Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Παννάξα ολέ ολέ

Σαν σίφουνας πέρασε ο Πανναξιακός από την Άνδρο, μετατρέποντας το ντέρμπι με τον τοπικό Ανδριακό σε περίπατο, κερδίζοντας με 0-4.  Με την νίκη αυτή, οι παίκτες του Στέφανου Μειμάρογλου, παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας πάντα συγκάτοικο τον Πανθηραικό, ο οποίος έκανε επίσης σπουδαίο διπλό στην Μάρπησσα (3-4). Όλα δείχνουν ότι οι δυο τους θα παλέψουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την άνοδο, εκτός αν ... κάποιος απ' τους δυο, χαρίσει απρόσμενους βαθμούς.
 Ο Πανναξιακός μπήκε στο γήπεδο ''με την πλάτη στον τοίχο'' μιας  και είχε γίνει ήδη γνωστό το νικηφόρο αποτέλεσμα του Πανθηραικού στην Πάρο, που δεν του άφηνε πολλά περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Το ματς στο 1ο ημίχρονο ήταν πραγματικό ντέρμπι, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, έχοντας όμως πολλά νεύρα.  Στην μοναδική αξιόλογη ευκαιρία που δημιουργήθηκε, οι Ναξιώτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 32', όταν ο Αγγελής έβγαλε την σέντρα ακριβείας από αριστερά, και ο Σουσούνης με υπέροχη καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.  Στην επανάληψη, ο Ανδριακός μπήκε στο γήπεδο με σκοπό την
ισοφάριση, μιας και ο Πανναξιακός του έδωσε χώρο και πίεσε μέχρι το 60'. Στο σημείο εκείνο, από αντεπίθεση ήρθε το κόρνερ για τους  φιλοξενούμενους, και με την εκτελέση, ο Βασαλάκης με σουτ απ' τα πλάγια έκανε το 0-2 (video) χαλόντας τα σχέδια των γηπεδούχων για κάτι καλό. 5 λεπτά μετά στο 65' ο Σουσούνης εκμεταλλεύτηκε την όμορφη σέντρα του Γ. Κατσάνη, και με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 0-3 τελειώνοντας οριστικά το ματς. Ο 1ος σκόρερ του Πανναξιακού έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 87,' περνώντας 3 παίκτες του Ανδριακού και με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στο Γ της εστίας, πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ και ένα ακόμα χατ-τρικ την φετινή σεζόν.
MVP ο Λευτέρης Σουσούνης, που πέτυχε τρία υπέροχα γκολ (το ένα πιο όμορφο απ' το άλλο), έδωσε πολλές μάχες με τους αμυντικούς των γηπεδούχων, και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση εν όψη της δύσκολης συνέχειας.

Βροντερό παρόν από το σύνδεσμο φίλων Πανναξιακού, που έδωσαν το δικό τους ''πάρτι'' στην εξέδρα, αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές και γιορτάζοντας μια μεγάλη νίκη.
Άψογη η φιλοξενία των ανθρώπων του Ανδριακού, που τους αξίζουν συγχαρητηρια και για ένα ακόμα λόγο. Την άριστη εικόνα και κατάσταση του γηπέδου, με τον αγωνιστικό χώρο χαλί, που θα ζήλευαν ακόμα και ομάδες Α' Εθνικής.
Χωρίς λάθη η διαιτησία των Ρούσσου, Μαλαμούκα, Γρυπάρη.
ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ - Στυλιανός, Χάλας, Μπένας (Χαζάπης), Μπασιμακόπουλος, Κριτής, Ε. Ζαννάκης, Γλυνός, Καραβοκύρης, Κουλούρης (Μένο), Γ. Ζαννάκης, (Σέμα), Κοντός. 
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - Τζιόλος, Γ. Κατσάνης (Καπαρέλης), Πολυκρέτης, Γρηγορόπουλος (Κατσούλης), Ν. Κατσάνης, Χαμηλοθώρης, Μουμπάρακ (Στρατούρης), Ζαφείρης, Σουσούνης, Αγγελής, Βασαλάκης.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ; ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

φυσικο χορτο....μαθε μπαλιτσα αγορι μου