Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Οι ληστές της Πάρου ... με τα φελιζόλ !

Ούτε  μία, ούτε δύο, αλλά τρεις  ληστείες τραπεζών είχαν διαπράξει  μέσα σε ενάμισι μήνα οι δυο αλλοδαποί κακοποιοί που συνελήφθησαν στην Πάρο. Το αστείο στην υπόθεση, όμως, είναι ότι δεν είχαν ούτε ένα όπλο στην κατοχή τους, αλλά απειλούσαν τους υπάλληλους με δύο απομιμήσεις πιστολιών και με κομμάτια από… φελιζόλ, τα οποία είχαν επεξεργαστεί ώστε να μοιάζουν με βόμβες!

Οι  δύο Αλβανοί την «πάτησαν» στην τελευταία τους ληστείας σε τράπεζα της Νάουσας από το οποίο άρπαξαν 10.675 ευρώ, επειδή εκτέθηκαν παρά τις κουκούλες που φορούσαν στις κάμερες κλειστού κυκλώματος. Τα χαρακτηριστικά που φαίνονταν, ήταν αρκετά για να οδηγήσουν τους αστυνομικούς στα ίχνη τους. Έτσι, συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα δύο ψεύτικα όπλα και τρεις «βόμβες» από φελιζόλ, μαζί με 9.595 ευρώ από τη λεία τους.
Στην  προανάκριση, όμως, ομολόγησαν ότι  με τον ίδιο τρόπο είχαν  ληστέψει μαζί στις 17 Φεβρουαρίου το υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας στην Παροικιά και ο ένας από αυτούς μόνος του την Εθνική τράπεζα στη Νάουσα στις 4 Ιανουαρίου, από τις οποίες άρπαξαν άλλα 9.400 ευρώ.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: