Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ομολόγησαν την μεγάλη απάτη: Ρημάζουν την χώρα, για να προλάβουν να βγάλουν οι Ελίτ τα κεφάλαια τους εκτός. Τρόποι αντίδρασης.

Έγραφε ο BondHolder έναν χρόνο πριν: Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ – Η “Ελίτ”.
Δείτε σήμερα τι γράφει το Forbes, αφού διαβάσετε το άρθρο: Οι ελληνικές τράπεζες δανείζονται με φρενήρη ρυθμό από την ΕΚΤ, χρησιμοποιώντας τα κρατικά ομόλογα ως εγγύηση. Αυτά τα δάνεια της ΕΚΤ επιτρέπουν στους Έλληνες να αποσύρουν ευρώ από τις τράπεζες και να τα μεταφέρουν στο εξωτερικό. Μόλις η Ελλάδα πτωχεύσει, τα ομόλογα δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούνται ως εγγύηση, και το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει. Όσοι Έλληνες λοιπόν διαθέτουν χρήματα, δεν θέλουν η χρεοκοπία να συμβεί τώρα.
Όπως θυμόμαστε πολύ καλά, ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε το χρίσμα μετά το περιβόητο δείπνο των εκπροσώπων της Ελίτ ...

Από την πρώτη στιγμή στο Ολυμπία εστιάσαμε την αντίσταση μας στις κινήσεις της “Ελίτ”. Στον τρόπο που δρουν. Είμασταν οι μόνοι που τολμήσαμε να κατονομάσουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Την ώρα που κάποιοι συνεχίζουν να ξιφομαχούν με φαντάσματα.
Τώρα θα επαναλάβουμε: Η αθλιότερη Ελιτ του πλανήτη, είναι η Ελληνική. Διαχρονικά. Είναι η μόνη ελίτ που έμεινε αλώβητη από την μικρασιατική καταστροφή, τη ναζιστική κατοχή, την δικτατορία και την “δημοκρατία”. Πλέον μαζί μας συμφωνεί και το FORBES που μας κάνει και πλάκα μία μέρα μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.
Οδηγούν την χώρα στην καταστροφή, επειδή η Ελίτ δεν έχει προλάβει να βγάλει τα κεφάλαια της εκτός Ελλάδας, μας λένε κατάμουτρα!
Δείτε το κείμενο και την μετάφραση: Με ένα χρέος ίσο με το 150% του ΑΕΠ, και μια όλο και πιο συρρικνούμενη οικονομία, η Ελλάδα έχει να επιλέξει μεταξύ της  άμεσης χρεοκοπίας, και περισσότερου δανεισμού, που όμως θα οδηγήσει σε μια χρεοκοπία αργότερα. Τότε γιατί επιλέγεται αυτός ο δρόμος της αγωνίας, μόνο και μόνο για να κερδηθούν κάποιοι μήνες; Και γιατί συνεχίζεται η λιτότητα, όταν αυτό που χρειάζεται είναι ανάπτυξη; Μάλλον επειδή οι οικονομικές ελίτ της χώρας δεν πρόλαβαν ακόμη να μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό.
With debt equal to more than 150% of GDP and a rapidly contracting economy, Greece must choose between declining the EU/IMF bailout and defaulting now, or imposing more austerity, getting more loans, and defaulting a few months from now.  So, why would the Greek government choose to go through all of this agony just to buy a few months?  And why would it want to pile on more austerity when what is needed is a program for economic growth?
It could be because Greek elites have not yet moved all of their capital out of the country.
Ολόκληρη η μετάφραση στο Antinews
Πως αντιδρούμε; ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Τόσο απλά… και να είστε σίγουροι ότι θα τους ρημάξουμε.
Ποιοί είναι; Τους ξέρετε.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: