπε...

καλη συνεχεια στον Πανναξιακο. οι τρεις ποντοι θα ερθουν την Τεταρτη. Νικος - Ανδρος

Ανώνυμος είπε...

Εμείς θα ψοφήσουμε από την κρίση αλλά εσένα θα σου πηδάνε μια ζωή την κόρη οι τουρίστες μουνόπανο. Βάλε την όπισθεν και έλα στο Αιγάλεω στο β' γύρο.

Ανώνυμος είπε...

Sugxaritiria stin omada pou efage mono ena.egw ta exw pei alla den akoute,gemiste kai tin Tetarti to gipedo na plirwsoume ton Kurio Skouna kai tin parea tou!

Ανώνυμος είπε...

...πρεζακι του αιγαλεω με μπραβους και συνοδεια της αστυνομιας οχι στο αιγαλεω, αλλα μεχρι την αγκυρα της τουρκιας παω!!!...οσο για την κορη δεν εχω, αλλα αν ειχα θα προτιμουσα να πηδιεται με τουριστα παρα με γυφτο απο το αιγαλεω...

#spiderman#

Ανώνυμος είπε...

re omadoula tis thivwn kai 3..5 stenon pou legeste aigalew, den exete idea ti kosmo exoume stin Athina akoma kai mesa sto koloaigalew sou!!! den exei idea ti einai h NAXOS!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ βάλε τα καλά σου γιατί στο β γύρο οι Ναξιώτες δεν θα ερθουν με φωτοβολιδες, όπως ηρθατε εσεις στο νησί μας και μας κάψατε το γήπεδο αλλά με δυναμίτες. Ενημερώστε τους κατοίκους της περιοχής. Θα παρεις μια γεύση από Δρυμαλία! Δυτική Αττική ετοιμάσου!!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ βάλε τα καλά σου γιατί στο β γύρο οι Ναξιώτες δεν θα ερθουν με φωτοβολιδες, όπως ηρθατε εσεις στο νησί μας και μας κάψατε το γήπεδο αλλά με δυναμίτες. Ενημερώστε τους κατοίκους της περιοχής. Θα παρεις μια γεύση από Δρυμαλία! Δυτική Αττική ετοιμάσου!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ.. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΟΙ ναξιωτες ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΟΜΑΔΑ-ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ?? ΑΠΟ ΠΟΥ Κ ΩΣ ΠΟΥ??
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ.. Κ ΟΧΙ ΖΩΑ..
Κ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ "ΑΝΤΡΙΚΟ" Κ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΙΤΙ.. Κ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ.. ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΦΕΤΟΣ.. ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ.. ΤΟ "ΑΙΓΑΛΕΩ" ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..

Κ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ "αντρες" ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.. ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ..

"εχουμε χωρτασει απο λογια"

Ανώνυμος είπε...

meimaroglou to megalo sxolio einai diko sou;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ρε πιπιλα μειμαρογλου σταματα να γραφεις μαλακιες και γραψε κανενα βιβλιο για την ανεργια καλυτερα.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ......ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ................ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΨΑ ΠΟΝΕΣΑ ΥΠΕΜΕΙΝΑ ΑΝΤΕΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ............ΤΩΡΑ ΕΙΜΕ ΑΝΕΡΓΟΣ....ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.....................ΡΙ....ΡΙ...Α...Σ ΣΥΜΕΝΕΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΤΑΧΙΟΥΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

o Kurios Me'i'maroglou pou sxoliazei ws pipilas exei pei kat epanalipsi oti einai antras pou timaei ta pantelonia tou kai perimena ap auton na upograpsei me tin alithini tou tautotita ws Stefanos Meimaroglou diladi kai oxi ws "pipilas" kai tetoies mpourdes!!!!den ton timaei auto.
Pantws exei dikio se osa grafei kai i alitheia einai oti me auton sto timoni sigoura i omada se kati tetoia mats tha epairne estw tin isopalia!

Ανώνυμος είπε...

to egaleo an itan egaleo den tha epeze d ethniki ,ala einai gia ton p@@tso giayto pezei d. To epomeno koraki pou tha kanei taidia na minei sto nisi gia pada kai i omada na ta paratisei

Ανώνυμος είπε...

Meimaroglou PIPILA oute sto filwti den se theloune

Ανώνυμος είπε...

Aparadektos o Meimar,efage pswmi edw pou oute sta oneira tou oute sta vivlia tou tha to ksanadei.An einai antras na vgei kai na zitisei sugnwmi epwnuma gia tis PIPILES tou!!

matsjp είπε...

Η σφαγή της Νάξου περνάει στα μαύρα κατάστιχα της παράγκας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι πραγματικά κρίμα να βλέπεις τις αγνές προσπάθειες ενός αδικημένου νησιού να γίνονται έρμαιο των βουλών του αθηνοκεντρικού κράτους...αιδώς...

Ανώνυμος είπε...

μιλας μωρη γαμιολα αιγαλεωτη που ηρθες με το μπαμπα και τη μαμα σου (μπραβους) στο νησι για να μην τις φας??...επρεπε να ρχοσασταν μονοι σας κοτες λυρατες, πρεζακια του κερατα που οι μανες σας κανουν πεζοδρομιο στη θηβων!!!, θα κανατε μπανακι νοεμβριατικο στο λιμανι, που να ψωφησετε στην πεινα απο την κριση σκατοπουστες...

ΠΟΣΟ ΤΣΟΠΑΝΑΡΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΒΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΑΣ ΛΥΠΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ CITY ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

RE ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣς ΠΑΛΙΟΚΙΛΟΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΜΕΙΣ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟ ΞΕΡΟΝΗΣΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΑΞΙΩΤΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 12 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ

Ανώνυμος είπε...

re vlaka Aigalewti ante kai gamisou mas ta exeis zalisei vradiatika

Ανώνυμος είπε...

o Kurios Me'i'maroglou pou sxoliazei ws pipilas exei pei kat epanalipsi oti einai antras pou timaei ta pantelonia tou kai perimena ap auton na upograpsei me tin alithini tou tautotita ws Stefanos Meimaroglou diladi kai oxi ws "pipilas" kai tetoies mpourdes!!!!den ton timaei auto.
Pantws exei dikio se osa grafei kai i alitheia einai oti me auton sto timoni sigoura i omada se kati tetoia mats tha epairne estw tin isopalia!

Δευ Νοε 28, 01:09:00 πμ

mallon gia ton eayto sas milate. dioti grafwntas ws anwnymos mallon eseis den forate pantelonia..

''pipilas''

Ανώνυμος είπε...

Geia sou Stefane Arxonta

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAX ΡΕ ΚΙΛΟΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΝΑΟΜΑΤΑ ΣΑΣ?!!!!!ΡΕ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΝΤΕ ΑΝΕΜΟΚΑΜΜΕΝΟΙ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

''πιπιλα'' η ομαδα παρεα κλπ ειναι για να παιζει τοπικο με καρτεραδο, μαρπησαικο και λαβα και να πανηγυριζει που σκοτωνει τα θηρια και ειναι πρωτη στο χωριο. αν αυτο τον πανναξιακο θες ........δεν τον θελουν οι υπολοιποι. οσο ανεβαινεις μεγαλωνουν οι απαιτησεις. δες το γυναικειο βολευ. ειναι ακριβως το ιδιο. υπηρχε ποτε περιπτωση οι προπερσινες ντοπιες κοπελες να παιζουν α2; καμια. το ιδιο ισχυει και με το ποδοσφαιρο. και δεν υπαρχουν ντοπιοι που να παιζουν αφιλοκερδως. δεν πιστευω να εισαι τοσο βαθια νυχτωμενος.

Κυρ Νοε 27, 11:05:00 μμ


Kaneis ena poly megalo lathos kyrie anwnyme,ta koritsia sto volley prwtagwnisthsan perysi hrthan prwtes ,prwtagwnistoun kai fetos kai bravo tous.Kanoun perhfanous olous tous Naxiwtes.H omada podosfairou pou prwtagwnistei? pou einai antagwnistikh? otan loipon anevainoun oi apaithseis opws les etsi prepei na anevei kai h omada pragma pou den symvainei.as ehei ksenous h omada ftanei na einai antagwnistikh.an den einai kalytera na paizoume me to marphsaiko para na volodernomaste kai na koroideyoun ta xalia mas panneladikws!

''pipilas''

Ανώνυμος είπε...

pes ta Stefane

Ανώνυμος είπε...

Proedre proedre se parakalw fere Meimaroglou sto Panaksiako!!!

Ανώνυμος είπε...

στεφανε καλα τα λες γρψτα με τ ονομα σου αγορι μου......ακομα σε θυμαται ο πανθηραικος περιμενω το βιβλιο σου γιατι εχει ακριβηνει το κωλοχαρτο..........

Ανώνυμος είπε...

re megale ton Meimar eprpe na ton eugnomwneis pou s anevase k kaneis to magka twra sti D alla dustuxws xwris auton tha exei mono fapes..Stefane Psuxara Panaksiakara

Ανώνυμος είπε...

ζητω ταπεινα συγνωμη......και θα παρω τωρα 3 κουτες βιβλια γιατι τα χυλα για το τζακι εχουν ακριβηνει......

