Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Πρωτοπορεία στο νησί της Σαντορίνης

SANTORINI RENAL
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ-»ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΚΡΙΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,» (Δ.Σ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ)
Οι διακοπές έχουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο να παίξουν. Όλοι μας γνωρίζουμε κατά πόσο επιτρέπουν την χαλάρωση, την ανανέωση, την ψυχική και σωματική επούλωση με κύριο στόχο την ανάκτηση νέων δυνάμεων για να προχωρήσουμε πιο μπροστά. Λίγοι όμως γνωρίζουν πως ένας σημαντικός αριθμός ατόμων δεν ήταν μέχρι και πρότινος σε θέση να απολαύσει τις ομορφιές ενός νησιού πασίγνωστου παγκοσμίως, του νησιού της Σαντορίνης, καθώς και κοντινών προορισμών όπως τα νησιά Ανάφη , Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο, Αμοργό, με την υποστήριξη του Πρότυπου Νεφρολογικού Κέντρου Σαντορίνης που θα βοηθήσει τους νεφροπαθείς να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Η ελπίδα ξαναζωντανεύει με την ίδρυση του Πρότυπου Νεφρολογικού Κέντρου Σαντορίνης. Το γεγονός αυτό αποτελεί ορόσημο στην ιστορία του νησιού για την μεγιστοποίηση του κοινωνικού έργου. Η κλινική μας ξεκίνησε την λειτουργία της τον Ιούλιο του 2010 για να δώσει λύση πρώτιστος στο πρόβλημα των νεφροπαθών του νησιού οι οποίοι φθάνουν σε αριθμό τους 34, καθώς επίσης και να στηρίξει το όνειρο χιλιάδων άλλων ασθενών να επισκεφθούν και να γευθούν τις ομορφιές του Ν.Αιγαίου, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, με βάση τους το νησί της Σαντορίνης….
Το Νεφρολογικό Κέντρο είναι μια σύγχρονη, προσβάσιμη νοσοκομειακή μονάδα και διαθέτει κτιριακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, εξοπλισμό ιατρικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, σύστημα επεξεργασίας νερού αντίστροφης όσμωσης ευρωπαϊκών δεδομένων, και εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό υπό την καθοδήγηση της 32χρονης εμπειρίας του καταξιωμένου νεφρολόγου κ Α.Ι. Παπαντωνίου, διπλωματούχους νοσηλευτές και εκπαιδευμένο βοηθητικό προσωπικό. Εκτός από τις υψηλές προδιαγραφές στον ιατρικό τομέα η κλινική μας
δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα της σχέσης ασθενούς-ιατρού και στο αίσθημα φιλοξενίας.
Παροχές Νεφρολογικού Κέντρου:
§                 Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ιδιωτικό ασθενοφόρο
§                 Εναέρια διακομιδή σε περίπτωση υψηλού κινδύνου
§                 Εφαρμογή τυποποιημένων διαδικασιών αιμοκάθαρσης
§                 Κλασσική  αιμοκάθαρση και on line αιμοκάθαρση
§                 Μονή και διπλή βελόνα αιμοκάθαρσης
§                 Ημέρες  λειτουργίας από Δευτέρα έως Σάββατο και έκτακτες    αιμοκαθάρσεις
§                 Πλήρη Ιατρική Φροντίδα
§                 Νεφρολογική κλινική και κλινική για Μεταμόσχευση Νεφρού
§                 Διατροφικές Συμβουλές και Εργαστηριακές Εξετάσεις
§                 Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο στην κλινική αιμοκάθαρσης
§                 Άριστη υποδομή και επαρκείς χώροι στάθμευσης
§                 Αναπαυτικές καρέκλες αιμοκάθαρσης, δορυφορική τηλεόραση, βιβλιοθήκη, ασύρματη σύνδεση internet , café με χαλαρωτική ατμόσφαιρα.
Με την υποστήριξη των αρχών του νησιού και τις δυνατότητες της κλινικής μας, το όραμά  μας είναι οι θετικές επιδράσεις των διακοπών στην υγεία της συγκεκριμένης ευαισθητοποιημένης ομάδας ασθενών, των νεφροπαθών, που περιλαμβάνουν την ψυχολογική και σωματική ευεξία τους, καθώς και την καλύτερη ποιότητα της ζωής τους μέσα από την κατάλληλη θεραπεία και ιατρική παρακολούθηση.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: