Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μια ξεχωριστή πρέσβειρα

Η Aimee Mullins είναι η νέα πρέσβειρα της L' Oreal
Είναι από τους ανθρώπους που η ύπαρξη της και μόνο και η πορεία της αποδεικνύουν πόσο ισχυρή μπορεί να είναι η θέληση για τη ζωή. Η Aimee Mullins γεννήθηκε χωρίς κόκαλα στις περόνες όμως κατάφερε να γίνει αθλήτρια με επιτυχίες, μοντέλο αλλά και η ηθοποίος! Τώρα γίνεται και η επίσημη πρέσβειρα της L' Oreal.

H Aimee, 35 χρονών σήμερα, υπήρξε η πρώτη γυναίκα με πρόσθετα πόδια που έλαβε μέρος στο ανώτατο επίπεδο αγώνων NCAA (National Collegiate Athletic Association). Έσπασε τρία παγκόσμια ρεκόρ στους παραολυμπιακούς αγώνες του 1996 στα 100 και 200 μέτρα, καθώς και στο άλμα εις μήκος χωρίς να την ενοχλεί το ότι δεν είχε δικά της πόδια.

Το 2007 η Aimee έγινε σύμβολο για όλες τις αθλήτριες στις ΗΠΑ και ως πρόεδρος του Women's Sports Foundation.
Το 1990 άρχισε να ασχολείται με τη μόδα, έγινε η μούσα του βρετανού σχεδιαστή Alexander McQueen και έκανε πασαρέλα με ξυλόγλυπτα προσθετικά πόδια!
Η ίδια είπε για τη συνεργασία της με την Γαλλική εταιρία «Τα πρόσωπα της L'Oreal Paris περιλαμβάνουν μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες. Είναι τιμή μου που μπαίνω στην "οικογένειά" της. Η φράση "Because I'm Worth It" (Γιατί μου Αξίζει) σημαίνει πολλά για μένα. Η ομορφιά δεν είναι μόνο επιφανειακή. Είναι και μια πραγματική ένδειξη προσωπικότητας και αυτοπεποίθησης».
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: