Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ναι μωρή Παννάξα !

    Πανναξιακός - Άγιαξ Ταύρου 2-1
Σπουδαία νίκη, τόσο από βαθμολογικής, όσο και από ψυχολογικής άποψης για την ομάδα του Πανναξιακού κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου ... αν και για μια ακόμα φορά καρδιοχτύπησε τους φιλάθλους του.

Σε ένα επεισοδιακό ματς, οι παίχτες του Δ. Σκούνα έβγαλαν πάθος και πήραν τη μεγάλη νίκη με δυο υπέροχες γκολάρες των Στάμου και Καρούση, που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε στο ΔΑΚ.
Το παιχνίδι
Ο Πανναξιακός μπήκε στο γήπεδο αγριεμένος, δείχνοντας από την αρχή ότι αυτό το ματς είναι δικό του και είχε τις ευκαιρίες να το τελειώσει από ημίχρονο. Μόλις στο 2' ο Δήμας απείλησε για πρώτη φορά, όταν από ευνοϊκή θέση έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 10' το κερδισμένο φάουλ του Πανναξιακού 10 μέτρα έξω από την περιοχή του Άγιαξ, ανέλαβε να εκτελέσει ο Στάμος, ο οποίος με αριστοτεχνικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βακερλή γράφοντας το 1-0. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν 2 ακόμα καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όμως τα σουτ των Σουσούνη στο 27' και Στάμου στο 37' δεν κατέληξαν εντός εστίας, με τον Πανναξιακό να μην μπορεί να πετύχει το 2ο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη και θα έδιωχνε το άγχος.
Ο νόμος του ποδοσφαίρου
Συνήθως γίνεται έτσι ... όταν στο 1ο ημίχρονο δεν απειλησε, έχεις βάλει ένα γκολ και έχεις χάσει τρεις καλές ευκαιρίες να τελειώσεις το ματς και δεν το κάνεις ... μάλλον θα τιμωρηθείς.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης (48') ο Άγιαξ έφτασε στην ισοφάριση, όταν ο Φύτρος σε μια ανύποπτη φάση (και από ελεγχόμενη θέση οφ-σαιντ) ήρθε φάτσα με τον Παλάζη και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 1-1. Στο 62' ο Άγιαξ κερδίζει πέναλτι και ... το ΔΑΚ παγώνει. Ο 40χρονος Δημήτρης Παλάζης (που είχε αντικαταστήσει τον Θέμελη λόγω τραυματισμού στο 15') δυο χρόνια μετά την τελευταία εμφάνιση του με τα χρώματα του Πανναξιακού, ψωνίζει τον Ρούσση πέφτοντας υπέροχα στην δεξιά γωνία του και αποκρούει το πέναλτι μέσα σε αποθέωση, δίνοντας φτερά στα πόδια των συμπαικτών του.  Οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να πιέζουν, χάνουν δυο καλές ευκαιρίες με τις κεφαλιές των Καρούση (68') και Σουσούνη (75'), αλλά στο 78' ο Καρούσης με ένα γκολ ποίημα θα κρεμάσει από πλάγια δεξιά θέση τον Βακερλή κάνοντας το 2-1.
Με πολλά νεύρα και απ' τις δυο ομάδες το υπόλοιπο του ματς, χωρίς όμως να αλλάζει τίποτα και τον Πανναξιακό να παίρνει σπουδαία και δίκαιη νίκη.
MVP ο πορτιέρο του Πανναξιακού, που άλλαξε τον ρου του ματς, αφού αν σε εκείνο το σημείο είχε προηγηθεί ο Άγιαξ ... το ματς δύσκολα θα γύριζε. Ο Παλάζης, που εκτός της απόκρουσης του πέναλτι, ήταν θετικός σε όλες τις προσπάθειες του, αντικαθιστώντας επάξια τον Θέμελη.
Θετικοί και όλοι οι υπόλοιποι Πανναξιακοί, που δεν έβγαλαν μάτια με την απόδοση τους, είχαν όμως πάθος καθ' όλη τη διάρκεια του ματς και για αυτό το λόγο καταχειροκροτήθηκαν στο τέλος.
Αρκετός ο κόσμος σήμερα στο ΔΑΚ (περίπου 750 άτομα), αφού βοήθησαν και οι καιρικές συνθήκες για πρώτη φορά φέτος σε εντός έδρας ματς του Πανναξιακού. Ο κόσμος που βρέθηκε και σήμερα κοντά στην ομάδα δείχνοντας πως την πιστεύει και την Παννάξα να ανταποδίδει.
Προκλητικοί αρκετοί ποδοσφαιριστές του Άγιαξ άνοιγαν συχνά-πυκνά διάλογο με την εξέδρα μοιράζοντας γαλλικά δεξιά κι αριστερά με αποκορύφωμα την αποβολή του Χαλίλι μετά την αντικατάσταση του. Το ίδιο προκλητικοί και οι λιγοστοί οπαδοί των φιλοξενούμενων που βρέθηκαν στην αριστερή εξέδρα του γηπέδου ...ζητώντας το λόγο στο 2ο ημίχρονο από οπαδούς των γηπεδούχων γιατί αποδοκίμαζαν τον Άγιαξ ! Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν είχαμε σκηνές απείρου κάλους.

*Μην ξεχάσετε απόψε το πάρτι του Πανναξιακού στο Escoba !

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Σκούνας) Θέμελης (Παλάζης), Καζανάς, Κουφόπουλος,  Κολιούσης, Δήμας, Παπαδόπουλος, Καρούσης, Κουτελιέρης, Σταματίου (Αγγελής), Στάμος, Σουσούνης (Κοττάκης).

ΑΙΑΣ ΤΑΥΡΟΥ Βακερλής, Πατέλης, Γουσούλης, Πέττας, Τριανταφυλλίδης, Κωτσιόπουλος, Φύτρος, Κατίδης (Λάνγκος) Ρούσσης, Τζανέτος, Χαλίλι.














102 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...λοιπον νομιζω οτι παει πολυ καιρος πισω απο τοτε που θυμαμαι το ΔΑΚ να ζει τετοιες στιγμες!!!...μπινελικια, κραξιμο, γουχαρισματα, παθος, ενταση, σφυριγματα, ΑΛΛΑ προπαντως τσαμπουκα και ξυλιες, ετσι για να μην ξεχνιωμαστε μαγκες!!!...
...αν δεν το χετε καταλαβει μονον ετσι θα περνουμε τα παιχνιδια, με τον τσαμπουκα των παιχτων, να τον πασαρει στην εξεδρα και μεις αναλαμβανουμε τα περαιτερω!!!...
...σημερα οι παιχτες ητανε οπως επρεπε να ειναι σε ολα τα προηγουμενα παιχνιδια, ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ!!!!...
...σημερα το φχαριστιθηκα ρε μαγκες το παιχνιδι, τοσο γιατι κερδισαμε, αλλα περισσοτερο γιατι το γηπεδο και ο κοσμος σημερα ανταμειφθηκε για την παρουσια του!!!...

υ.γ. βασιλη καραθαναση μην ξανακατεβεις στο γηπεδο για ρεπορταζ, μονο απο εξεδρα πλεον οτι κανεις!!!..χα,χα!!!

#spiderman#

Ανώνυμος είπε...

μπραβο σε ολη την ομαδα 2πλο μπραβο στους φιλαθλους ετσι κερδιζονται τα παιχνιδια για να ξερετε

Ανώνυμος είπε...

αναψτε μια λαμπαδα του ρουσση που εχασε το πεναλντι...

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχομαι πραγματικα να σωθειτε! Ο μονος που θα μπει του χρονου στο γηπεδο στον ταυρο θα ειναι ο κυριος που εκοβε τα εισιτηρια!ολοι οι θα περασετε μια χαρα!λες κ σας πειραξε κανενας στον ταυρο ρε αλητες κ κανατε ολα αυτα χτες!κ γραφετε κ μαλακιες κιολας!ολα τροχος ειναι ομως!πανοπλοι θα ειμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Α κ εσυ ο πρωτος που λες οτι περασες κ ωραια να δεις τι ωραια θα περασεις τη κυριακη στη κηφισια!ολοι ελπιδοφορος θα γινουμε την κυριακη!κ καθε φορα που θα ερχεστε στην αθηνα τον φοβο μας θα εχετε μπουρδελα!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ. ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς του Αγιαξ που έχετε παράπονα και απειλείται κιόλας πριν πάτε στην Κηφισιά να ρωτήσετε τον Ελπιδοφόρο για τη φιλοξενεία του Πανναξιακού. Γιατί αυτοι ήταν κύριοι! δεν ήταν ΓΥΦΤΟΙ σαν και σας, που βρίζατε και προκαλούσατε απο το 1 λεπτό και ζητάτε και τα ρέστα/

Ανώνυμος είπε...

Γιατι σας πειραξε κανενας στον ταυρο ρε;μεχρι κ φαγητο σας κερασαμε!αλλα μην ανησυχειτε!θα περασετε καλα απο δω κ περα!που θα μας πειτε κ γυφτους μπουρδελα!σας προκαλεσανε 2 αντρογυνα ρε μαλακες ε;τωρα θα δειτε που θα σας προκαλει ολος ο ταυρος μπουρδελα κ θα σας γαμαει οπου κ αν πηγαινετε!

Ανώνυμος είπε...

1 bourdelo eiste ajaxia valte to protathlima sto kolo gia 5 goal eisatan ,O MALAKAS POU EVRIZE MESA SE XILIA ATOMA ITANE MAGAS ? O MALAKAS O PAIXTIS POU PIGE NA PETAXEI TA PAPOUTSIA TOU SE 1000 ATOMA ITANE MAGAS? OSO GIA SENA MADAM POU EPEZE O GIOS SOU TO PODOSFERO EINAI ADRIKO ATHLIMA ALIWS NA TON ESTELNES STO GOLF. ELATE KIFISIA AMA EXETE @@@@

Ανώνυμος είπε...

Εμεις θα ερθουμε ρε μλκ!εσυ εισαι αδερφη κ δεν θα πλησιασεις!κ σιγα μην ησασταν κ 10000 χιλιαδες!κοιταξτε τωρα πως να σωθειτε barcelona!

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 4 Η ΘΕΣΗ ? ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ ΜΠΟΥΡΕΛΑ Ε ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ,ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΡΕ ΓΥΦΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΩΛΟΧΑΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

eprepe na katsete naxo na symetaxete sto karnavali ws to bourdelo tou 8 omilou GYFTOI & AXARISTOI

Ανώνυμος είπε...

Ενω εσεις ειστε ομαδαρα γι'αυτο θα πεσετε!α ρε πουστηδεσ οταν μασ παρακαλαγατε το καλοκαιρι να αποδεσμευσουμε τον καρουση επειδη ησασταν ασχετοι κ δεν ξερατε ουτε πωσ κανουν μεταγραφεσ ηταν καλα ε;α ρε κουλτουριαρηδες ναξιωτες!χαχαχαχαχα!γελανε κ τα γρασιδια με την παρτη σας!

Ανώνυμος είπε...

KATSETE NA PSOFISETE MES TIN ATIKI PROTEVOUSIANOI KAI SE LIGO KAIRO THA TROTE TIS KALTSES SAS PSOMOLISES ,KODA VRODA

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λες φιλε!αμα ειχες παει κ σχολειο θα τα ελεγες καλυτερα!χαχααχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΑΥΡΟΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΟΥΣΗ ΤΕΛΙΚΑ. ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ ΧΘΕΣ ΘΑ 'ΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Εκανε ενα μηνα προετοιμασια κ δεν ξερατε καν οτι το δελτιο του ειναι ακομα σε μας κ μας παρακαλαγε ο γενικος αρχηγος σας ασχετοι μπουρτζοβλαχοι που ανεβοκατεβαινετε τις κατηγοριες σαν ασανσερ!πηγαιντε μαζευτε καμια πατατα ρε γυφτακια!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΦΛΑ......ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΜΠΟΥΤΣΑ????

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ.ΟΥΤΕ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

afoy eseis mas dosate ton karoush.emeis ua sas dosoume ton anaplhromatiko termatofylaka mas na sas mathei tipota.giati ta dika sas termata htan gia to karnabali tis naxoy

Ανώνυμος είπε...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=197722373660876&set=a.111810232252091.12309.100002693450381&type=1&theater

Ανώνυμος είπε...

Αμα θες να δεις αν εχω μαλλια ελα πειραιως κ χαμοστερνας να σε φιλοξενησουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

Ανώνυμος είπε...

re [ ΤΣΑΙΛΑΚΗ ] eleos! ena paixnidi htan kai ayto teliose.exeis kanei ena olokliro nisi na asxoleite mazi soy.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε ο τσαιλακης φταιει!οτι θυμαστε χαιρεστε!ξενερωσατε που δεν σας το πουλησαμε ή ξενερωσατε που δεν εχετε βαθμους να πουλησετε κ εσεις;αντε βλαχονησιωτες πουστηδες που να βουλιαξετε ολοι μαζι!

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε πονηρηδηδες στο ταυρο οποία ομάδα θα θέλει βαθμούς να σωθεί για να σας καβαλησει θα κάνουμε τα πάντα να τους πάρει κ να πέσετε...η μεγαλύτερη τιμωρία σας θα ναι αυτη φιλακια

Ανώνυμος είπε...

τελικα πρεπει να σαΣ πονεσε πολλη .........................

Ανώνυμος είπε...

Αυτο καταλαβες εσυ τριμαλακα ε;ε ρε βλαχια παει συννεφο!

Ανώνυμος είπε...

βλαχοι ξε βλαχοι εμεισ περναμε μια χαρα εδω.εσυ πολιτισμενε πηγενε τωρα στο μπουρδδελο την αθηνα να σε γαμανε οι πακιστανοι μαλακα και εσυ να τρεχεισ να κλειδωσεισ το σπιτι σου μην μπουνε μεσα και σου γαμισουν την γυναικα.που να σου κανουν το μισθο 180 ευρω πεινασμενε.ζητω το μνημονιο ρεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΚΙΛΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΠΟΥΛΑΤΕ. Μ' ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΤΕ; ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ. ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ. ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ .... ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ, ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΕΧΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΑΙΝΤΕ ΣΤΑ ΓΑΜΗΔΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΑΤΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ. ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ Ε ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

...απο δω και περα τελειωσανε τα ψεμματα!!!...το ΔΑΚ θα ξανανοιωσει τις παλιες καλες στιγμες, γιατι πολυ καλοσυνη μας ειχε πιασει μεχρι τωρα και ερχονταν ολοι στη ναξο και κανανε εκδρομη!!!....
...οσο για σενα γλιτση απο τον ταυρο, ειστε τυχεροι που δεν ηταν στις τελευταιες αγωνιστικες το παιχνιδι γιατι θα χε και χειροτερα!!!...παρε τις ψιλες σου τωρα, πηγαινε στο σπιτι σου, πλυνε το στομα σου, βγαλε την ψωλια του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ απο μεσα και μην ξανααναφερεις στο στομα σου τη Ναξο, γιατι στην Αθηνα εχει πιο πολλους απο δω και θα τις φας σε οποιο γηπεδο γουσταρεις!!!...
...αιντε καρναβαλε!!!...

#spiderman#

Ανώνυμος είπε...

Πωπω μαλακα μας τρομοκρατησες!παιξτε του χρονου με την τηλο κ ηρεμηστε τωρα!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ ΠΟΙΑ ΤΗΛΟ ΒΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ;
ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Με την τηλο γιατι ειστε πουστακια βρε μπαγλαμα!αλλα οπου να ναι κ με αυτους που ειπες θα παιζετε παρακμιακοι!

Ανώνυμος είπε...

δεν σ απειλουμε..στο λεμε ξεκαθαρα τελευταιες αγωνιστικες παιζουμ με μυξονο ροδο περιστερι που κυνηγιεστε..δεν θα το πουλησουμε...απλα θα τους αφησουμε να κερδισουν για να πεσετε εσεις..απλο ειναι...φιλακια καρναβαλια και του χρονου διπλο μεσα στο παμμηλιακο παναξα ολε...

Ανώνυμος είπε...

τελικα την πουτσα που φαγατε επρεπε να στην βαζαμε στο στομα.γιατι απο τον πολλη πονο εχεισ αναστεναξει και μιλασ συνεχεια.δεν βαρεθηκεσ?πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα.πεινασμενοικωλοαθηναιοι

Ανώνυμος είπε...

Μονο την πουτσα εγραψες σωστα!σ´αρεσει αγραμματε μαλλον γι'αυτο!

Ανώνυμος είπε...

οπωσ και την πεισ πουτσα ειναι

Unknown είπε...

8.16 + 7.53 κλπ(εφ όσον είσαι ο ίδιος ) να σου επισημάνω 2-3 πράγματα ...

1ον) Η Τήλος είναι στα Δωδεκάνησα κι η Μήλος στις Κυκλάδες (όπως κι η Νάξος). Μετά από μια σύντομη επίσκεψη στο χάρτη ... κάτι έμαθες και σήμερα !

2ον) Ακολουθώ το συλλογισμό σου ... Θα καθίσετε να χάσετε (δικαίωμα σας είναι) από Μύκονο, Ρόδο Περιστέρι, Νέα Ιωνία κλπ. Λογικά θα χάσετε και από Αιγάλεω, Φωστήρα, Ελπιδοφόρο. Από Πανναξιακό χάσατε ήδη. Αν το κάνετε έτσι, μάλλον θα πέσετε εσείς.

3ον) Δεν είχες τίποτα καλύτερο (στη μίζερη ζωή) σου να κάνεις Κυριακή της Αποκριάς; από το μεσημέρι κάθεσαι και προκαλείς τους Πανναξιακούς λέγοντας κάθε λογής ανοησία. Μήπως είναι ώρα να το κόψεις;

Ανώνυμος είπε...

Μας αποστομωσες ροζουλη πανθηρα!οπως κ να χει εμεις θα σωθουμε κ εσεις θα πεσετε!φιλακια κ καλη σαρακοστη βασιλια καρναβαλε!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΩ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΥΔΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ?ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ.ΚΑΤΣΕ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕΜΑΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Επιπεδοοοοοοοοοοοοοοοοοο......

Ανώνυμος είπε...

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ..........ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ...... ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχετε σχολεια εκει στο γαμωνησι ε;ρεσιταλ δινετε ολοι!χαχαχαχα!μας εχετε φτιαξει τη μερα ρε παιδια!να ´στε καλα!

Ανώνυμος είπε...

10.15 τα ιδια εκανες σε ολες τις ομαδες στην εδρα σου;γιατι δεν το νομιζω!τα ιδια θα κανεις κ με το φωστηρα;γιατι κ παλι δεν το νομιζω!κυριοι ειναι απλο!η φιλοξενια στον ταυρο ηταν αψογη κ η δικη σας απαραδεκτη!δυστυχως για σας δεν εχετε καταλαβει κ δεν τα εχετε βαλει κατω οτι με αυτα που κανατε μονο χαμενοι θα βγειτε!ευχαριστω κ καλη σαρακοστη σε ολους!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ειμαι απο τη ναξο και μενω στην αθηνα.με λυπη μου πληροφορηθηκα οσα συνεβησαν στο γηπεδο αν κ χαρηκα με τη νικη της ομαδας μου..εγω λοιπον που βρεθηκα στο γηπεδο του ταυρου την πρωτη αγωνιστικη και οι ανθρωποι ηταν αψογοι θελω να ζητησω εκ μερους μου κ μονο ενα μεγαλο συγγνωμη απ τους ανθρωπους του αγιαξ...

Ανώνυμος είπε...

Συμπερασμα...
Οι μεν γαματε τους δε και τουμπαλιν..
Και οι δυο ομαδες ειναι μπουρδελα...
Κι οταν ξαναβρεθειτε θα γινει της πουτανας...
Δικο μου συμπερασμα...
Δεν καταλαβα ποιος γαμαει πιο πολυ ποιον...
Και οι δυο ομαδες ειναι συμπαθητικες...
Κι οταν ξαναβρεθειτε σιγα μη σκισετε κανενα καλσον...

Ανώνυμος είπε...

11.34 μπραβο σου γιατι οι αλλοι νομιζουν οτι στενοχωρηθηκαμε που χασαμε λες δεν εχουμε ξαναχασει!

Ανώνυμος είπε...

diavazw osa ginan..tis idies pseutomagkies phgate na kanete k me mas to aigalew mono pou ekei den sas pairnei..vrhkate thn omadoula na kanete magkies pou nai h pio hsuxh pou xoume paei sth zwh mas.mono gi auto axizete gamhsi k xulo sto aigalew..plhsiazei..to nou sas..mhn pathsete kan..gate 12..

Ανώνυμος είπε...

eseis apo to egaleo travate na stisete kana matsaki mipws kai sotheite
MYKONIATIS

Ανώνυμος είπε...

o aigaleotis o prezas eleipe!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχετε προκαλέσει την οργή όλων των ομάδων με όσα έγιναν το Σάββατο όπως μόλις έχετε μπει κ στο μάτι των διαιτητών για την ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε έχετε μπλέξει άσχημα κ θ αποδειχτεί στη πορεία πήρατε 3 βαθμούς κ πλέον θα σας αντιμετωπίζουν όλοι με μισό μάτι εδω είμαστε κ θα αποδειχθεί καλα ξεμπερδατα

Ανώνυμος είπε...

Ego file eimai xasilklis k to Leo k forao pantelonia omos k 30 atoma ekei Mesa Kanate moko Molis mas agriepsate k phgate na kanete tis idies magkies tora se 10 gone is k se paideia Kanate toys magkes emeis prezakia toys paradextokame k toys xeirokrotisame otanas kerdisan..elate Twra STo aigalew an k Vazw stoixhma oute 2 den tha ste alla ki 1 na rthei den tha ton lyphthei kaneis ante sas perimenoume na doume t arxidia sas..gate 12...

Ανώνυμος είπε...

Όταν σου προσφέρουν μια άψογη φιλοξενία, οφείλεις να ανταποδώσεις, εκτός κι αν είσαι άξεστος. Θεωρούσα τον Παναξιακό, μια απ΄τις συμπαθητικές ομάδες της κατηγoρίας, όμως μετά απ΄αυτα που συνέβησαν το Σάββατο στον αγώνα με τον Άγιαξ, αναθεωρώ άρδην. Κρίμα που τελικά οι Ναξιώτες δείχνετε το πραγματικό σας πρόσωπο μ΄αυτο τον τρόπο.

Προς admin: Το κατά τα άλλα άκρως ενδιαφέρον blog, πέφτει στα μάτια του επισκέπτη από τον άκρατο τοπικιστικό οπαδισμό (στα αθλητικά θέματα) που ξεκινάει από ΄σας τους ίδιους. Φροντίστε αν θέλετε να είστε περισσότερο αντικειμενικοί στις κρίσεις σας.

Pedro_

manos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
manos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
manos είπε...

etsi gamaei h naxos re poustrakia tou ajax pigainete na klaigeste pali ston fostira mipos meinete katigoria malakes!aa kai mia omada uparxei ston tauro hlithioi o fostiras eseis eiste gia ton poutso!!mazevete den mazevete 50 atoma karagiozides!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ως Ναξιωτης της Αθήνας ήμουν στον ταυρο, φιλοξενία ήταν όντως μια χαρά αλλά μην τρελαινεστε κιόλας !! Αφού ήμασταν πιο πολλοί απο εσάς , τι άλλο θα μπορούσε να ειναι? εδρα δεν έχετε . Τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε Νάξο αλλά υπερβολικά τα ακούω. Ως τώρα απο αυτά που έχω δει ,εδρα που παίρνει παιχνίδια έχει ο φωστηρας. Ελπίζω να ξύπνησε και η Ναξος μετά τις σφαγές με Αιγάλεω κλπ.
Όσο για τους φίλους του Αιγάλεω , τι να πω. Μεγάλοι μάγκες που θα δείρουν έστω και έναν. Μεγάλη ομάδα μεγάλες επιτυχίες . Αλλα γιατί σας μισούν όλοι?
Και να πέσουμε φίλε, εκει θα είμαστε Πανναξα για πάντα . Τοπική ομάδα που θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί . Και που απ ότι βλέπουμε ειναι αρκετό για να νικά τα "μεγαθήρια" σαν τον αγιαξ !! Χαλάρωσε τώρα και πρόσεχε μην παλεύεις για παραμονή και σύ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΗΜΕΡΑ?ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΙΓΑΛΕΑΚΙΑ...Ε ΑΙΓΑΛΕΑΚΙΑ...Ε ΑΙΓΑΛΕΑΚΙΑ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ...ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΓΚΟΟΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ...ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΔΙΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

sto aigalew den tha ste panw apo 4 atoma thumhsou to k perissoteroi na rtheite apla den tha mpeite sto ghpedo pote..oso gia thn khfisia fulaxteite tha xei ekplhxeis apo pollous

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΑΝΔΡΕΣ...ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..

Ανώνυμος είπε...

den ftaine gti tha nai apo athina na mh kanane malakies oi ntopioi..sas to xame pei apo to prwto guro pws sto aigalew thn exete gamhmeni..eftase o kairos loipon na doume tous apostolhdes k tous loulhdes an tha erthoun.pate na ginete oi ntaides ths kathgorias xwris na sas peiraxoun..tora pou tha sas peiraxoun na sas doume..

Ανώνυμος είπε...

στο γηπεδο ημουν υπερβολες για να γινεται κουβεντα ο πανναξιακος επαιξε καλυτερα και κερδισε δικαια τελος

Ανώνυμος είπε...

ερχεται μεγαλη καμπανα μαγκες δυστυχως.στο φυλλο γραφει για εισοδο οπαδων που χτυπησαν ποδοσφαιριστη.μακαρι να βγω ψευτης αλλα θα ναι μεγαλο το προστιμο

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ...
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ...

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρωστε και οι αξωτες λίγο ρε παιδιά . Νικησαμε και τέλος. Αφήστε τον αγιαξ να σκουζει . Πυροτέχνημα ήταν και παει.
Οι αιγαλεωτες απο που και ως πού μας λένε για νταηλικια ? τι ακριβώς σας κάναμε ρε μάγκες? εσείς δεν ήρθατε και τα κάνατε πουτανα στη Νάξο? και όπως και στη Μύκονο πήρατε αποτέλεσμα με το δικό σας μοναδικό τροπο? ισχυριστηκαμε ποτέ πως είμαστε οι γαμιαδες του ομίλου? το αφήνουμε για σας αυτό . Βρείτε τα με τους συντοπίτες σας φωστήρες αγιαξ ελπιδοφορους αυτά . Εμείς ότι καλύτερο μπορούμε και πάντα κοντά στην ομάδα. Ούτε τρομοκρατία θα πουλήσουμε ούτε νταηλικια . Αν θες να πάρεις πρωτάθλημα ψευτονταη και χούλιγκανου στο δίνουμε απο τώρα . Είσαι φοβερός . Συμβουλή μόνο : βρες και κάτι άλλο στη ζωη σου να ασχοληθείς απο το να πουλάς τσαμπουκά στο άσχετο σε κάποιους που δε σου φταίνε. Το τι σου φταίει ψαχτο...

Ανώνυμος είπε...

NA KSEREIS POS TO KOSMO TOU AIGALEW AMA TON SEVASTIS SEVASMO THA PAREIS ..TWRA TO AN POULAGAN MAGIES OI NAKSIOTES ASE NA TO KSEROUN OI AIGALIOTES P IRTHAN.TWRA AN TO PATHOS GIA TIN OMADA TIS PERIOXI S K I AGAPI P EXEIS NA TIN IPOSTIRIZIS XORIS NA ANEXESE KANENAN NA SE PROSVALOI TO LAMVANIS SAN XOULIGANISMOPROVLIMA S.SE ADITHESI ME ESAS DEN KRIFTIKAME K OUTE TO PEZOUME MAGES OPOU MAS PERNI..PISTEUW POS DEN AKSIZEI NA ASXOLOUMASTE ME TIPOUS SAN K ESENA P TO MONO P KSEROUN EINAI NA SXOLIAZOUN PISW APO 1 PLIKTROLOGIO .ETSI K ALLIOS EXETE PEI IDI POLLA GIA TO TI THA MAS KANOUN OI NAKSIOTES APO TIN ATHINA .ALLA KSEXASATE NA TOUS PEITE OTI TA PIRAZOUN ASXIMA!G 12

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕΦΤΕ..ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΕΣΥ..
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΨΥΧΑΡΑ ΠΑΝΑΞΙΑΚΑΡΑ..

Ανώνυμος είπε...

File sorry alla den exei pei kaneis tipota aproklita. An empaina egw sto site sou Kai sou egrafa malakies de tha me ebrizes? De tha me estelnes na paw na gamithw? An erxomoun mes sto spiti sou Kai se ebriza, an oi paixtes mou se ebrizan mes sto spiti sou opws tou Ajax Ti tha ekanes? Tha Kathosoyn? H tha ebrizes? Mh mou poulas ithiki loipon. Yposthrizeis omada sou opws Kai gw . Kai magkes plhktrologiou hmaste Oloi edw mexri apodeiksews antithetou. Kseroume Ti edra exei to aigalew. Pou an thes mporeis Kai exeis thn ypodomh na thn poulhseis. O Ajax oxi. Alla me apeileis? Giati? An exei ftasei to aigalew na asxoleitai etsi me pannaxiako xairomai aroma perissotero Gia thn omada mou. Pio poly fwnazeis esy apo filo toy Ajax . An erthoume sto city Kai ferthoume opws tou Ajax tote na sai sigouros pws tha ekanes poly xeirotera. Exw dei agwna sto city. Kai me aigalew den eixame pote tipota an eksaireseis symperifora sas mes sto nhsi Kai diaithsia pou opws Kai na to kanoume de se exei xalasei kai pote

Ανώνυμος είπε...

εσυ και ο αποστολησ να λετε μαλακιεσ συνεχεια και να δω πωσθα παει η ομαδα μπροστα χωρισ τουσ ντοπιουσ.αλλα ετσι ειστε εσεισ κομπλεξικοι με τα παιδια τα δικα μασ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ................

Ανώνυμος είπε...

eytyxws pou irthane logw trihmerou atoma ta opoia kseroun apo eksedra kai kanane to ghpedo kamini kai edra swsth to opoio apodeixthke katalitiko sth nikh ths omadas,giati an perimename pali apo ton Apostoli kai ton Kalavro.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΥΒΛΑΞ ΨΩΜΑΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ Ο 40ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΖΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΜΑΝΙΕΣ Ε ΞΕΝΟΜΑΝΙΕΣ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΒΡΕ ΟΥΣΤ......

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

magkes dn exoume kanena problima mazi sas eseis mas vrizate otan figame apo to nisi sas . loipon 8elo na sas po pos sto egaleo 8a exete sosti filo3enia oi fila8loi dioti oi a8inaioi den ftene se tpt gia merikous apo esas .. episis ton egalioti pou mpenei den ton 3eroume kan opote afiste ton kai akouste em1 .. kai episis dn eimaste tsirakia tou mitropoulou gt o kokaliaris kikloforouse me 10mpravous gt etreme... tespa kali sinexeia stin omada sas . gate 12

Ανώνυμος είπε...

1. ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΕΔΡΙΝΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.2 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ. 3 ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ 4 ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ 40ΑΡΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ 5 ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΠΟΥ ΘΕΣ 6 ΑΜΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΤΡΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ. ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ............ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ..................................

Ανώνυμος είπε...

apostoli mporeis na mas peis poios einai o sarantaris pou les gia na xeroume kai emeis...

Ανώνυμος είπε...

apostoli psixara panaxiakara...
apostoli psixara panaxiakara...
apostoli psixara panaxiakara...

apostoli mallon eisai gia ton pootso...
afou de ta pianeis ta mounakia na ta gamiseis kai ta afineis kai bgazoune glossa...

Ανώνυμος είπε...

θα μασ κλασσει τα αρχειδια ο αποστολησ και ο καθε αποστολησ που εχει και γνωμη για την ομαδα με 2 χρονια που κατεβαινει στο γηπεδο..

Ανώνυμος είπε...

KAI OLA AYTA META APO MIA MEGALH NIKH....

manos είπε...

panaxa pame gera!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ.................................

Ανώνυμος είπε...

Συχαρητηρια στη πανναξα μας που Πήρε Αυτο το δύσκολο ματς με τον Αγιαξ Ταυρου,δυστηχως δε μπόρεσα να κατέβω Αλλα θα είμαστε και πάλι όλοι μαζι στη Κηφισιά για το παιχνίδι με τον ελπιδοφόρο.θέλω 2 πράγματα να πω : 1) απο το καλοκαίρι μας τρώει Αυτο με τα δικα μας παιδια και με τους ξένους...άποψη μου είναι σε μια ομάδα χρειάζονται όλοι κ οι ξένοι κ οι δικοί μας και να παίζουν για το Καλό της ομάδας,πρέπει να σταματήσει Αυτο κ να κοιτάμε να στηρίζουμε όλοι μαζι την ομάδα.2) Μπράβο στο μητσαρα που σε ηλικία 40 χρόνων και με απουσία αν θυμάμαι 2 χρόνων μπήκε κ βοήθησε την ομάδα Αλλα είδα κάτι που με στεναχώρησε δεν υπήρξε καθόλου ενημέρωση στο θέμα θεμελη δεν μπόρεσα να μάθω απο πουθενά τι Έχει πάθει αν είναι κάτι σοβαρό η Όχι,Σας παρακαλω αν ξέρει κάποιος επίσημα ας γράψει και Ποτέ θα είναι έτοιμος..

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΕΛΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
ΑΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΜΗΤΣΑΡΑ 2-3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΘΜΟ...Ο ΘΕΜΕΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΞΩ..

Ανώνυμος είπε...

Και οι 2 παίχτες του Πανναξιακου . Καλά κάνει ο φίλος και ρωτάει για τον βασικό μας. Και ευχάριστο να ξέρουμε πως έχουμε εναλλακτική λύση. Μη τα ισοπεδωνεις όλα . Δεν έχεις δίκιο

Ανώνυμος είπε...

Είσαι Λάθος μεγαλε,θα το καταλάβεις σύντομα ο θεμελης σε όλα τα εκτός έδρας ματς Έχει δώσει βαθμούς,δε ξέρω μέσα τι γίνετε Μακάρι να βγω ψεύτης...ας παίξει ο Μήτσος δεν έχω κάτι μαζι του!!!εδω θα είμαστε Αλλα Μάλλον σε άλλο γήπεδο θα πηγαίνεις ΕΣΥ γιατί Μέχρι τώρα είχαμε τη 5 καλύτερη άμυνα.

Ανώνυμος είπε...

Themeli psyxara PANNAXIAKARA!!!!!!!!!!! Themeli psyxara PANNAXIAKARA!!!!!!! Ο καλυτερος τερματοφύλακας με διάφορα που Έχει έρθει στη Ναξο.

Ανώνυμος είπε...

Magges mi trelathoume k olas kalos o mitsaras alla San ton asterio den einai..theme gera kai perastika...

Ανώνυμος είπε...

Εεεεπ ΕΝΣΤΑΣΗ παίκτες όπως ο ΘΕΜΕΛΗΣ ΤΟΣΚΑΣ και αυτός που ρθε Τώρα δα ο ΔΗΜΑΣ είναι πολυτέλεια για τη κατηγορία και για την ομάδα μας,Μπράβο στο Παλαζη μπήκε και μας θύμησε παλιές Καλές εποχές αλλα ο ψηλός εκει στην άμυνα είναι δύναμη και τη παει καλα την άμυνα μιλάει και μας έχει δώσει βαθμούς,μη βγάζουμε τα ματιά μας μόνοι μας και φάμε στο τέλος και τα μουστακια μας,Άντε καληνύχτα.

Ανώνυμος είπε...

gi auto proxthes pou de paizane oute o toskas oute o themelhs phrame epitelous nikh..re afhste tous axiwtes pou ponane th fanela na paixoun mpala na doume asprh mera.me tous misthoforous

Ανώνυμος είπε...

Ναι συμφωνώ ρεεεεεεεεεεεε να φύγουν όλοι δεν κανεις για το πανναξιακο ποιος θεμελης 300 επαγγελματικές συμμετοχές με θητεία πάνω απο 5 χρόνια Στο ΠΑΟΚ,ποιος Τοσκας να φύγει και αυτός με 150 επαγγελματικές συμμ και πέρασμα απο Αεκ ποιος Κουτελιερης 200 συμμ και πέρασμα απο Παο ποιος Σταμος με πέρασμα απο Πανιώνιο και καμία 100 συμμ ναι ουστ ρε άσχετοι να μείνουν όσοι έχουν τα χαρτιά τους στη Ναξο, Βασίλη διωξτους και Φέρε πίσω όλα τα κοπελια τα δικα μας, ρε είμαστε πολυ Ξεροκεφαλοι ώρες ώρες,κοιταξτε να σωθούμε φέτος που είμαστε στο πιο δύσκολο όμιλο της Δ εθνικης και του χρόνου Έχει ο θεός με Αγάπη KATMAN $$$$

Ανώνυμος είπε...

wraia re magka oloi autoi oi epaggelmaties loipon pou den exoun alles omades anti n anevoume k kathgoria peftoume kiolas.tha mas to exhghseis pws sumvainei;

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ έχεις δει καμία ομάδα να ανεβαίνει με 5 επαγγελματίες παίκτες;;;;;Τέλος Πάντων στο Τέλος το ταμείο και προς το παρών δε πέφτουμε.Αλλα για να ανεβεις κατηγορία μεγαλε χρειάζεσαι κι Αλλα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Katman$$$$$$$

Ανώνυμος είπε...

Katman$$$$$$$

Ανώνυμος είπε...

ante kai sta 100 (sxolia)

Ανώνυμος είπε...

psomali PROSEXE!!!!!!!kai fila to kolaraki sou....giati karadoko...tha erthei kai h wra sou...arxika eimai anonimos.......prosexos eponumos!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ENA EXW NA PW...KAI EIDIKA GIA TA PAIDIA TOU PANAXIAKOY PROSPATHOUN NA VGALOUN THN POUTSA APO T0N KWLO TOUS KAI TOUS FTENE AKOMH KAI OI TRIXES TOUS GI'AYTO KATHE VDOMADA PANE GIA APOTRIXOSH TA POUSTOPAIDA...H MPALA POU PAIZEI O PANAXIAKOS KAI H PSYXH TOU EINAI H PANTHSH GIA KATHE POUSTOPAIDO POLITISMIKO KAI KALA...ELA LEEI O ALLOS PEIRAIOS KAI XAMOSTERNAS NA SAS FILOKSENHSOUME ENNOEITE PWS THA ERTHOUME MONO NA EXETE KANEI XALAOUA.XAXAXAXA

Αποκριατικα είπε...

Καλά αυτό το είδος του blog με όμορφες εικόνες είναι πραγματικά αξίζει να ψάχνουν για, καλές φωτογραφίες για τους επισκέπτες και μια αξία για εσάς, όπως θα δείξει σίγουρα την ποιότητα. Είναι καλό να έχουμε αυτά τα είδη της μόδας γύρω για να κρατήσει τη ροή σταθερή. Κάνοντας αυτούς που πραγματικά μπορούν να κάνουν τα πράγματα στο μέλλον, καλή δουλειά!