Ανώνυμος είπε...

eisai kai eirwnas!me Meimar simera i omada den exane an vlepeis mpala

Ανώνυμος είπε...

Φιλαθλοι-οπαδοι του Αιγαλεω...δυστυχως το ονομα της ομαδας σας εχει συνδεθει με τα μεγαλυτερα ανηθικα στοιχεια που εχουν περασει το προσφατο παρελθον απο το χωρο του επαγγελματικου ποδοσφαιρου.Αυτο δεν αλλαζει οσο κι αν το θελετε.Κι επειδη η ιστορια γραφει κι εχετε δικιο σαφως οτι ειναι πολυ μεγαλυτερη απο την δικη μας,εχει γραψει κι ολας οτι ο φιλαθλος κοσμος της Ελλαδας θα προτιμουσε να εξαφανιστουν μαζι με εσας αλλες 3-4 ομαδες απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη.Ωραια ιστορια εχετε...

Ανώνυμος είπε...

πες τα ρε στεφανε μπραβο σου

Ανώνυμος είπε...

...κι οσον αφορα τον αγωνα της Κυριακης,η κοκκινη πηρε αποχρωση κιτρινωπη,το πεναλντι σφυριζετε ευκολα γιατι ηταν πεναλντι,και η κιτρινη για θεατρο εξω απο την περιεχη εξισου σωστη αποφαση.Φυσικα αν ειχαν μεινει με 10 ως οφειλε ο διαιτητης θα ηταν αλλο ματς μετα,χωρις αυτο να σημαινει οτι θα κερδιζαμε σιγουρα.Θα ηταν ομως αλλο ματς.Αν δεν παρουμε κατι στα 2 επομενα παιχνιδια ο στοχος δυσκολευει αρκετα.

Ανώνυμος είπε...

δεν ειμαι ο στεφανος ρε μεγαλε..

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΟΥΤΕ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΣΙΠΙΔΕΣ.
FENTAGIN FOR EVER

Ανώνυμος είπε...

Stefanos-Pipilas

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις που ειναι ο bruno ?

Ανώνυμος είπε...

Milane oi Tourkogyftoi sto Aigalew! Travate apo kei re zwa !

Ανώνυμος είπε...

Ayta kanan panta sto Aigalew. Ayta kseroun ayta kanoun . Kai me mia timia alla apeirh omada san ton pannaxiako brhkan prosforo edafos. OYST RE. Karkinos tou podosfairo apo panta eisastan. Kafroi. Aporw me thn psyxraimia twn syntopitwn mou. Sygxarhthria ston kosmo pou den sas esteile kolympwntas pisw. Zwa!

NAXOS!

Ανώνυμος είπε...

O allos me tous Fentagin pou vrethike pali?

Moufa Aigalewtes mou akougontai

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΑΞΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΝΑΞΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ... ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.. ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΩ, ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΩΝΑΚΛΑΔΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΓΗΠΕΔΟ....ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΟΛΑΣ. ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΑΓΚΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΕ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ. ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΘΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΑΙΓΑΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ..... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΑΣΑΤΕ? ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ? ΓΙΑ 1,5 ΩΡΑ ΜΠΑΛΑ ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΑΝΤΑΛΛΑΖΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ??? ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΙΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ, ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΒΑΛΕΣ. ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ "ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ" ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ(ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ), ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ (ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ). ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΡΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ 'Η ΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΤΕ 250 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ (ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΤΙΔΑ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΟΛΟΙ. ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΛΙΩΤΕΣ. ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΑΙΤΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ.... ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΑΪΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ή ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ή ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ.....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ΥΓ: ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΕΣ.

WEST BLOCK είπε...

εσυ βλακα αιγαλεωτη που την επεσες στον βαζελακο θα γαμιθεις εκει μεσα!!!gate 13 west block ειναι πανναξικος. θα ερθουμε και εμεις τωρα μαζι με τους ναξιωτες. ΓΥΦΤΟΙ-ΑΛΒΑΝΟΙ-ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ- ΨΩΜΟΛΥΣΕΣ-Π@ΥΤ@ΝΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε χαβαλεδες πανναξιακοι δεν υπαρχετε στον χαρτη.ο αλλος ηρθε σε μας κ εκλαιγε ο ρομπας κ τον πηραμε ολοι στον ψιλο κ γελαγαμε.πουθεναδες.ΑΙΓΑΛΕΩ CITY

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΗ Μ..Ν... ΣΟΥ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΓΕΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΝΑΞΙΩΤΗΣ....ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΜΠΕΣ. ΗΡΘΑΝ 30 ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΑΣ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΜΑΣ? ΠΟΥΘΕΝΑ!! ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΙΓΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΛΕΩΤΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΩ? ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! ΤΟ ΠΑΝΟ ULTRAS ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ... ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ Η ΠΑΝΝΑΞΑ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΡΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΣΑ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ(30) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ (30)ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΜΕ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΟΥ... ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ. ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΧΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΛΩΡΟΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΕΙΚΟΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ. ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΟΜΠΑ. ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ? ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΣΙ ΠΟΤΕ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΣ!!! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΙΓΑΛΕΩΤΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ,ΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

αφου πηγε η κουβεντα εκει να σας πω κι εγω οτι ο αποστολης ειναι απαραδεχτος.δεν μπορει να γυριζει σε μια εξεδρα με 500 ατομα κ να μας αποκαλει μαλακες κ οτι καλα κανουν κ μας καινε το γηπεδο!αποστολη αγορι μου εσυ ασχοληθηκες με τον πανναξιακο τα τελευταια 5 χρονια.εμεις μια ζωη

Ανώνυμος είπε...

symfono kai ego me ta paidia pou ekanan ta 2 teleutea sxolia. as mazeutoume oloi oi opadoi kai to dioikisi tis omadas mas na xana ftiaxoyme ton syndesmo apo thn arxi. na fonaxoyme kai toys sindesmous tou p.a.o o.s.f.p. a.e.k afou oloi ekei einai ston sindesmo mas kai na kanoume kati kalo. poy pame me ton apostoli kai ton kathe tetoion apostoli? rompa mas ekane kai mas eipe kai malakes. aytoi eimaste. sindesmos tou kolou.

Ανώνυμος είπε...

re magkes min trelathoume tora vrikame to eksilastirio thyma k tha fame oloi ton apostoli.entaksei to paidi pathiazetai parapano apo toys ypoloipoys k antidra ligo upervolika.se ligo tha toy xreosoyme k to maimoy penalti pou edose o allos
<>

Ανώνυμος είπε...

...κοπελια ηρεμηστε γιατι πλεον το ματσακι ειναι περελθον και την τεταρτη εχουμε εναν τελικο με τον Ελπιδοφορο. εγω θα σταθω σε καποιους παιχτες μας οι οποιοι μεχρι τωρα ειναι κατωτατοι των περιστασεων. εαν την τεταρτη δεν δω κατι καλυτερο θα γινει της πουτανας στο γηπεδο και επειδη παντα πληρωνει καποιος την νυφη, ελπιζω να μην ειναι δικος μας!!!...ο νοων νοειτω!!!

#spiderman#

Ανώνυμος είπε...

παρτε το χαμπαρι. ειστε φλωροι!!! δεν υπαρχετε πουθενα!!! συνδεσμο δεν εχετε!!! τιποτα δεν εχετε. οποτε σταματιστε να μιλατε. ροπμα γινεστε. καλα τα λενε οι δικοι σασ στο τελος. ΑΙΓΑΛΕΩ!!!!!!!!!!! ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

SAN POLY AGAMIA DEN EXEI PESEI ,VRITE KANENA GOMENAKI KALYTERA NA ISIOSETE .TA PODOSFERA EINAI DEFTEREVODA

Unknown είπε...

Μονοτονία

Την μια μονότονην ημέραν άλλη
μονότονη, απαράλλακτη ακολουθεί. Θα γίνουν
τα ίδια πράγματα, θα ξαναγίνουν πάλι —
η όμοιες στιγμές μας βρίσκουνε και μας αφίνουν.

Μήνας περνά και φέρνει άλλον μήνα.
Aυτά που έρχονται κανείς εύκολα τα εικάζει·
είναι τα χθεσινά τα βαρετά εκείνα.
Και καταντά το αύριο πια σαν αύριο να μη μοιάζει.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=IxoSrshY8mI

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=IxoSrshY8mI

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??? Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ?? ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΩΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ.
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΤΕ. ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΓΑΤΕ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΣΕΦΤΙΛΗΣΑΝ 30 ΑΙΓΑΛΕΩΤΕΣ .ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΕΔΡΑ.
ΒΓΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ,ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ.ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΗ ΕΞΕΔΡΑ ΑΜΙΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ...ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

''pipilas''

Ανώνυμος είπε...

MHN PERIMENETE PROKOPH RE SEIS ME TON LEWNIDA ARXHGO KAI KANA DYO ALLOI POU NAI KEI PERA.TA ATOMA DE KSEROUN APO EKSEDRA. EXOUNE KANEI MONOPOLEIO TON SYNDESMO.O SYNDESMOS THELEI ANANEWSH!

Ανώνυμος είπε...

nai re monopoleio to exoume kai oikonomame kiolas exeis provlhma;ama thes ela kai esy na pareis ta resta sou psomozhth leonidas kalavros soulatso cafe lavezzi gia na xereis

Ανώνυμος είπε...

H ALHTHEIA PONAEI

Ανώνυμος είπε...

Oi panaxes einai palikaria kai.na sou pw ree paliomalaka ama theleis na analaveis ton syndesmo na analaveis kai o apostolhs kai o lew trwne xrono apo thn.zwh toys re poutanas gie!!!!

Ανώνυμος είπε...

mpravo stefane

Ανώνυμος είπε...

ESY POY VRIZEIS TRAVA ASXHMANTRA NA DEIS POY EINAI H GYNAIKA SOY GIATI THN EXEI PAREI OLH H NAKSOS,BLAKA KERATA,KSEREIS ESY......

Ανώνυμος είπε...

Gia ton Pipila ton Stefano peite

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις, ένα ματς κ γίναμε έτσι?
Όλοι γίνανε τσαμπουκαδες με τα blogs και την ανωνυμία . Και το φοβερό παλικάρι απο το Αιγάλεω , μεγάλος άντρας αυτός με τη φοβερή ομάδα του. Σιγά ρε μαγκα! Και δυστυχώς οι συντοπίτες μου που τελικά τη λένε στους μόνους που έχουν βάλει τα ονόματα τους μπροστά , τον Αποστολη και το Λεωνιδα. Τζάμπα μάγκες και οι καφροι ( όχι όλα τα παιδιά - κάποιοι γράφουν σωστά απο Αιγάλεω και καποιοι απο τους αγανακτισμένους της Ναξου, που αντί να πάμε πόρωση με Ελπιδοφόρο βρίζουν τα παιδιά που ασχολούνται . Αίσχος!

Τοπική ομάδα και καμάρι μας είμαστε . Να μεινουμε κατηγορια ο στοχος , οχι τα σαλονια (μη ξερασω) του Αιγαλεω. Πάμε όπως μπορούμε κοντά στην ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΕΡΙΖΕΙ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ΤΑ ΚΑΣΚΟΛ, ΤΑ ΠΑΝΟ, ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΤΕΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΤΕ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ "ΕΓΩ ΒΟΗΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟ..". ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΦΟΒΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ.
"2-0 ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ"

Ανώνυμος είπε...

...η μαγκια θα μετρησει αυριο!! να δω ποιοι θα ειναι αυριο στο γηπεδο.
...οσο αφορα το συνδεσμο τα 2 παιδια ο λεωνιδας και ο αποστολης εχουν δωσει και την ψυχη τους μεχρι τωρα, ειναι το λιγοτερο ντροπη να μιλαμε για αυτους!!!..απλως η συμπεριφορα του αποστολη την κυριακη δεν ηταν η σωστη προς τους φιλαθλους μας...αλλα ο αποστολης ειναι καλο παιδι και πιστευω το εχει καταλαβει...

#spiderman#

Ανώνυμος είπε...

Εγω γραφω για να γινουν τα σχολια 100.Και επι την ευκαιρια εχω μια καλη αισθηση για το αυριανο παιχνιδι.Οχι μονο απο αγωνιστικης πλευρας αλλα εχω μια γ@μημενη εντυπωση πως τουλαχιστον δεν θα αδικηθουμε.

Unknown είπε...

Ο πρώην προπονητής του Πανναξιακού Στέφανος Μεϊμάρογλου, επικοινώνησε με το naxos 365 και θέλει να ξεκαθαρίσει τα παρακάτω : ''ουδέποτε έγραψα σχόλια στο naxos 365 ή σε άλλο blog τα οποία αναφέρονται στον Πανναξιακό ή σε οτιδήποτε άλλο. Παρακαλώ να σταματήσουν οι αήθεις αναφορές και η εμπλοκή του ονόματος μου''.

Θα παρακαλούσα να το σεβαστείτε.

city είπε...

εμεις με το που ηρθαμε δν βρισαμε κανεναν κ καναμε το κομματι μας...εσεις βριζατε κ λεγατε διαφορες παπαριες τυπου πρεζακια,γυφτοι κ τετοια..οπως ειπε ενας δικος σας θελετε οργανωση κ ΚΑΘΑΡΣΗ..ειδα παρα πολλους με φουτερακια αλλων ομαδων..καντε πρωτα αυτα κ μετα τα ξαναλεμε

Ανώνυμος είπε...

Stefane esu to epaizes antras,twra to diapseudeis k auto.ntropi sou

Ανώνυμος είπε...

magkes naxiwtes na sas pw 2 pragmata san aplos filathlos tou erasitexnikou kuriws podosfairou.exete tous kaluterous paiktes ap ola ta nhsia ton perissotero kosmo ap ola ta nhsia ki omws sas to lew pws tha pesete opws anevhkate.aplo einai den exete proponhth mpravos einai o anthrwpos k kapoios as ton mazepsei.pantou vlepei adikies thn omada tou na nai atuxh.pou einai atuxh;sto aigalew oti k na gine me th dsiaithsia den apeilhse ousiastika pote mesa sthn edra ths me ton aera uper ths me kosmo polu sto plevro ths,stous traxwnes;sto b hmixrono eprepe na fugei me 4 se ena mats pou prohghthike,sto tavro;2 gia plaka k den apeilhse oute mia fora.k seis se kathe paixnidi na lete;ajax anuparktos..aigalew anuparkto..traxwnes anuparktoi..kai oi 3 exoun 10 fores kaluterh omada ap th naxo..auta ta oliga

Ανώνυμος είπε...

filaraki kanenas stefanos de kryvetai pisw apo ayto to pseydonymo kai gi ayto kofto.den einai wraio na kryvesai mesa se mia anwnymia kai na ektheteis anthrwpous kai katastaseis.
o anthrwpos thihtike kai anagkasthke na ksekatharisei th thesh tou opote to thema ehei lhksei.
an eheis prohgoumena me ton kyrio se parakalw lista allou ohi patwntas sto onoma mou!!

''pipilas''

Ανώνυμος είπε...

RE FILE NA SOY PO KAI EGO KATI.AN TELIKA PESOYME DEN UA EINE LOGO TOY PROPONHTH AFOY OPOS EIPES EXOYME KALH OMADA.O PROPONHTHS AYTO POY PREPEI NA EISE STO PODOSFAIRO TO EXEI.APLA AN PESOYME THA PESOYME LOGO TOY PROEDROY!GIATI?GIATI EINE PARA POLLH KALO PAIDI. GIA AYTO!MATHE LOIPON OPOIOS ASXOLHTE ME TO PODOSFAIRO PREPEI NA EINE MPRABOS ,LAMOGIO KAI ALHTHS.O PROEDROS DEN EINE TIPOTA APO AYTA GI AYTO DEN PAME MPROSTA.AYTO POY XREIAZOMASTE EINE ALLAGI PROEDROY . H KALYTERA ALLAGH FILOSOFIAS PROEDROY.ALLA STO LEO PARAKALA MIN KAPOIA STIGMH XYPNISEI O PROEDROS KAI GINEI SAN KAI ESAS.GIATI TOTE KATI GEITONIES SAN TIN DIKIA SOY OMADA O PANNAXIAKOS UA TIS XEKOLONEI STO GAMISI AYTA PANE GIA TON POIO PANO TON [ FILOSOFO ]

Ανώνυμος είπε...

TSILIIII TI KANEIS RE GAMW TH KOINWNIA MOU??
TRAVA AYRIO STA APODYTHRIA KAI TRIKSE TA DONTIA STA KOLOPAIDA POU FERATE FETOS MPAS KAI PAIKSOUNE MPALA AYRIO.
ETSI KAI DE PAIKSOUNE MPALA AYRIO NA MH PAROUNE MIA TO MHNA POU MPAINEI,DE MAS NIAZEI NA XASOUME ALLA NA PAIKSOUNE MPALA,KAI O SKOYNAS MAZI POY MONO DHLWSEIS EINAI.
DE THA PAIZOUNE TA MALAKISMENA ME TH PANAKSA.
ANTE GIATI AN DEN TOYS VALEIS SE TAKSH THA TOYS VALOYME EMEIS KAI THA TREXOUNE NA VROUNE KARAVI NA KSEKOYMPISTOYNE TA LAMOGIA EKTOS TA NAKSIOTAKIA MAS.
GIA KAFEDAKIA FULL ZELEDAKI KAI KAMAKI EINAI OI KALYTEROI.NA DEIKSOYN KATI STIS 4 GRAMMES DE DEIXNOUN.
ME TH PANAKSA DE PAIZEI KANEIS.AKOYTE KOLOPAIDAKIA?EDW DEN EINAI SXOLEIO OYTE HRTHATE GIA DIAKOPES.SYNELTHETE MH SAS PAREI KAI SAS SHKWSEI.

O 2PITOS

Ανώνυμος είπε...

sou eipe kaneis re magka oti oi paixtes einai plirwmenoi?ante vlaxo.

Ανώνυμος είπε...

SIGA RE KARAGKIOZAKO!!
TWRA THA MAS PEIS OTI PAIZETE GIA TH FANELA. ROBEN TWN DASWN TOY PANNAKSIAKOY.I MIPWS PEINAEI KAI THELEI TAISMA GI AYTO DE PAIZEI MPALA TO PALIKARAKI?
TRAVA GIA YPNO KAI ASE TA CHAT MPAS KAI PAIKSEIS LIGO MPALITSA AYRIO.
KAI MAGKES STO SPITI SOU OXI STH NAKSO,EDW HRTHES GIA MPALA.
KAI AMA DE SARESEI DROMO,THA SOU KANW KAI TA EISHTHRIA AFOU DE SE PLHRWNOUN
ANTE LOULOU...

2PITOS

Ανώνυμος είπε...

a re vlaxo,murwdia pou tha sxoliaseis esu tous paixtes asxete

Ανώνυμος είπε...

2PITE σταματα τι μαλακια που σε δερνει και κοιτα τισ περσινεσ δικεσ σου μαλακιεσ

Ανώνυμος είπε...

ESENA PREPEI SIGOURA NA SE GAMAEI KAPOIOS APAYTOUS DEN EKSHGEITAI TOSH YPERASPISH STOYS AMPALOYS..SKATOLOUGKRA

2PITOS

Ανώνυμος είπε...

2pite gamiesai

Ανώνυμος είπε...

OTAN THA TIS TRWNE MPES STH MESH NA PROSTATEPSEIS TA MWRA SOU,NA KERASTEIS KAI SY.

2PITOS

Ανώνυμος είπε...

re vlaxo esu tha deireis poion?gamimene

Ανώνυμος είπε...

αστο φιλε δεν εινε βλαχοσ .βλακασ εινε ....και νομιζει οτι δεν χερουμε τι μασ γινετε.......το καλο που σου θελο σταματο το τορα!!!!

Ανώνυμος είπε...

MATHE NA GRAFEIS PRWTA ALVANE KAI META ELA NA SE PERASW ENA XERAKI KAI SENA

Ανώνυμος είπε...

2PITOS

Ανώνυμος είπε...

ela aurio na deikseis poios eisai vlaxo2pite

Ανώνυμος είπε...

xeirokrothste thn omada sas k afhste ta upoloipa..ti thelate;na kanete ti;na swtheite;ksexaste to 4 omades sozwntai gti elpidoforos k aigalew pane gia prwtathlhma ara menoun 4 theseis..e den eiste gia mia apo autes..xwrtis proponhth xwris paiktes empeirous k kalous peran 3-4 den mporeis na swtheis..poion na xtuphsete gia th swthria;ton fwsthra;ton ajax pou paei traino;to peristeri pou xei tromerh omada;afhste to xareite to 1 xrono sth d xwris gkrinies

Ανώνυμος είπε...

E AN EINE ETSI AFOY KANONISES ESY TIS THESEIS NA MHN PEXOYME KATHOLOU KAI NA ROTISOYME ESENA NA MAS PEIS TA TELIKA APOTELESMATA...MAGE

Ανώνυμος είπε...

wraia tha stis pw se 1 mhna..edw tha maste..esu pantws den tha sai mhn anhsuxeis exeis pesei apo twra..ante paixte me kanan nhrea k me tipota imia gti gia paranw opote erxeste etsi xanagurnate

Ανώνυμος είπε...

σημερα εαν γινουν μαλακιες απο τα κορακια εγω θα μω μεσα να το ξερετε απο τωρα τσιλη και σια

αγανακτισμενος%%%%%%%%%

Ανώνυμος είπε...

σημερα εαν γινουν μαλακιες απο τα κορακια εγω θα μω μεσα να το ξερετε απο τωρα τσιλη και σια

αγανακτισμενος%%%%%%%%%

Ανώνυμος είπε...

Φιλαθλοι-οπαδοι του Αιγαλεω...δυστυχως το ονομα της ομαδας σας εχει συνδεθει με τα μεγαλυτερα ανηθικα στοιχεια που εχουν περασει το προσφατο παρελθον απο το χωρο του επαγγελματικου ποδοσφαιρου.Αυτο δεν αλλαζει οσο κι αν το θελετε.Κι επειδη η ιστορια γραφει κι εχετε δικιο σαφως οτι ειναι πολυ μεγαλυτερη απο την δικη μας,εχει γραψει κι ολας οτι ο φιλαθλος κοσμος της Ελλαδας θα προτιμουσε να εξαφανιστουν μαζι με εσας αλλες 3-4 ομαδες απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη.Ωραια ιστορια εχετε...


ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΣΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ Δ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ TREXAGREEN KAI WEST FLOCK 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΒΕΣΤΕ 5 ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ?πρωτη φορα βλεπω μαγο να κανει προβλεψειΣ τον αλλο μηνα.ασε ρε νουμερο....πιγενε να διαβασειΣ τα ζωδια και ξαναελα

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕ ΤΕ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ..........

Ανώνυμος είπε...

MALAKAS EISE ESY RE...AKOYS ARXIDI....MPENEIS MES STA DIKA MAS MPLOK KAI GRAFEIS KAI PERIMENEIS NA MHN SOY APANTHSOYME RE BLAKA...E BLAKA...ASXOLHSOY ME TH GEITONIA SOY KAI ASE TA DIKA MAS SAIT NA GRAFOYN OTI THELOYN...EMEIS DEN ENOXLOYME KANENA SAIT SAS...POSO HLITHIOS MPOREI NA EISE?????

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΣΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ Δ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ TREXAGREEN KAI WEST FLOCK 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΒΕΣΤΕ 5 ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΟΚ

Κοίτα πως μιλάνε, τα αποβράσματα του Θωμά. Τα κολυτήρια (όχι κολητάρια) του Τσακογιάννη που τους έδινε το γήπεδο με μπράβους και αλήτες του ποινικού δικαίου, για να παίζουν με άλλα χρώματα και με άλλο όνομα έχοντας κάνει το μεγαλύτερο σκάνδαλο στον Ελληνικό αθλητισμό με τις πλάτες του Ορφανού του Σαμαρά, του Ιωαννίδη, του Λιάνη του Μπισταξή του Βλάχου και όλων των "καλών παιδιών" της ηγεσίας και της εποπτείας του Ελληνικού αθλητισμού.
Ευτυχώς υπάρχουν και πραγματικοί καθαροί πολεμιστές που δεν φοβήθηκαν την τρομοκρατία του "κοκκαλιάρη" και τα βάλανε μαζί του.
Θεωρώ ότι αν τα διαγωνιζόμενα μεταξύ σας σωματεία, έκαναν ένσταση για παράνομη συμμετοχή σε οποιοιδήποτε πρωτάθλημα στην Ελληνική επικράτεια θα την κέρδιζαν, είτε στα αθλητικά είτε στα ποινικά δικαστήρια.
Τελικά ανάψτε καμιά λαμπάδα στους "φίλους σας" Ιλισιώτες, μιας και σας έχουν αφήσει να υπάρχετε και να βλέπετε την ομάδα σας με τα χρώματα της.
Ναι, είχατε ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Αθήνας, από τα πιο συμπαθή στους Έλληνες φιλάθλους μέχρι τα μέσα της 10ετίας του 90. Με παιχταράδες και με κόσμο καλό, όχι αληταριό. Γέμιζε ρε κάθε Κυριακή το γήπεδο σας, για να βλέπει μπάλα ο κοσμάκης όχι μόνο του Πειραιά και φεύγαμε από του διαόλου τη μάνα για να δούμε π.χ. τον συχωρεμένο τον Χατζησκουλίδη. Και κοιτάξτε τώρα....
Επεισόδια και κόντρες με τα "λεβεντόπαιδα" του Παναξιακού που προσπαθεί ο έρμος να κάνει μια φορά το μεγάλο βήμα.
Απογαλακτιστήτε από τις αλητείες και τα κόλπα του Θωμά, αν θέλετε να ξαναγίνετε Αθλητικός Σύλλογος Αιγάλεω.
Όσο για τους Ναξιώτες?
Θα μπορούσαν να έχουν μόνιμα μια ομάδα τους στη Β' εθνική ή και γιατί όχι και στην μεγάλη κατηγορία (Το νησί μπορεί ν' αντέξει μια καλή επαγγελματική ομάδα). Αρκεί να γίνουν αθλητικά πιο φιλόξενοι, να διαχειριστούν καλά τα οικονομικά του συλλόγου και ν' απαγκιστρωθούν απ' αυτό που λέει ο κόσμος "τοπικό σωματείο" και ν' αξιοποιήσουν τα τοπικά ταλέντα ποδοσφαιριστών με ανθρώπους που ξέρουν από πραγματικές "Ακαδημίες ποδοσφαίρου".
Το καλοκαίρι φερ' ειπείν κάνανε διακοπές δύο ποδοσφαιράνθρωποι που έχουν δημιουργήσει από την 10ετία του 80 μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ακαδημίες και ο ένας είναι ντόπιος, όπως έμαθα και κάθε καλοκαίρι στο νησί. "Φιλόσοφος" πραγματικά του ποδοσφαίρου, πολέμιος του 5Χ5 και του 30ευρου. Απ' ότι έλεγε δεν ξέρει κανένας στο νησί την ύπαρξη του.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.